Klik her for at se JANUARUDSALG TILBUD  -  Spar op til 38%
Bedste DVD-Afspillere - Her er den BEDSTE til prisen [$$]

Bedste DVD-Afspillere - Her er den BEDSTE til prisen [$$]

baseret på 0 bedømmelser

I nyere tid har streamingtjenester efterhånden overtaget markedet når det gælder underholdning med film og serier.

De mange tjenester indeholder tusindvis af timers underholdning, og dermed har de gamle DVD’er haft det svært med at konkurrere.

Der er dog stadig dem, som har deres gamle DVD samlinger liggende, og stadig nyder nostalgien i at sætte en DVD film på.

I dette indlæg får du svar på hvilken type DVD afspiller der kunne være bedst til dig, og dit budget, samt hvorfor man stadig bruger DVD afspillere i dag.

Køber man stadig DVD afspillere?

Før i tiden var der ikke noget der hed streaming, og netflix, HBO, Viaplay og alle de andre eksisterede ikke.

Man skulle i stedet indsætte DVD’er i en maskine, eller sin computer og på den måde se film og serier.

Dette var en meget begrænset teknologi, da hver disk som regel kun indeholdte én film,

I dag har streaming overtaget verden, og vi har nu tusindvis af film frit tilgængelig når vi ønsker det, helt uden fysiske diske.

Genoplev nostalgiske minder med en DVD afspiller

Selvom streaming i dag er den nye standard når vi ser film og serier, er der stadig mange som ligger inde med gamle samlinger af DVD film- og serier.

Derfor er DVD afspillere ikke helt uddøde endnu, og har faktisk haft fortsat været i udvikling selvom deres popularitet er faldet drastisk.

Eksempelvis har de fulgt den moderne trend med HDMI kabler, Full HD opløsninger osv. Så du kan sagtens nyde dine gamle DVD film i god kvalitet.

DVD afspillere ser pludselig ny interesse igen, selvom de var forholdsvis glemt med lanceringen af online streaming.

Bedste DVD afspiller til prisen!

Sidder du med en stor samling af gamle og gode DVD film, men mangler en ny DVD afspiller så du rent faktisk kan se dem, så får du her en lille guide til hvilken du kan vælge.

For de fleste er prisen en stor faktor, men heldigvis er priserne på DVD afspillere meget tætte, og dermed er det mere vigtigt at kigge på deres specifikationer inden du køber.

Hvis du kun er interesseret i prisen, har vi her en hurtig tabel der viser priserne på diverse DVD afspillere, samt hvorvidt de kan tilsluttes med HDMI eller ej:

DVD afspiller

HDMI?

Pris

Phillips TAEP200

Ja

~349 kr.

Denver DVH-7787

Ja

~249 kr.

Denver DVH-1245

Ja

~279 kr.

Denver DWM-100USB

Ja

~479 kr.

Sony DVP-SR170B

Nej

~349 kr.

Sony DVP-SR760H

Ja

~399 kr.

Sony DVP-SR370

Nej

~399 kr.

Panasonic DVD-S700

Ja

~489 kr.

Bemærk: Ovenstående priser er indtastet ved udførsel af dette indlæg, og kan løbende skifte!

Ud fra denne liste kan du frit vælge den billigste DVD afspiller, men husk på at det billigste sjældent er det bedste!

Den billigste ved udførslen af dette indlæg er altså: DVD Afspiller m/ HDMI (USB) Sort - Denver DVH-7787

Nedenfor går vi lidt mere i dybden omkring de ting du bør kigge efter når du vælger DVD afspiller, da prisen ikke altid afspejler kvaliteten og de funktioner maskinen besidder.

Kig efter disse funktioner i din DVD afspiller

Udover prisen og hvorvidt der er mulighed for tilslutning med HDMi, er der også andre specifikationer som kan være relevante når du vælger DVD afspiller.

Vi har her samlet nogle af de vigtigste ting at kigge efter når du vælger DVD maskine:

  1. Full HD. Det vigtigste, og derfor også ofte noget der altid følger med, er den rette billedkvalitet i DVD maskinen. Den skal være i stand til at afspille Full HD uden problemer, og det kan de fleste heldigvis også.
  2. USB indgang. En USB indgang i din DVD afspiller gør det muligt at afspille medier fra USB drev, som fx dine egne film og musik, eller vise gamle billeder fra fortiden på dit fjernsyn.
  3. Rette tilpasning til skærm. Gamle DVD film havde en lidt spøjs opløsning i forhold til nutidens fjernsyn. Derfor er det vigtigt at den DVD maskine du vælger har automatisk og korrekt tilpasning til skærmen, så filmen ikke se ringe ud, eller er afskåret på en uheldig måde på skærmen.
  4. Lydkvalitet. DVD afspillere afspiller selvfølgelig ikke selv lyd, men de har dog teknologi indbygget der kan justere på lyden i de film du ser. Det bedste eksempel, er den type DVD afspiller som fx kan bruge Dolby digital surround sound, og spille det ud i dit anlæg til dit fjernsyn. Det er vigtigt at din DVD maskine har mulighed for dette, hvis du gør brug af surround sound anlæg i dit TV-setup.
  5. De rette videoformater. Der findes et hav af formater, som du kan afspille på din DVD afspiller. Hvis du vil bruge din DVD afspiller til andet end DVD film, som fx at vise billeder og private videoer med et USB stik, skal du sikrer dig at den er istand til dette. Dette kan du se ved at kigge på hvorvidt den har mulighed for at afspille formater som JPEG, RW, VCD, PNG osv.

At vælge DVD afspiller er i virkeligheden meget simpelt.

Ønsker du blot at afspille DVD’er kan du næsten ikke vælge forkert.

Det er dog vigtigt at sikrer dig at den kan kobles til dit fjernsyn, da nogle DVD afspillere stadig bruger den gamle SCART standard, som ikke fungerer direkte med nyere fjernsyn.

Dette findes der dog en løsning på, som du kan læse mere om nedenfor.

Kan man bruge en gammel DVD afspiller til nyt fjernsyn?

Hvis du ligger inde med en gammel DVD afspiller, som højst sandsynligt ikke har andet end et SCART-stik til tilslutning, kan det ofte ikke lade sig gøre at tilslutte denne til et nyt fjernsyn.

Dette skyldes, at SCART teknologien egentlig er mere eller mindre fortid, og nu kun findes i gamle fjernsyn, samt maskiner hertil.

Det er dog ikke umuligt at tilslutte en gammel DVD afspiller til din nye fladskærm, men det kræver lidt ekstraudstyr.

SCART til HDMI omformer - se DVD film på dit nye fjernsyn

Hvis du ligger inde med en gammel mindeværdig DVD maskine, kan du med en såkaldt “SCART til HDMI converter” omdanne en scart forbindelse til HDMI og dernæst indsætte kablet i dit fjernsyn.

Det kræver dog at du har både et Scart stik, HDMI kabel samt den omtalte converter for at virke.

På denne måde kan du bevare din gamle DVD afspiller hvis du ønsker dette, og slipper for at købe en ny.

Scart til HDMI converter - måske ikke så smart alligevel?

Den omtalte Scart til HDMI omformer, er måske ikke så smart alligevel - ihvertfald ikke ned de nuværende priser.

Fordi selvom det lyder meget smart at kunne bruge sin gamle DVD afspiller med denne omformer, kan de måske ikke betale sig økonomisk.

Ved udførsel af dette indlæg, kan vi nemlig se at priserne på DVD afspiller faktisk er de samme, eller et stykke under priserne på Scart til HDMI converterne.

Derfor giver det altså lige nu ingen mening at købe en converter, da du blot kan købe en helt ny DVD afspiller for det samme, eller næsten samme beløb.

Derfor er disse omformere lige nu kun relevante for dig som har en gammel, og måske dyr DVD maskine, som du ikke kan nænne at erstatte.

Varer nævnt i dette indlæg

Skriv en kommentar
E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Over 11.500
Varer på lager
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
E-mærket
Godkendt siden 2007