Billede taget af avXperten personale

4K Action Kamera - Billig Action Kamera med 4K på nettet

Et smart action kamera er en god løsning for dig som vil optage video og tage billeder mens du er i bevægelse.

Denne type kamera er efterhånden meget udbredt til diverse sportsgrene som løb, cykling, svømning og meget mere.

I dette indlæg fokusere vi på de smarte 4K action kameraer, som giver en af de bedste opløsninger du kunne drømme om når du optager video mens du bevæger dig.

Hvorfor vælge et Action kamera med 4K? Et action kamera giver de absolut bedste billeder og videoer når du er i bevægelse. Som sportsudøver, dykker eller andet er et smart action kamera med 4K en perfekt løsning til kvalitets videoer som du kan dele med dine venner, familie eller uploade til internettet.

Læs meget mere om de smarte action kameraer i dette indlæg, hvor vi også sammenligner et par smarte 4K action kameraer så du får lidt nemmere ved at vælge.

Hvad er et Action kamera?

Et action kamera er et lille kamera som er egnet til brug i meget hurtige eller voldsomme bevægelser, som fx cykling, løb, vandsport og andet.

Du har uden tvivl hørt om de velkendte “GoPro” kameraer, og disse er også en type action kamera.

Action kameraer har ændret verdenen for optagelse i ekstremsport eller til private optagelser når du er i bevægelse.

De er nemlig fantastiske til at skabe gode billeder, og danner ikke sløring når der foretages pludselige bevægelser.

Derudover er de også velegnet til privat brug fx hvis du er på ferie og gerne vil optage under vand, på vandreturen eller andet.

De fleste action kameraer er vandtætte og meget robuste, da de er fremstillet til at kunne holde til lidt af hvert.

Optag og tag billeder i alle former for terræn og vejr med et action kamera

Grunden til at mange vælger et action kamera, i stedet for blot at bruge deres telefon, skyldes deres smarte funktioner og robuste design.

Et action kamera kan mere eller mindre bruges i alle former for terræn, såsom hård regn, mudder, høj varme, koldt klima og meget mere.

Derudover kan de ofte monteres enten på en hjelm, eller specifikke visir og harnesses så du kan få stabile optagelser selvom du er i bevægelse.

Om du blot er hobby cyklist, ekstremsportsudøver, løbe enthusiast eller blot vil optage flotte videoer i havne, så er et actionkamera en perfekt løsning til kvalitets billeder og videoer når du er på farten.

Det er selvfølgelig ikke nødvendigt med at action kamera med 4K, men i dag er de blevet så billige at det nærmest ville være dumt ikke at anskaffe sig et actionkamera med denne opløsning.

Du kan også vælge løsninger med lavere opløsning, hvis du ønsker en meget billig start på dine eventyrlige optagelser.

Gode og billige 4K Action kameraer online

Lige her hos avXperten har vi nogle utrolig effektive action kameraer med 4K opløsning.

Disse action kameraer giver klart en af de bedste oplevelser, da deres opløsning giver en video/billedkvalitet udover det sædvanlige.

Med et smart moderne 4K action kamera får du også en masse funktioner som gør disse typer action kameraer endnu smartere.

Mange moderne action kameraer er nemlig udstyret med funktioner som Wi-Fi, streaming, vandtæthed, indbyggede mikrofoner og meget mere.

Nogle af disse kameraer har sågar en tilhørende app, så du nemt og hurtigt kan uploade dine videoer og sende dem til din egen email, eller dele dem med vennerne øjeblikkeligt.

Vi har sammenlignet to forskellige 4K action kameraer fra henholdsvis Nedis og Denver, som begge er meget billige, men alligevel har forholdsvis forskellige funktioner:

Denver ACK-8061W 4K

Nedis Real 4K AK

Video opløsning

4K (3840 x 2160)

4K (3840 x 2160)

Billed opløsning

16 MP

20 MP

Stiktyper

Micro USB

1x Micro USB & 1x HDMI

Skærmtype

2tm

2tm TFT

Wi-Fi funktion

Ja

Ja

Indbygget mikrofon

Nej

Ja

Vandtæt

Ja

Ja ned til 30m

Stream live video

Nej

Ja

Batteritype

Genopladelig

Li-on

Pris

349 kr.

569 kr.


Som du kan se ovenfor, får man altså meget ekstra udstyr for pengene når det gælder action kameraer.

For omtrent 200 kr. Mere får du altså fede funktioner som indbygget mikrofon, live streaming direkte, adgang til HDMI kabel så du kan spille direkte på dit TV og en endnu bedre billed opløsning.

Begge disse 4K kameraer er et fantastisk sted at starte, hvis du går op i god billedkvalitet, men ikke er helt parat til at ofre flere tusinder af kroner på dit første action kamera.

Du kan blot prøve en af disse, eller andre billige action kameraer, og derefter se om du har lyst til at opgradere til et endnu mere avanceret kamera.

Action kamera til børn

Action kameraer er ikke kun brugt af vovehalse og sportsudøvere, men findes også i smarte og sjove børneudgaver.

Et action kamera til børn er det perfekte legetøj, som sætter ungernes kreative side på spil, samt giver dem og dig en masse dejlige minder når de optager deres dagligdag.

Førhen var denne type action kamera meget ringe i sin billedkvalitet, men det er heldigvis fortid da de fleste actionkameraer til både børn og voksne minimum har en HD opløsning i dag.

Her hos avXperten finder du en række action kameraer i flotte farver til dine børn, som alle besidder smarte funktioner som:

  • HD opløsning på 1920 x 1080p
  • Indbygget mikrofon
  • Plads til MicroSD hukommelseskort på op til 32GB
  • Indbygget “Snake” spil
  • 7 forskellige foto effekter
  • 7 forskellige video effekter
  • LCD display til optagelse og spil

Du tænker måske, hvorfor give ungerne et action kamera når en telefon kan det samme og meget mere.

Action kameraer er utrolig billige, og er designet udelukkende til optagelse og fotos.

Dermed kan du fjernet ungerne lidt fra den store digitale online verden som de befinder sig på når de bruger deres smartphone eller computer.

Derudover er et action kamera også en fantastisk start til de helt små, som måske ikke er helt klar til at få en smartphone eller computer endnu.

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg