Sådan Opretter Du Mapper på Din iPhone: Hurtig Guide

At organisere din iPhone er enklere end du måske tror. Oprettelse af mapper giver dig mulighed for at samle lignende apps og filer sammen på din startskærm.

I dette indlæg vil jeg komme ind på, hvordan du nemt kan oprette mapper på din iPhone.

Hvordan laver man mapper på iPhone? For at oprette mapper på din iPhone, skal du blot trykke og holde på en app, indtil ikonerne begynder at ryste. Træk derefter en app over en anden for at oprette en mappe. Du kan give mappen et navn og tilføje flere apps efter behov. Det er en nem måde at organisere dine apps og filer på.

Hvis du vil vide mere om hvordan du laver mapper på iPhone, så læs med herunder.

Hvordan opretter man mapper på din iPhone?

Din iPhone er fyldt med apps, billeder og filer, og det kan undertiden føles som om, alt er spredt rundt. Men der er en simpel løsning på dette kaos, hvilket er at oprette mapper! Mappen er en fantastisk måde at organisere og samle lignende apps og filer, så du nemt kan finde det, du leder efter.

Jeg vil nu give dig en lille organiseringsguide med få trin til hvordan du opretter mapper på din iPhone.

 1. Trin 1: Find de apps, du vil gruppere
  Først skal du beslutte, hvilke apps eller filer du gerne vil placere i en mappe. Overvej, om de har en fælles funktion eller kategori, så det giver mening at samle dem.
 2. Trin 2: Tryk og hold på en app
  Tryk og hold på en app, indtil ikonerne begynder at ryste. Dette er et tegn på, at du nu kan redigere din startskærm.
 3. Trin 3: Træk appen over en anden
  Mens app-ikonerne ryster, skal du trække den ene app over den anden, som du vil placere i samme mappe. Dette opretter automatisk en ny mappe med begge apps i den.
 4. Trin 4: Giv mappen et navn
  Nu vises en boks, hvor du kan give din mappe et navn. Dette navn skal beskrive de apps eller filer, der er inde i mappen. Du kan altid ændre navnet senere ved at trykke på det.
 5. Trin 5: Tilføj flere apps
  Hvis du vil tilføje flere apps eller filer til mappen, skal du blot gentage trin 2 og 3. Træk en ny app over mappen, og den vil automatisk blive placeret inde i den.
 6. Trin 6: Arrangér mapperne
  Du kan arrangere dine mapper på startskærmen ved at trække dem rundt. Dette hjælper med at organisere din hjemmeskærm layout på den måde, der passer bedst til dig.
 7. Trin 7: Færdig!
  Når du er færdig med at oprette mapper og organisere dine apps eller filer, skal du trykke på startknappen (hjem-knappen) for at afslutte redigeringsmode og gemme dine ændringer.
 8. Bonus Tip: Brug Docken
  Husk, at du også kan oprette mapper i din Dock (den nederste bjælke på din startskærm). Dette giver dig hurtig adgang til dine mest brugte apps og filer.

Det er det! Nu har du en mere organiseret iPhone med mapper til at holde styr på dine apps og filer. Dette kan gøre det lettere og mere effektivt at finde, hvad du leder efter, og hjælper med at optimere din iPhone-oplevelse.

Relevante ting at kigge på når du opretter mapper

Her er nogle relevante ting du kan kigge på i forhold til når du opretter og organiserer dine mapper på din iPhone. Ved at tage højde for disse ekstra tips kan du oprette og administrere mapper på din iPhone på en mere effektiv måde og gøre din startskærm mere overskuelig og brugervenlig.

 • Navngivning af mapper: Når du opretter en mappe, får den som standard et navn baseret på app-kategorien. Du kan nemt ændre navnet ved at trykke på det og redigere det, så det passer til indholdet i mappen.
 • Mappeikon: En mappe har også et standardikon baseret på indholdet, men du kan ændre dette ikon ved at trykke på det. Du kan vælge mellem et udvalg af ikoner eller bruge et billede fra dit fotoalbum.
 • Organisering: Overvej at organisere dine apps i logiske kategorier, såsom "Sociale medier," "Arbejde," eller "Underholdning." Dette gør det lettere at finde, hvad du leder efter.
 • Mapper i Dock: Du kan også placere mapper i din Dock (den nederste bjælke på startskærmen) for hurtig adgang til vigtige apps og filer.
 • Flerlagsorganisation: Du kan oprette undermapper inden i eksisterende mapper ved at gentage trinene. Dette giver dig mulighed for endnu mere detaljeret organisation.

Sletning af mapper: Hvis du ikke længere har brug for en mappe, kan du nemt slette den ved at trække alle appsene ud af den. Mappen forsvinder derefter automatisk.Søgning: Hvis du har mange apps, og det stadig er svært at finde dem i mapper, kan du bruge den indbyggede søgefunktion. Swipe ned på startskærmen og begynd at skrive navnet på den app, du søger efter.

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg