avXperten

Alpha Home Medium gulvstander m/drejesokkel - Hvid

På lager (Leveringstid: 1 hverdag)
Midlertidigt udsolgt (Leveringstid: Ultimo Februar)
2695 DKK

Elegant Dansk produceret TV stander med drejesokkel i eksklusivt design til skærmstørrelser mellem 32-60tm.

Minimalistisk designet TV stander med max belastning på 75 kg.

Alpha Home Medium TV stander er i absolut særklasse hvad angår både design og funktionalitet. Kombinerer du TV standeren med markedets tyndeste fladskærme, vil du få et TV møbel i helt unikt skulpturelt design, der vil pynte i enhver stue.

Denne model af Alpha Home Basic TV stander kommer med drejesokkel. Drejesoklen leveres fabriksmonteret, og er en vertikal drejeskive, som kan drejes 360 grader.

Alpha Home Medium gulv stander er designet, så du selv kan vælge, hvilken side af standeren, du vil montere dit tv på. Det er helt banebrydende og giver en lang række muligheder for at ændre det visuelle udtryk helt efter eget ønske, som du ikke får med andre TV standere.

Her er der virkeligt tale om kompromisløs kvalitet i banebrydende design. Standen er bøjet i ét stykke jern ud af en 6mm tyk jernplade med bløde laserskårede kanter.

Alpha standerne er en ny serie af højkvalitets TV standere, der er 100% danskproducerede i det mest eksklusive design med fokus på elegance og minimalisme.

Alpha Home Medium serien er udviklet til dig, der ønsker en tidsløs TV stander i enkelt og minimalistisk design, der giver et elegant udtryk til dit hjem.

Gulv standeren er pulverlakeret og denne model er hvid. Pulverlakering giver TV standeren en hårdfør overflade, og du får et TV møbel, der holder i mange år frem.

Medium TV standeren har et tidløst, elegant og minimalistisk design, der passer ind i de fleste hjem og boligindretninger.

Standeren giver mulighed for montering af soundbar. Ved mange moderne fladskærme er det ikke muligt at montere soundbar med de medfølgende standard beslag. Med en Alpha Home Medium stander er montering af soundbar tænkt ind i designet.

Du kan også købe et beslag der passer præcist til din Apple TV boks (OBS. Alpha Home soundbar- og Apple TV beslaget skal købes separat).Ved montering af dit TV kan du justere højden på din fladskærm efter ønske.

Standeren passer til fladskærme op til 60 tommer og har samme klassiske, minimalistiske udseende, som alle produkterne i Alpha serien.

Alpha standeren har indbygget kabelstyring, så du undgår kabelrod bag dit tv.

Alpha Medium gulvstander er fremstillet af miljøvenlige materialer, og bygget i kvalitetsmaterialer, der øger holdbarheden.

Specifikation:
- Materiale: 6 mm stål.
- Vægt: 23,5 kg.
- Størrelse (B x D x H): 577,5 x 357,57 x 648,73 mm.
- Overflade: Pulverlakeret, finstruktur.
- Farve: Hvid RAL 9016.
- Drejeskive: 360 grader.
- Montering: Universal montering af TV.
- Understøttede skærm størrelser: 32 til 60 tommer.
- Max belastning: 75 kg.
- Ekstraudstyr: Beslag for soundbar (købes separat).
- Ekstraudstyr: Beslag for Apple TV (købes separat).

Varenummer: 13802

Alle priser er inkl. 25% moms.

E-mærket

 

Betalingskort