Julegaver

Julegaver - Find den perfekte elektronik julegave her. Vælg mellem beløb eller vare-type

Læs mere om JulegaverEr du klar til jul?
Julen står for døren og derfor er det blevet højtid for ønskesedler. Mangler du gode ideer til hvad du skal give svigerforældrene eller mangler du ideer til din egen ønskeseddel, så har vi samlet en række af vores mest populære elektronik, der passer til hele familien.
Allerførst skal vi lige sikre os, at du er helt klar på tiden op til jul? Har du fundet årets julekæder og julelys frem? Ellers kan du finde Led lyskæde til brug både udendørs og indendørs her.

De helt sikre vindere
Vil du imponere din teenager med fed elektronik så er de helt sikre gave-vindere elektronik til Gaming og det smarte hjem.
Hvad med et Segboard, så junior er klar til foråret? Du går heller aldrig fejl med en Bluetooth Højttaler eller en vinyl Pladespiller.

Julegaver i alle prisklasser
Mangler du gaver til mandelgaven eller pakkeleg finder du det også her. Vi har samlet en række gaveideer i forskellige prisklasser lige fra kategorier med fede gaver til under 200 kroner til gaver over 500 kroner.

Julegaven til ham eller hende
Mangler du ideer til julegaven til din partner, så finder du dem også her. Hvad med en WiFi Repeater, så I kan få helt jævn Wi-Fi dækning i hele huset? Eller hvad med en ny DAB radio, så I kan høre alle de nye digitale kanaler?
Hører din partner meget musik på mobiltelefonen er der ikke noget bedre end et par trådløse Bluetooth hovedtelefoner.

Elektronik julegaver til børnene
Du kan også finde gaveideer til mindre børn her. Er dit barn netop begundt at lytte til musik så overvej om du ikke vil give et par Børnehovedtelefoner, som kan indstilles, så barnet ikke skader hørelsen ved at spille for højt. Vi har et stort udvalg med sjove figurer, som børnene vil elske.
Du kan også give en Boombox til børneværelset, så børnene kan høre Disney CD’er for fuld gardin.
For gaveideer til de lidt større børn har vi en stor Gadgets-sektion med masser af fede og sjove gadgets. En sikker gavevinder er et Action kamera eller hvad med en Drone, som vi har i mange forskellige udgaver – lige fra de mindre til begynderen – til den lidt mere øvede bruger.

Julegaver til helbredet - komfort
Det er også altid en god ide at give gaver, som kan bruges og som hjælper modtageren med at passe på helbredet. Vi har for eksempel et stort udvalg af Fitness armbånd og Smartwatches, som kan parres med både Android og iOS mobiltelefoner.
Vi har også et stort udvalg af gaver til Personlig pleje.

Julegaven til bedsteforældrene
Det er altid svært at finde på gaveideer til bedsteforældrene. Hvad med en Frameo digital fotoramme, - fx med WiFi så du løbende kan lægge nye billeder af børnebørnene på skærmen.
Eller hvad med en Luplampe – perfekt til hobbyarbejde der kræver forstørrelse og belysning. Du kan også få et ur med projektor, som er perfekt til soveværelset. Så kan du projicere klokken op på loftet midt om natten, så det er let at se. Perfekt til bedstefar.
Du kan også give en Senior mobil i julegave. En seniormobil har store tal, så den er let at bruge, og den har hurtig opkaldsknap, så der hurtig kan ringes efter hjælp.
Her i den kolde tid er et Varmetæppe også en god gaveide.

Julegaver til Hjemmet
Giver I hinanden gaver der skal kunne bruges, så har vi også et stort udvalg til hjemmet. Vi har fx masser af ting til køkkenet, som for eksempel et Mini køleskab eller en induktionskogeplade. Vi har masser af Køkkenudstyr gaveideer.
Du kan også give en gave, der gør hjemmet sikrere og lidt sjovere, som for eksempel en video dørklokke. Så kan man se hvem der ringer på døren og svare fra sin mobiltelefon.
Vi har også et stort udvalg af bordlamper, som vil pynte i enhver stue. Eller hvad med en robotstøvsuger, så modtageren slipper for at skulle støvsuge?
Til haven har vi for eksempel en vejrstation så man kan holde styr på vejr og temperatur.

Stort udvalg af elektronik gaveideer
En ny DVD Afspiller eller et nyt Stereoanlæg er altid en god julegaveide. Vi har et stort udvalg i mange prisklasser.
Du kan også give et bilkamera, så der ikke opstår skyldsspørgsmål ved eventuelle uheld. Eller hvad med et Walkie Talkie-sæt eller en Lamineringsmaskine?
Du finder det hele og meget mere hos avXperten.dk


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007