avXperten

Vægbeslag / TV Ophæng

Gør indretningen i dit hjem endnu smartere med et minimalistisk vægbeslag til dit fladskærmsfjernsyn. Det er en let og diskret måde at sikre den optimale vinkel af underholdningen på. Vægbeslagene i denne kategori er kvalitetssikrede og kommer i mange forskellige størrelser og med forskellige funktioner. Prøv eksempelvis udtræk- eller tiltfunktion og få maksimalt udbytte af dit fjernsyn uanset hvor i huset du vælger at hænge det op - med udvalg i denne kategori har du muligheden for at vælge præcis den løsning, som passer dig bedst, når det kommer til at finde den optimale fjernsynsvinkel.

Vægbeslag til TV

Et TV er en genvej til underholdning, som langt de færreste af os kan undvære. Så hvorfor lade dig nøjes med en dårlig placering af dit TV, når du med disse smarte vægbeslag kan hænge det på væggen, lige hvor det passer dig?

Andre ophæng

Her får du en oversigt over de ophængstyper, som adskiller sig fra de mere klassiske vægbeslag. Du kan blandt andet prøve kræfter med de ultradiskrete magnetophæng til TV eller en VESA adapter som kobler ikke-kompatible fjernsyn og vægophæng sammen.

Bord- og loftbeslag

Computer- og TV-skærme fylder meget, men de sokler, som de står på, kan også optage unødig plads. Med disse smarte beslag til loft og bord kan du montere din TV- eller computerskærm direkte på beslaget, og på den måde spare bordplads.

Hylde & rack

Med hylder og racks kan du nemt samle alle dine maskiner samme sted på væggen, hvor du nemt og hurtigt kan få adgang til dem. Samtidigt er det en elegant løsning.

Højttaler & projektor

Bruger du højttalere og projektor dagligt i forbindelse med oplæg eller foredrag på dit arbejde, eller bruger du dem i sjældne tilfælde ved festlige lejligheder, så er det rette udstyr nødvendigt. Det bedste udstyr til højtaler og projektor finder du her.

Kabelstyring

Vi kender alle til situationen med en uoverskuelig mængde ledninger, som ligger rodet sammen på gulvet. Med udstyr til kabelstyring kan du både få styr på, hvilke ledninger der er forbundet til hvad og få et pænere visuelt udtryk.

Vægbeslag til fladskærm

Hos avXperten forhandler vi løsninger til ophæng af fjernsyn i mange forskellige størrelsesordner. Vi pryder os i særdeleshed på at være forhandlere af det prestigefyldte og kvalitetsbevidste mærke Vogels, som leverer ophæng til mange forskellige typer af fjernsyn. Du kan finde et vægbeslag til lige netop dit fjernsyn og tage din underholdningsoplevelse til det næste niveau. Ikke alene er det en pladsmæssig praktisk anordning at placere fjernsynet på væggen, det er ligeledes en utroligt smuk løsning rent æstetisk.

Der er en lang række fordele ved at hænge sit fladskærmsfjernsyn op. Måske er du træt af det evindelige kabelrod, måske har du brug for at spare lidt plads på gulvet eller måske har du bare lyst til at tage et skridt mod minimalismen og et mere enkelt design i hjemmet? Uanset hvad din årsag måtte være, har avXperten et vægbeslag til dig og dit fladskærmsfjernsyn.

Bor du i en mindre bolig er der meget plads at spare ved at hænge fladskærmen op fremfor at benytte sig af et TV-møbel såsom en skænk eller et dedikeret TV-bord. Med et vægbeslag til din fladskærm hænger du ganske enkelt bare fladskærmen på den væg, der passer dig bedst. Det er også en særdeles anvendelig løsning i soveværelset eller i køkkenet. Det er ligeledes overraskende nemt at hænge sit fladskærmsfjernsyn op og du behøver derfor ikke have de mest handy hænder før end det kan lade sig gøre.

Hvilken type bør jeg vælge?

