Billede af USB-C taget af avXperten

7 Bedste USB-C-opladere » Se vores Anbefaling

Vi har været hele vores udvalg af USB-C-opladere igennem og fundet de 7 bedste

Listen, som vi har sammensat, er varieret og alsidig, så der er ladere til forskellige behov. Inden vi præsenterer produkterne redegør vi for, hvad du skal være opmærksom på, når du finder din næste USB-C-oplader. 

Ligeledes kommer vi ind på, hvilke udvælgelseskriterier vi har haft.

Et USB-stik er ikke længere bare et USB-stik. 

Der findes forskellige typer USB-stik, og alt tyder på, at det er C-stikket, som kommer til at sidde sikkert og trykt på tronen som det førende USB-stik i fremtiden.

Her er et billede af et A- og et C-stik, så du kan se forskellen:

Størrelsen er ikke USB-C’s eneste fordel

Størrelsen er ikke den eneste årsag til, at C-kabler og -stik formentlig kommer til at blive det ubetinget førende USB-kabel og -stik.

USB-C har nemlig specifikationer, der gør, at den sætter forgængerne til vægs. Disse specifikationer vedrører dataoverførselshastighed og evnen til at oplade hurtigt og effektivt.

Se vores video om USB-standarderne for at lære mere

7 Ting du skal overveje, ved køb af USB-C-oplader

Nu er du formentlig sikker på, at det er en USB-C-oplader, der er det rette valg for dig, og derfor kan vi begynde at gennemgå de forhold, som du bør overveje i forbindelse med køb af en sådan.

#1: Hvor mange indgange har du brug for?

Det er ikke givet, at der kun er et en port i en USB-C-oplader. Faktisk kan man få såkaldte ladestationer med mange porte i. Hvis du ved, at det bliver nødvendigt at lade flere enheder af gangen, kunne en ladestation være et oplagt valg for dig.

#2: Design

Rigtig mange af producenterne går højt op i designet. Det gør de, fordi de ved, at det er vigtigt for forbrugerne. Derfor bør det ikke blive et problem for dig at finde en USB-C-oplader, der æstetisk passer ind i de omgivelser, hvor den er tiltænkt.

Farven skal naturligvis også overvejes. Opladerne fås for det meste i enten sort eller hvid - eller begge dele.

#3: Produktets og prodcentens ry

Det kan være en rigtig god idé at tjekke et produkts og producentens ry. Man orker nemlig ikke at få et produkt, der efter en måned kortsluttet.

Intet elektronik er ufejlbarligt, men hvis en USB-C-oplader kritiseres voldsomt på nettet, er vores anbefaling, at du holder dig fra den.

#4: Volt, Ampere og Watt

Ovenstående står for V, A og W. Der er forskel på, hvad de enkelte opladere leverer, når det kommer til disse parametre. Sørg for at find en lader, der leverer, hvad du har brug for.

#5: Pris

Hvor meget vil du give for en USB-C-oplader?

Pris og kvalitet hænger ofte sammen. Hos avXperten garanterer vi dog, at bundniveauet for vores produkter er rigtig højt, hvorfor du aldrig går helt galt i byen.

Dog vil vi sige, at vores dyre opladere har en række fordele, som de billige ikke. Dette betyder dog ikke nødvendigivs, at du skal købe en af de dyre. Det afhænger af dine behov, og det kan jo sagtens være, at en billig kan tilfredsstille disse.

#6: Skal du bruge andre porte end USB-C?

Lige nu befinder vi os i en overgangsfase, hvor flere og flere enheder skifter til USB-C. Mange ejer dog stadigvæk enheder, der benytter sig af USB-A-stik, og derfor kan det sagtens være, at du har brug for en lader, der er kompatibel med et sådant stik.

Vi har USB-C-opladere med flere forskellige porte, som du kan overveje i givet fald. På den måde slipper du for at købe flere forskellige ladere.

#7: Hvilke enheder skal oplades?

Hvis du for eksempel er på jagt efter en USB-C-oplader til din Mac, er der opladere, der egner sig bedre end andre. Typisk står der i produktbeskrivelserne, hvilke produkter opladerne egner sig særligt godt til. 

Vores 4 udvælgelseskriterier

Nu er vi snart nået til vores bud på de 8 bedste USB-C-opladere. Inden vi præsenterer dig for disse, vil vi dog lige redegøre for, hvilke fokuspunkter vi har haft i forbindelse med udvælgelsen.

#1: Kvalitet

Vi har udelukkende valgt produkter, hvor feedbacken er entydigt positiv. De 8, som vi har udvalgt, er dermed USB-C-ladere, som vi ikke har nogen reklamationer på overhovedet.

#2: Variation

Vi ved, at folk har forskellige behov til USB-C-ladere, og derfor har vi sørget for at sammensætte et udvalg, hvor der er noget for enhver smag.

For nogle er en USB-C-lader med en USB-C-port tilstrækkeligt, mens andre har brug for flere og forskellige porte, og dette har vi naturligvis taget højde for i vores produktudvælgelse.

#3: Æstetik

Vi synes egentlig, at de fleste USB-C-ladere er ganske nydelige at se på. Det har dog stadigvæk været et mål at finde de allerpæneste til vores liste.

#4: Pris

Vi har sørget for at finde en del USB-C-ladere til yderst fornuftige priser. Selvom priserne er lave på produkterne, er kvaliteten yderst høj. Denne går vi nemlig aldrig på kompromis med hos avXperten.

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg