iPad tilbehør

Alt i iPad tilbehør. Alt hvad der behøves til at beskytte, tilslutte, afspille og anvende iPad. Find iPad oplader, cover til iPad og iPad kabler.

Læs mere om iPad tilbehør

Covers og beskyttelsesfilm for optimal beskyttelse

Mange aktive mennesker - herunder mange unge - anvender i dag en iPad. Der findes næppe mange hjem, hvor der ikke er en eller flere iPads, eller anden form for tablet. Det aktive liv gør, at en iPad ofte er med ude af huset, hvorfor den er udsat for slag, stød, støv og lignende, som kan skade elektronikken.
Et cover til din iPad er ikke bare en flot ”indramning”, men sikrer, at din iPad kan klare lidt af hvert - og du undgår således en dyr og ofte tidskrævende reparation.

Vi fører covers til stort set alle de iPads, som Apple har produceret gennem tiderne, så du kan i vores udvalg finde det helt rigtige cover - også selv om din iPad ikke er af nyeste model.
Hvilket cover der passer bedst til dig og din livsstil bestemmer du selv. Vi fører modeller i mange forskellige materialer og udførelser, så du har mulighed for at finde de ”små” covers, der monteres via en magnetskinne og dækker fronten af din iPad - denne løsning øger stort set ikke den samlede størrelse på din iPad.

Ønsker du en mere dækkende beskyttelse, kan du med fordel vælge en model, der har fast inder-cover, hvori en iPad monteres. Herved er både bagside, front og kanter beskyttet på bedste vis.
Med hensyn til farver er der utallige muligheder. Der findes diskrete farvekombinationer, hvis du ønsker en neutral og mere klassisk udgave, men mange vælger også en model i mere dristige farver - og kan derved skille sig lidt ud fra mængden.
Beskyttelsesfilm til skærmen på din iPad er især en god idé, hvis din iPad bliver brugt intensivt - eller bruges af børn, der kan være lidt hårde ved materiellet. Beskyttelsesfilm påsættes nemt og kan skiftes, hvis sliddet er blevet for stort.

Standere - for større funktionalitet

iPad standere fås både som gulvstandere og bordstandere. Begge modeller ses ofte brugt i offentlige miljøer og i mange forretninger og udstillingslokaler. Nogle steder anvendes standerne til at holde en iPad, der formidler beskeder og reklamer, mens andre bruger løsningen mere aktivt - og lader måske kunder deltage i forskellige forbrugerundersøgelser via en standermonteret iPad.
Også i de private hjem har standere fået deres berettigelse. Hvis din iPad leverer musikken til madlavningen er en stander den optimale løsning. Herved sikrer du, at din iPad er hævet fra bordet og ikke bliver beskadiget, hvis uheldet skulle være ude og der kommer vand eller andre skadelige ting på bordet.

Læsning af e-bøger er i stærkt stigende fremgang - også i Danmark - og meget af denne læsning foregår via en iPad. Her kommer en stander også til sig ret, idet mange har set fordelen i, at have deres iPad monteret på en stander under læsningen. Det kan blive trættende, at sidde og holde en iPad i hænderne under længere tids læsning, hvorfor en stander lader dig læse let og ubesværet.
Selve montering og afmontering foregår nemt og uden problemer. Alle vores modeller har indbygget polstring, så din iPad ikke bliver ridset, når den skal isættes eller tages af igen.
Vælg den stander til bord eller gulv der passer til netop din iPad. Er der flere forskellige modeller af iPad i familien, fører vi også modeller, der er trinløse og derfor passer til mange modeller.

Holdere og ophæng

Vægophæng til iPad er den perfekte løsning til dig og din virksomhed, hvis du ikke ønsker løse standere på gulvet eller bordet. Hos avXperten finder du mange forskellige modeller, der passer til enten specifikke modeller eller er universelle og kan tilpasses til flere forskellige modeller.
Mange modeller har både mulighed for udtræk og rotation, så præsentationsvinklen kan blive den helt rigtige. Har du ikke altid mulighed for at overvåge den anvendte iPad, er vi leveringsdygtige i modeller, der har låsemekanisme, så eventuelle langfingrede typer ikke kan stikke af med den.

Til brug i bilen har vi bagsædebeslag, der kan monteres på forsædets nakkestøtte. Denne løsning vinder stadig større indpas og er blevet afløseren for de velkendte løsninger, hvor man tidligere anvendte DVD maskiner til underholdningen på bagsædet. Når underholdningen klares via en iPad fylder det intet og er meget brugervenligt.
Bilholdere fås også til montering på ruder - herunder også til forruden, hvorved din iPad kan bruges i forbindelse med navigation med en dejlig stor skærm, der giver det fulde overblik over ruten.

Opladere og kabler

Til en iPad skal du selvfølgelig have de fornødne kabler. Både almindelige kabler og lightning kabler føres i mange varianter og længder, så du finder nemt det, der passer til dit formål.
Ekstra kabler er billige i indkøb og er rare at ligge inde med. Disse giver mulighed for at oplade eller overføre data flere steder. Hav derfor ekstra kabler i hjemmet, på kontoret eller i bilen, så du altid er sikret de rette forbindelser. Husk også at pakke et ekstra kabel i kufferten under ferieturen; det er ikke sikkert, at du kan finde det rigtige kabel, hvis du skulle miste eller beskadige et kabel.

Diverse smarte gadgets til din iPad

Såfremt du anvender din iPad i forbindelse med skrivning, kan vi tilbyde tastaturer, der letter denne del af arbejdet. Vi fører modeller, der er monteret i en cover, så du har både tastatur og beskyttelse i en enhed.
Et eksternt tastatur er en stor fordel, hvis der skal skrives mail eller din iPad bruges til notater eller skrivning i et tekstbehandlingsprogram.
Ønsker du ikke en samlet løsning fører vi lightning tastaturer, der via et lightning kabel tilsluttes din iPad.
En Stylus pen er løsningen, hvis du ikke ønsker at bruge fingrene til betjening af skærmen. Mange modeller er udstyret med Stylus pen i den ene ende og kuglepen i den anden. Det letter arbejdsgangen, hvis du også har brug for at tage nogle hurtige notater under arbejdet.

En iPad er en dejlig tablet. Den er ikke helt billig, hvorfor der er al mulig grund til at passe godt på den. Til almindelig beskyttelse og transport fører vi et meget stort udvalg i covers. Disse findes til alle iPad modeller - og i mange forskellige farver og materialer. Også til den sarte skærm har vi den rigtige beskyttelse i form af iPad beskyttelsesfilm. I det store tilbehørsprogram finder du også praktiske ting som standere, holdere og diverse ophæng. Nødvendige ting som kabler og opladere skal findes i ethvert hjem - og vi fører mange forskellige modeller. Til mere seriøst arbejde på din iPad kan vi anbefale både tastatur og stylus pen.

E-mærketKøbsgaranti op til 50.000 DKK

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Over 11.500
Varer på lager
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
E-mærket
Godkendt siden 2007