Billede af iPhone taget af avXperten

Sådan Optager Du en Samtale På iPhone [Guide]

I dette indlæg vil jeg forklare dig hvordan du nemt kan optage en samtale på din iPhone, når du ønsker at gemme den.

Hvordan optager man en samtale på iPhone? For at optage en samtale på din iPhone, åbn Indstillinger, find og åbn Lydoptager-appen, tryk på den røde cirkel for at starte optagelsen, stop den med stopknappen, og gå tilbage til Lydoptager for at afspille, dele eller gemme optagelsen. Husk altid at respektere privatliv og lovgivning.

Hvis du vil vide mere om hvordan man kan optage en samtale på iPhone, så læs videre med herunder.

Optagelse af Samtaler på iPhone: En Trin-for-Trin Guide

Optagelse af samtaler på din iPhone kan være nyttigt af flere årsager. Det kan hjælpe dig med at huske vigtige oplysninger, gemme personlige minder eller endda dokumentere vigtige samtaler af juridiske eller professionelle årsager. Heldigvis er det nemt at optage samtaler på en iPhone, og i dette blogindlæg vil jeg guide dig gennem processen trin for trin.

Trin 1: Forberedelse og overvejelser

Før du begynder at optage samtaler på din iPhone, er der nogle vigtige overvejelser at tage i betragtning:

 1. Lokale love og regler: Det er vigtigt at undersøge de lokale love og regler omkring optagelse af samtaler. Nogle steder kræver det samtykke fra alle parter, før du må optage en samtale.
 2. Etikette og respekt: Respektér altid andres privatliv og anerkend, at ikke alle samtaler skal optages. Brug funktionen ansvarligt og kun i passende situationer.

Trin 2: Brug indbygget optagefunktion

Din iPhone har en indbygget optagefunktion, der gør det nemt at optage samtaler. Følg disse trin:

 1. Åbn indstillinger og find lydoptager: Start ved at åbne Indstillinger på din iPhone.
 2. Rul ned og søg efter "Lydoptager" blandt indstillingsmulighederne. Tryk på det for at åbne appen.
 3. Optagelse påbegyndes: Når du ønsker at starte optagelsen, åbner du Lydoptager-appen. Her finder du en markant rød cirkel, som du trykker på for at starte optagelsen.
 4. Skriv notater: Under optagelsen kan du skrive noter ved at trykke på notat ikonet.
 5. Gem optagelsen: Når samtalen er afsluttet, trykker du blot på stopknappen. Dette gemmer optagelsen automatisk.
 6. Afspil, del eller gem: For at afspille, dele eller gemme optagelsen, åbner du blot lydoptager-appen igen. Her finder du dine optagelser og muligheden for at afspille dem eller dele dem via beskeder, e-mail eller andre apps.

Trin 3: Adgang og deling af optagelser

Når du har optaget en samtale, kan du nemt få adgang til og dele optagelsen:

 1. Åbn lydoptager-appen igen.
 2. Find den ønskede optagelse på listen og tryk på den for at afspille den.
 3. Hvis du vil dele optagelsen, skal du trykke på del ikonet og vælge, hvordan du vil dele den (f.eks. via beskeder eller e-mail).
 4. Du kan også kopiere optagelsen til andre apps eller gemme den et sikkert sted på din enhed

Trin 4: Alternativer og Tredjeparts Apps

Udover den indbyggede optagefunktion tilbyder App Store også en række tredjepartsapps, der giver mere avancerede optagemuligheder, som f.eks. automatisk optagelse af opkald. Nogle populære valg inkluderer TapeACall, Rev Call Recorder og Cube Call Recorder.

Inden du downloader en tredjepartsapp, skal du dog sørge for at læse anmeldelser, tjekke tilladelser og sørge for, at appen overholder gældende love og regler.

Derudover kan du herunder læse nogle praktiske tips til optagelse på din iPhone:

 • Klar Tale: Placer din iPhone tæt på samtaleemnerne for at opnå klar og tydelig optagelse.
 • Noter: Brug appens notefunktion til at tilføje kontekst og vigtige punkter til optagelsen.

Tredjepartsapps: Hvis du har brug for mere avancerede optagemuligheder, kan du udforske tredjepartsapps i App Store, men vær sikker på, at de overholder love og regler.

Hvorfor optage samtaler?

At optage samtaler kan være en praktisk måde at bevare vigtige øjeblikke eller informationer. Det kan være særligt nyttigt i følgende scenarier:

 1. Forretning og arbejde: Optag vigtige telefonmøder eller arbejds samtaler for at have en præcis gengivelse af diskussionen og aftalerne.
 2. Uddannelse og læring: Gem undervisningssessioner eller forelæsninger for senere gennemgang og notetagning.
 3. Personlige minder: Optag samtaler med kære for at bevare betydningsfulde øjeblikke og erindringer.

Hvordan optager man en Facetime samtale?

Hvis du ønsker at optage en Facetime samtale er der en simpel måde du kan gøre det på. Her er en trin for trin guide.

 1. Aktivér skærmoptagelse:
  Gå til Indstillinger på din iPhone. Tryk på "Kontrolcenter". Tryk på "Tilpas kontrolelementer". Find "Skærmoptagelse" og tryk på "+" ved siden af det for at tilføje det til dit Kontrolcenter.
 2. Forberedelse til opkald:
  Start FaceTime-appen og indled et opkald som sædvanligt. Når opkaldet er forbundet, trækker du Kontrolcenteret ned ved at stryge nedad fra toppen af skærmen (eller opad, hvis du bruger iPhone X eller nyere).
 3. Start skærmoptagelse:
  I Kontrolcenteret skal du trykke på skærmoptagelse knappen. Den ligner en cirkel med en cirkel omkring. En nedtælling vil begynde, og din iPhone vil begynde at optage alt, der vises på skærmen, herunder FaceTime-opkaldet.
 4. Afslut optagelse og gem:
  Når du er færdig med opkaldet, trækker du igen Kontrolcenteret ned og trykker på skærmoptagelsesknappen for at stoppe optagelsen. Optagelsen gemmes automatisk i Foto-appen under "Film".

Det er vigtigt at bemærke, at denne metode optager ikke kun FaceTime-opkaldet, men hele skærmen. Det kan inkludere din egen video og interaktioner på skærmen, så du skal muligvis beskære optagelsen efterfølgende for at fjerne unødvendige dele.

Derudover skal du overholde alle relevante love og regler om privatliv og optagelse af samtaler, når du bruger denne metode.

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg