Alle køb kan byttes til 15. marts 2024 - Bestil senest 20. dec kl 20.30 og få pakken før jul!

Nikolaj Nielsen

Nikolaj Nielsen

Direktør, Produktchef, Presseansvarlig & Medejer

Med en uddannelse som svagstrømselektriker samt en stærk interesse for varerne i avXpertens soritment er det kun naturligt, at en af Nikolaj gennem tiden har haft til opgave at sætte sig grundigt ind i vores produkters tekniske specifikationer og desuden været ansvarlig for at finde nye produkter til sortimentet.

I dag er Nikolaj medejer og direktør hos avXperten, og hans primære rolle er at sørge for, at driften kører og sikre, at avXperten er en solid forretning.

Nikolaj har skrevet bogen "AvXpertens guide til hurtigere internet" og har deltaget i adskillige podcasts, blogindlæg og andet om både iværksætteri, ledelse og andre teknologi-specifikke emner såsom internet og mobiltelefoni.

Nikolaj er stor videnskapacitet, når det kommer til elektronik, kabler og andet AV-udstyr, da der ikke findes et varenummer i avXpertens sortiment, som han ikke intensivt har undersøgt, inden det blev indkøbt til lageret.

Presseomtale

  • Lokalavisen: Brødre skifte rolle i familiefirmaet. (http://norddjurs.lokalavisen.dk/nyheder/2018-05-23/-AvXperten-Br%C3%B8dre-skifter-roller-i-familiefirmaet-2202033.html)
  • Amtsavisen: TV-krig giver travlhed hos Grenaa virksomhed (https://amtsavisen.dk/artikel/tv-krig-giver-%C3%B8get-travlhed-hos-grenaa-virksomhed)

Bøger

Uddannelse

  • Svagstrømselektriker med speciale i alarm og kommunikation

Sociale Medier

Kontaktinformationer

  • Telefon: (+45) 86327171
  • Email: nikolaj@avxperten.dk
  • Adresse: Teknologivej 15, 8500 Grenaa
  • Danmark


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007