Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Philips Hue GU10-pærer

Philips Hue GU10 LED spot pærer. En GU10 fatning bruges typisk i 230V spotlamper. Med en Philips Hue GU10 LED pære får du intelligent belysning i dit hjem.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Philips Hue GU10-pærer

Philips Hue GU10-pærer - Smart og intelligent belysning til dit hjem

Har du planer om at skifte ud med den gammeldags belysning både indendørs og udendørs i dit hjem, så kunne det være en smart idé for dig at gå over til at bruge Philips Hue GU10-pærer og tænke på dine penge og miljøet.

Philips Hue GU10-pærer kan netop give dig mulighed for at være din egen chef over lyset takket være den smarte og intelligente belysning.

Philips Hue GU10-pærer har hver en GU10 fatning der tit bliver brugt i 230 volt spotlamper.

Du kan genkende en pære med en GU10 fatning på grund af de to kraftige tapper på dens sokkel, som du kan sætte ind i fatningen og dreje den, så den sidder fast.

Philips Hue GU10-pærer er med en tilhørende app som du kan installere på din smartphone eller med brug af stemmeassistenter, kan du styre lyset i dem.

Philips Hue GU10-pærer kommer også med muligheden for at du kan vælge imellem hvid farve eller en masse farvevalg, som du kan bruge til at skabe en bestemt stemning ude eller inde i dit hjem.

6 ting du bør overveje inden du køber Philips Hue GU10-pærer

Du skal overveje en række af forskellige ting i forbindelse med køb af Philips Hue GU10-pærer.

Du skal således tænke over diverse ting som fx typer af Philips Hue GU10-pærer, deres styreform, deres mængder af watt, antal af dem pr. pakke og farvetemperatur (Kelvin) og lysstyrke (Lumen).

Herunder kommer vi med oplysninger som du kan bruge for at blive klogere på Philips Hue GU10-pærer på vores side, inden du køber.

#1 - Typer af Philips Hue GU10-pærer

De typer af Philips Hue GU10-pærer der findes ude på markedet, falder i tre grupper som er GU10 White, GU10 White Ambiance og GU10 Color.

En Philips Hue GU10 White pære kan give dig en hvid farve der svarer til 2700 Kelvin.

En Philips Hue GU10 White Ambiance pære kan vise dig alle de nuancer af hvidt lys der findes, så du enten kan bruge til at skabe en hyggelig stemning med gæster på besøg eller til at skabe et mere koldt lys til arbejde.

Ønsker du at have muligheden for at kunne skifte rundt mellem forskellige farver og skabe den nøjagtige stemning, som du ønsker dig, så er det med at gå efter nogle Philips Hue GU10 Color pærer.

#2 - Dæmpbare Philips Hue GU10-pærer

Hvis du ønsker at have muligheden for at kunne dæmpe på lyset i dine kommende Philips Hue GU10-pærer, så er det med at gå efter dem der kan dæmpes via appen Philips Hue.

Det kan især være en god idé, hvis du har et sensitivt syn og dermed ønsker at skåne dine øjne for det kraftige lys.

Hvis du ikke har behov for at kunne dæmpe for lyset i nogle Philips Hue GU10-pærer, så gå efter dem der ikke er dæmpbare.

#3 - Styringsform i Philips Hue GU10-pærer

Du kan styre Philips Hue GU10-pærer med appen Philips Hue som der kan bruges sammen med Philips Hue belysningssystemet; Philips Hue Bridge.

Med brug af Philips Hue kan du forbinde og styre dine kommende Philips Hue GU10-pærer og lave indstillinger på deres rutiner, timere, farvetemperatur, lysstyrke, inddeling af deres placeringer i de diverse lamper og meget mere.

Der findes også de Philips Hue GU10-pærer der understøtter brugen af både Bluetooth og Zigbee og som kan bruges som et alternativ, hvis du ikke har en Philips Hue Bridge til rådighed.

Du kan fx forbinde Philips Hue GU10-pærerne via din smartphone med Bluetooth og med Philips Hue appen.

Du kan også bruge Smart Home-assistenter som fx Amazon Alexa, Apple HomeKit og Google Assistant der bruger stemmestyring.

Du kan sige via de assistenter stemmekommandoer som fx: “Alexa, sluk for lyset i køkkenet”.

#4 - Mængde af watt og levetid i Philips Hue GU10-pærer

Typer af watt i de Philips Hue GU10-pærer du finder på vores side, afhænger af om du vil købe White, White Ambiance eller Color GU10 pærer.

Her er eksempler på de watt-typer der findes i Philips Hue GU10-pærer:

  • 5 W
  • 4.3 W
  • 5.2 W
  • 4.3 W
  • 5.2 W
  • 5.7 W

Det kan anbefales at du klikker på hver af Philips Hue GU10-pærerne og ser hvad de har af forskellige watt-typer.

Levetiden i Philips Hue GU10-pærer er tit mellem de 15000 og 50000 timer, så der er godt lys i dem til de næste mange år.

#5 - Lysstyrke (Lumen) og farvetemperatur (Kelvin) i Philips Hue GU10-pærer

Lysstyrke (Lumen) og farvetemperatur (Kelvin) hører til de vigtige ting der er med til at afgøre, om du får skabt den ideelle stemning med lyset i dit hjem.

I den situation handler det om valget mellem hvide eller farvede Philips Hue GU10-pærer.

Det hvide lys i Philips Hue GU10-pærer som fx er på 350 Lumen kommer fuldstændigt an på om du laver noget i dit køkken i mange timer og kan sikre dig behageligt lys for dine øjne.

De farvede Philips Hue GU10-pærer ligger ofte i Kelvin-skalaen mellem 2000 - 6500K, og de kan give dig muligheden for at skabe lige de farver som du ønsker dig til festlige stunder i hjemmet.

#6 - Antal af Philips Hue GU10-pærer pr. pakke

Når det handler om valg af antal af Philips Hue GU10-pærer, så kommer det selvfølgelig an på, hvor mange pærer du skal have skiftet ud i dine spotlamper.

Ejer du et bestemt antal af spotlamper, så er det med at gå efter en pakke med Philips Hue GU10-pærer der svarer til det antal.

Der findes Philips Hue GU10-pærer i forskellige antal pr. pakke fx som 4 eller 10 styks, hvoraf nogle af dem er en tilhørende dimmer switch som du kan bruge til at dæmpe på lysstyrken i pærerne.

Ved du på forhånd at du bare skal bruge en pakke med kun en Philips Hue GU10-pære, så er det naturligvis bare det, du går efter.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007