Billede af Macbook og iPhone taget af avXperten

Sådan Overfører Du Billeder Fra iPhone Til PC - Nem Guide

Vi har alle sammen prøvet det med at vores iPhones er fyldt med gode billeder og minder, som vi ønsker at gemme. Men at have plads til dem og endda nye billeder, begynder at blive begrænset. Derfor kunne det være en mulighed at overføre nogle af disse billeder til sin pc. Men hvordan gør man det? Lad os tage et kig på, hvordan du nemt kan overføre dine iPhone-billeder til din pc og få mere kontrol over dine digitale minder.

Hvordan overfører man billeder fra iPhone til pc? For at overføre billeder fra din iPhone til din pc skal du bruge en USB-kabel. Tilslut din iPhone til pc'en og tillad adgang til enheden for at den vises i pc'ens filstyring. Find dine billeder i mappen, og kopier dem til din pc ved at trække og slippe eller kopiere og indsætte dem.

Hvis du ønsker en enkel guide til hvordan du nemt kan overføre dine iPhone-billeder til din pc, og få glæde af dem på en større skærm eller redigere dem efter behov, så læs med herunder.

Trin for trin til hvordan du overfører billeder/filer fra iPhone til PC

iPhones er kendt for at tage fantastiske billeder, men nogle gange vil du gerne have dem overført til din pc for at organisere, redigere eller bare for at frigøre plads på din telefon. Heldigvis er det en ret ligetil proces.

Herunder får du en hurtig guide til at overføre dine billeder, eller andre filer, fra din iPhone til din pc.

 1. Forbered din iPhone Og PC
  Først og fremmest skal du sørge for, at både din iPhone og pc er klar. Sørg for, at din iPhone er opladet, og din pc er tændt og fungerer korrekt. Du skal bruge et USB-kabel til at forbinde din iPhone og pc.
 2. Tilslut din iPhone til din PC
  Brug dit USB-kabel til at tilslutte din iPhone til pc'en. Du vil bemærke, at din pc genkender din iPhone som en ekstern enhed.
 3. Tillad adgang til din iPhone
  Når du har tilsluttet din iPhone, kan du muligvis se en pop-up-meddelelse på din iPhone-skærm, der beder om tilladelse til at tillade adgang til enheden. Tryk på "Tillad" for at fortsætte.
 4. Åbn filstyring på din PC
  Åbn filstyringen på din pc. Du kan gøre dette ved at klikke på "Denne PC" eller "Denne Computer," afhængigt af din pc's operativsystem.
 5. Find din iPhone
  I filstyringsvinduet finder du en liste over enheder på venstre side. Din iPhone vil være en af ??disse enheder. Klik på din iPhone for at åbne den.
 6. Overfør billeder
  I din iPhones mappe skal du finde en mappe, der indeholder dine billeder. Normalt er denne mappe placeret i "DCIM" -mappen. Marker de billeder, du vil overføre til din pc, og træk dem til den ønskede mappe på din pc. Du kan også kopiere dem og indsætte dem i den ønskede mappe.
 7. Afslut processen
  Afvent, indtil kopieringen er færdig, og dine billeder er nu gemt på din pc. Du kan nu organisere og redigere dem efter behov.

Tips og Overvejelser

 • Slette dubletter: Når du har overført dine billeder til din pc, er det en god idé at gennemgå dine iPhone-billeder og slette eventuelle duplikater eller unødvendige billeder for at frigøre plads på din telefon og forbedre din billedorganisering.
 • Brug af iCloud: Hvis du har aktiveret iCloud-fotosynkronisering på din iPhone, kan du også få adgang til dine billeder via iCloud.com på din pc's webbrowser. Dette giver dig mulighed for at downloade billeder uden at skulle tilslutte din iPhone fysisk. Du kan altså bruge iCloud eller andre cloud-tjenester til automatisk at synkronisere og sikkerhedskopiere dine billeder, så de er tilgængelige på din pc.
 • Organiser i mapper: Hvis du har mange billeder, kan det være en god idé at organisere dem i mappestrukturer på din pc for nem adgang og styring. Når du overfører billeder til din pc, kan du oprette mapper og undermapper for at organisere dine billeder. Dette gør det lettere at finde specifikke billeder senere.
 • Automatisk overførsel: Du kan også konfigurere din iPhone og pc til automatisk at overføre billeder, når du tilslutter din iPhone til din pc. Dette kan gøre processen hurtigere og nem, da det sker automatisk hver gang du tilslutter.
 • Brug af tredjepartsapps: Der er også tredjepartsapps til både pc og iPhone, der kan hjælpe med at strømline billedoverførslen og organiseringen. Eksempler inkluderer Google Fotos og Dropbox.
 • Backup først: Før du begynder at slette billeder på din iPhone for at frigøre plads, skal du sørge for at have en pålidelig backup på din pc eller i en skytjeneste for at undgå datatab.
 • Overvej billedkvalitet: Ved overførsel kan du også overveje, om du vil bevare den oprindelige billedkvalitet eller komprimere billeder for at spare plads på din pc. Dette kan konfigureres i indstillingerne for billedimport på din pc.
 • Regelmæssig vedligeholdelse: Glem ikke at udføre regelmæssig vedligeholdelse af dine billeder på din pc ved at slette gamle og unødvendige billeder. Dette holder dit billedbibliotek organiseret og effektivt.

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg