Billede af Twelve South AirFly SE. Alle rettigheder forbeholdt Twelve South.

Alt om AirFly » Komplet Forbindelsesguide (Trin for Trin)

Skal du ud og rejse, og skal du af sted med fly? Så kan en AirFly måske være noget for dig.

Hvad er AirFly? AirFly er en trådløs Bluetooth adapter, som gør det muligt for dig at bruge dine AirPods eller trådløse headset med enheder, som ikke kan bruge Bluetooth. Dette kan for eksempel være underholdningssystem i et fly, eller dit eget TV.

I dette indlæg vil jeg dykke ned i, hvordan du bruger AirFly. Så vil du lære mere om denne smarte enhed, så læs med her.

Hvad er AirFly?

AirFly er en trådløs adapter, der giver dig mulighed for at bruge dine AirPods eller dit trådløse headset med enheder, der normalt ikke har en Bluetooth-funktion.

AirFly bruger Bluetooth til at oprette forbindelse til dine AirPods eller dit headset. Derefter tilsluttes AirFly til enheden via et headset-stik, også kendt som en jackstik, så du kan bruge dine AirPods eller dit headset med den ønskede enhed.

Dette er særligt praktisk, når du rejser, især når du flyver. På flyture kræves ofte et specielt headset for at tilslutte flyets underholdningssystem.

Traditionelle flyheadsets kan være ubehagelige eller af lav kvalitet, og nogle gange kræver flyselskaber endda at du betaler for dem. Ved at bruge en AirFly-adapter kan du undgå disse ulemper og bruge dit eget headset under flyrejsen.

Desuden eliminerer AirFly også besværet med ledninger, hvilket gør det mere behageligt at nyde underholdning om bord uden at blive begrænset af kabler.

Med en AirFly-adapter kan du nemt forbinde dine AirPods eller dit trådløse headset direkte til flyets underholdningssystem.

Sådan forbinder du til AirFly

Nedenfor får du en guide til, hvordan du forbinder AirFly med enten dine AirPods eller dit trådløse headset.

AirPods

For at tilslutte dine AirPods til AirFly, skal du følge disse trin:

  1. Aktivér parringstilstand på din AirFly enhed ved at holde knappen nede i 10 sekunder, indtil den blinker orange og hvid.
  2. Aktivér parringstilstand på dine AirPods ved at placere dem i opladningsetuiet med låget åbent og holde knappen på bagsiden af ??etuiet nede, indtil lysindikatoren blinker hvidt.
  3. Når enhederne er succesfuldt parret, vil lysindikatoren på opladningsetuiet lyse grønt, og AirFly vil lyse hvidt i 10 sekunder.
  4. Tilslut den ene ende af headset-ledningen til AirFly og den anden til dit foretrukne underholdningssystem.

Trådløst headset

For at tilslutte dit trådløse headset til AirFly, skal du følge disse trin:

  1. Aktivér parringstilstand på din AirFly enhed ved at holde knappen nede i 10 sekunder, indtil den blinker orange og hvid.
  2. Aktivér Bluetooth-parringstilstand på dit trådløse headset i henhold til producentens instruktioner.
  3. Når enhederne er succesfuldt parret, vil AirFly lyse hvidt i 10 sekunder.
  4. Tilslut den ene ende af headset-ledningen til AirFly og den anden til dit foretrukne underholdningssystem.

Sådan slukker og tænder du AirFly

At tænde og slukke AirFly er faktisk meget simpelt.

  • Du tænder AirFly ved at holde knappen nede i 5 sekunder indtil AirFly lyser op.
  • Du slukker AirFly ved at holde knappen nede i 5 sekunder indtil AirFly blinker orange to gange.

AirFly Lysindikator Guide

Lysindikatoren på AirFly kan blinke på forskellige måder for at angive forskellige statusser. Det kan være svært at huske betydningen af de forskellige lysmønstre og blink. Derfor har jeg udarbejdet en liste nedenfor, der forklarer disse forskellige betydninger.

StatusLED Lys
TændtHvid LED blinker 2 gange
ParringstilstandLED blinker henholdsvist orange og hvidt
Utilsluttet Standby ModeHvid LED blinker 2 gange hvert 5. sekund
Tilsluttet Standby ModeKonstant hvid LED
Lavt StrømniveauOrange LED blinker 3 gange
OpladerKonstant orange LED
Fuld StrømOrange LED slukker

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor kommer der kun lyd ud af den ene AirPod, når jeg bruger AirFly?

Hvis det virker til at der kun kommer lyd ud af den ene af dine AirPods, kan du prøve at slukke for din AirFly enhed og tænde den igen. Dette vil resynkronisere AirFly-enheden og forhåbentlig genoprette forbindelsen til begge AirPods.

Jeg kan ikke oprette forbindelse til min AirFly. Hvad gør jeg?

Hvis du oplever problemer med at oprette forbindelse til AirFly, kan du forsøge at rydde dens parringsliste. Dette gøres ved at holde knappen nede i ét sekund og derefter trykke to gange hurtigt. Når listen er ryddet, vil AirFly blinke orange og hvidt, og være klar til at blive parret igen.

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg