Billige Ventilatorer

Hvis du er på udkig efter en billig ventilator, så er det heldigvis ret nemt at finde.

En god bordventilator behøver ikke at være særlig dyr at anskaffe sig og i dag kan man faktisk købe dem ret billigt, som du vil kunne se her i indlægget.

Læs med her, hvor du både kan se eksempler på billige ventilatorer og se hvilke typer der er at vælge mellem.

De forskellige typer ventilatorer

Der findes en del forskellige former for ventilatorer, men de fungere i princippet på samme måde.

De blæser alle sammen luft rundt, så der kommer cirkulation i rummet, som giver en kølende virkning på huden.

Nogle af dem har dog forskellig opbygning og de tilbyder ofte forskellige funktioner og designs. 

Bordventilator

Bordventilatorer er nogle af de mest udbredte ventilatorer og også en af de billigste ventilatortyper.

Ofte har de en blæser på 200-300 mm og kommer i mange forskellige designs, men ses ofte med en hvid fod i plastik og en blæser med metal gitter om.

De er beregnet til at stå på borde eller andre møbler, så de har en optimal højde og kan for det meste vippe blæseren, så den blæser i den rigtige vinkel.

Derudover er de stort set altid udstyret med en motor, som gør at blæsere også kan dreje fra side til side, for at fordele luften bedre ud i rummet.

Gulvventilator

Disse ventilatorer er som det fremgår af navnet, egnet til at stå på gulvet og har derfor en høj stang med en fod på, så den ikke behøver at stå på et møbel

Udover at disse står på gulvet, så er de mere eller mindre det samme som en bordventilator, med kun små forskelle.

Typisk er blæseren på gulvventilatorer en smule større end bordventilatorer, men det behøver ikke at være tilfældet.

Ofte har de blæsere på omkring de 300-400 mm, som gør at de tit kan nå lidt længere med luften fra den end mindre blæsere kan.

Ligesom bordventilatoren har de også for langt det meste en motor, som hjælper blæseren med at dreje, så luften bliver bedre fordelt i rummet.

Derudover har de også stort set alle sammen, muligheden for at vippe blæseren, så man kan indstille vinklen på blæseren.

Tårnventilator

Tårnventilatorer har et noget andet design end de andre ventilatorer, hvor de i stedet for en stor rund blæser, er designet som et slankt højt tårn.

Det vil sige at disse optager mindre plads i bredden end de andre ventilatorer gør.

Som gør dem smarte i rum hvor der ikke er så meget plads at gøre med, til de større blæsere.

Denne type ventilator findes også som en bord udgave, som ikke er helt så høj som en typisk tårnventilator, så den egner sig bedre til at stå på et bord.

De er ofte et sted mellem 75-100 cm i højden, så den får et bredt felt hvor den kan blæse luft ud.

Det sker også i kombination med en motor der drejer tårnets vifte fra side til side, ligesom man ser ved bord- og gulvventilatoren.

USB ventilator

Hvis du kun skal bruge ventilator til dig selv og du for det meste har brug for den når du sidder ved computeren og arbejder, så er en USB ventilator også en super god løsning.

Disse er super smarte da de ikke fylder ret meget, men passer super fint til at give lidt vind til en enkelt person, eller to hvis man sidder meget tæt.

De skal have strøm igennem et USB stik, deraf kommer også navnet fra og betyder at du kan sætte den i en computer, en powerbank eller USB stikkontakt for at få strøm.

Det giver nogle muligheder for fleksibilitet, hvor du kan benytte den på steder hvor der ikke er strømstik til rådighed.

Billige ventilatorer

Der kan være stor forskel på hvor meget en ventilator koster, det afhænger af design, materiale, funktioner og mærket.

For det meste er ventilatorer dog ikke særlig dyre at anskaffe sig og alt afhængig af hvilken type man vælger, så kan man altså finde nogle rigtig effektive til fornuftige priser.

Du kan se hvilke ventilatorer der typisk er de billigste og hvad du skal af med for at få fingre i en, i afsnittet lige herunder.

Ventilatorer til under 200 kr.

Bordventilatorer er ofte en billig form for ventilator, som man tit kan finde til 100-200 kr. og er ret effektive.

De er tit billigere end gulvventilatorer, eftersom at de har sparet den lange fod væk, da de i stedet er tiltænkt at kunne stå på et møbel og få højde på den måde.

Gulvventilatorer kan dog også findes rigtig billigt og til under 200kr., men ses ofte til over de 350kr. 

Den billigste type ventilator er nok USB ventilatoren, som lige er det billigere end bordventilatoren. 

USB ventilatoren fylder ikke ret meget og er super billige, ofte til under 100 kr., så det er til at være med på for de fleste.

Tårnventilatorer, er en smule dyre end bord-, gulv, og USB- ventilatorer, da de har et andet design som kræver flere materialer til at lave. 

Desuden tilbyder tårnventilatorer flere funktioner, såsom timer, der helt sikkert er de ekstra penge værd, så den selv kan slukke om natten.

Der skal man som sagt op i et lidt højere beløb, hvor man ofte skal op forbi de 250 kr., men de er også godt givet ud. 

Du kan herunder se et udvalg af billige bord-, gulv- og USB- ventilatorer til under 200 kr., samt et par eksempler på billige tårnventilatorer. 

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg