Senior mobil

Praktisk senior mobil telefon fra Denver med store synlige taster og nødopkald. Hurtigopkald via tryk på hurtigtast sikrer hurtig hjælp efter behov.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Senior mobil

Doro 8110 4G Smartphone (6,1tm)
1879 DKK
Læg i kurv
Doro 8110 4G Smartphone (6,1tm)

Nem at navigere
Tredobbeltkamera

Læs mere Fjernlager
Levering: 8-12 hverdage
Senest 11. juni 2024

Senior mobil telefon – telefon med indbygget sikkerhed

Man kan med rette sige, at en senior mobil er en simpel telefon – for det er rigtigt. Det er imidlertid kun betjeningen, der er gjort simpel og lettilgængelig, da senior mobiler i dag også fås som moderne telefoner, der er udstyret med samme funktioner som en smartphone. Taster, skærm og funktioner er optimeret for at give et hurtigt og klart overblik for at lette den daglige betjening – og det kan komme specielt ældre og synshandicappede til glæde. Kviknumre, der muliggør opringning til et eller flere på forhånd udvalgte numre med en enkelt tryk, letter også den daglige betjening. I de telefoner til ældre, du finder i vores udvalg, er der gjort alt for at lette den daglige brug. For eksempel oplades telefonen i en faststående lader, hvorfor det ikke er nødvendigt at sidde og nørkle med små stik og ledninger, når telefonen mangler strøm. Den mobile senior telefon sættes i opladeren, der også virker som holder – og således oplades den automatisk. Det sikrer, at telefonen altid er opladet, når den tages fra opladeren – og derfor altid har strøm nok, når brugeren eventuelt forlader hjemmet. Der er ingen grund til at tjekke batteriniveauet på en lille indikator på skærmen – den er altid klar.

En senior mobil telefon sætter sikkerheden i højsædet

I en senior mobil er der gjort meget ud af, at det skal være en telefon, der let og hurtigt kan bruges i alle situationer – også i nødsituationer. I vores udvalg finder du senior telefoner, hvor et opkald besvares ved tryk på en stor letgenkendelig knap, mens andre modeller automatisk svarer på opkaldet, når klappen åbnes. Herved skal brugeren ikke først finde en knap – når telefonens klap åbnes, er der forbindelse. Skal brugeren i kontakt vigtige personer – det kan være familie, venner eller eventuelt plejepersonale – kan numrene til disse gemmes som kvik-nummer. Herefter kræver det blot et tryk på den valgte knap, hvorefter opkalder sker – uden at skulle indtaste nummer eller lede efter det i menuen over kontaktpersoner. Mobiler til ældre er endvidere udstyret med lommelygte funktion. Denne er yderst praktisk, hvis synet ikke er helt på toppen mere. Denne funktion kan anvendes, hvis det kniber med at se små genstande – eller hvis lyset svinder sidst på dagen, og det kan være svært at finde nøglehullet, ligesom det er en nyttig funktion i tilfælde af strømsvigt, hvor lyset fra en indbygget lommelygte kan redde situationen.

Senior mobile telefoner indeholder meget mere sikkerhed

Senior mobil telefonerne i vores udvalg er udstyret med en rød SOS knap, der kan anvendes, hvis der er behov for et nødopkald. Det er måske den vigtigste funktion i en senior telefon. Hvis en ældre eller svagelig bruger får brug for hjælp, skal der blot trykkes på den røde SOS knap, så går et automatisk hjælpesystem i gang. I telefonen kan du indkode op til 5 telefonnumre, der er tilknyttet denne SOS funktion. Det bør selvfølgelig være numrene til de 5 personer, der har mulighed for at træde til, hvis der er brug for hjælp i en fart. Efter tryk på SOS knappen ringer telefonen automatisk til det første SOS nummer. Svares der ikke på det nummer, ringes der automatisk til næste SOS nummer – og således fortsættes gennem alle 5 SOS numre – og denne fremgangsmåde kan på nogle modeller fortsættes gennem hele tre runder. Når telefonen svares fra et af SOS numrene skifter senior telefonen automatisk til håndfri betjening og slår den indbyggede højtaler til. Det er en yderligere sikkerhed for, at kontakten til personen der skal bruge hjælp, kan bevares. Er personen for eksempel faldet eller har fået et ildebefindende kan der stadig holdes kontakt – også selv om vedkommende måske har tabt telefonen. På nogle modeller vil senior mobilen endvidere – samtidig med at den begynder at ringe til det første SOS nummer – sende en SOS meddelelse som en SMS besked til alle 5 numre, der indkodet som SOS numre.

Mobiltelefon til ældre – også med de moderne funktioner

Udover den store sikkerhed er en senior telefon en sikker og moderne telefon. Telefonerne er udstyret med Bluetooth forbindelse, hvorfor headset til telefon og andet Bluetooth udstyr kan forbindes på lige fod med smartphones. Vores modeller har indbygget FM-radio, så der er mulighed for at høre radio via telefonen, ligesom kalender og alarm også kan anvendes. Vi fører også modeller, hvori der kan monteres et Micro SD hukommelseskort, så der er mulighed for at have både billeder og musik på telefonen. Senior mobilerne er udstyret med en stor og klar LCD skærm, hvor det er let at se de store, logiske og letgenkendelige ikoner og menuer – og gør det lettere at læse indkomne beskeder. Er du således blev lidt svagelig – eller bare lidt ældre med de udfordringer, det måtte medføre – kan du med fordel anskaffe dig en senior mobil telefon. Den er ikke bare nemmere at anvende i hverdagen, men den kan også bidrage til, at du kan få den fornødne hjælp, såfremt uheldet er ude. Kender du en i familien eller omgangskredsen, hvor det kniber lidt med helbred eller syn, vil en af vores senior mobiler være en oplagt gaveidé. Det vil ikke bare give modtageren lidt sikkerhed i hverdagen, men vil utvivlsom også medføre, at eventuelle pårørende føler en lettelse ved at vide, at modtageren af en senior mobil kan skaffe hjælp på en sikker, hurtig og effektiv måde.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Language: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007