Når du vælger et vægbeslag til dit fladskærmsfjernsyn er der to ting du bør overveje - Hvilken størrelse er mit fjernsyn og hvilket behov har jeg i forhold til montering af mit fjernsyn? Hvis du er til en yderst diskret løsning er vores mange varierende muligheder af ultra slim vægbeslag en rigtig god mulighed. Det er en elegant type af ophæng, der sømløst blender ind i din væg. Modellerne kommer også med udtræk og tilt-funktion, så du opnår den ultimative fjernsynsoplevelse præcis som du ønsker den. Du bør derfor overveje, i hvilket rum du ønsker dit fjernsyn og om det skal hænge statisk eller have en dynamisk funktion.

Er du til en endnu mere minimalistisk ophængsløsning kan du tage et nærmere kig på vores magnetiske ophæng? Det er et dansk design og det nordiske islæt slår tydelige igennem - Uden at gå på kompromis med kvaliteten lader det magnetiske vægbeslag dig hænge dit fladskærmsfjernsyn op uden de magnetiske kræfter forstyrrer fjernsynets hardware. Således kommer fjernsynet helt tæt på væggen og hænger udelukkende på en usædvanligt kraftig magnet. Det giver et utroligt eksklusivt udseende, der er umuligt ikke at forelske sig i.

Hvordan finder jeg ud af hvilken størrelse vægbeslag jeg behøver?

Som sagt bør du være opmærksom på at forskellige størrelser af fjernsyn ligeledes kræver forskellige størrelse ophæng. Det er både for din egen samt dit fjernsyns sikkerhed. Det er oplagt at tro, at man selvfølgelig bare måler fjernsynets rammer, men der er faktisk fastsat nogle vejledende standarder, kaldet VESA, som gør det let at finde den passende model til dit fladskærmsfjernsyn. Tommelfingerreglen er, at du bør måle afstanden mellem skruehullerne på bagsiden af dit fjernsyn. Dette afgør hvor stort et vægbeslag du skal erhverve dig.

Er der eksempelvis 600 millimeter i bredden mellem de to skruer og 400 millimeter i højden, skal du kigge efter et vægbeslag der hedder 600x400. Du måler derfor ikke fjernsynet, men skruehullerne på bagsiden af fjernsynet. Det er nemlig disse hvorpå vægbeslaget skal fastgøres. Vær dog opmærksom på, at størrelsesangivelsen er vejledende, så husk at mål efter på de fire monteringshuller på fjernsynets bagside.

Bord- og loftbeslag

Vi forhandler foruden vægbeslag til fladskærme, også beslag til bord eller gulvmontering. Disse har mere eller mindre samme funktion som vægbeslaget, men kommer med en lang stabiliserende arm hvorpå du monterer dit fladskærmsfjernsyn. Det er derfor en mindre diskret løsning, men kan være fordelagtigt til dig, der ønsker at spare plads på væggen eller har brug for at montere dit fjernsyn eller sekundære skærm på skrivebordet.

Kabelstyring

Hvis du har elektroniske enheder installeret i dit hjem i dag, er du med sikkerhed bekendt med det kaos, der kan opstå, når man først har fået kablet hele projektet - Måske endda flere samtidigt. Det bliver hurtigt et værre rod. Med vores forskellige løsninger til kabelstyring kan du nemt undgå, at gulvet ligner en ormegård. Vi forhandler flere forskellige former for kabelstyring.

Den mest diskrete løsning er en kabelbakke. Du kører ganske enkelt bare samtlige kabler gennem bakken, som kommer i forskellige størrelser og designs, også ligger alle kablerne heri. Du undgår derfor at falde i dem. Samtidigt er det et virkelig elegant og diskret løsningsforslag.

Har du virkelig mange kabler, kan du med fordel benytte dig af vores kabelnummerering som samtidigt er farvekodet. Så kan du let på forhånd se, hvilke kabler der hører sammen og til hvilken enhed de er tilkoblet.

Sikr dig den ultimative underholdningsoplevelse ved at hænge dit fjernsyn op med et vægbeslag og gå ikke på kompromis med kvalitet, fleksibilitet eller din pengepung.

E-mærket

 

Betalingskort