Billede af airpods taget af avXperten

Sådan Slår Du Siri Fra AirPods - En nem Guide

Har du prøvet at lytte til din yndlingsmusik eller have en vigtig samtale med dine AirPods, og pludselig aktiveres Siri ved et uheld. Det kan være lidt irriterende, især når du bare ønsker at nyde din musik i fred. Men frygt ikke, for det er faktisk ret nemt at slå Siri fra på dine AirPods. I dette indlæg vil jeg guide dig gennem trinene til at slå Siri fra og få den uafbrudte lytteoplevelse, du fortjener.

Hvordan slår man siri fra AirPods? For at slå Siri fra på dine AirPods, skal du åbne indstillingerne på din iPhone, gå til "Siri og Søg", og slå Siri fra under "Siri på andre enheder.”

Hvis du vil vide mere om hvordan du slår Siri fra AirPods, så læs med herunder.

Hvordan slår man Siri fra AirPods?

Har du nogensinde været midt i en samtale eller musiklytning, kun for at høre Siri pludselig blive aktiveret på dine AirPods? Det kan være ret irriterende, men frygt ikke - du kan nemt deaktivere Siri på dine AirPods, hvis du foretrækker det. Her er en trin-for-trin guide til at slå Siri fra på dine AirPods.

Trin 1: Forbind Dine AirPods

Sørg for, at dine AirPods er parret og forbundet med din iPhone, iPad eller en anden Apple-enhed.

Trin 2: Åbn Indstillinger

Gå til indstillingerne på din Apple-enhed. Dette gør du ved at trykke på ikonet med tandhjulet på din startskærm.

Trin 3: Gå Til Bluetooth-Indstillinger

I indstillingerne skal du scrolle ned og finde "Bluetooth" og trykke på det for at åbne Bluetooth-indstillingerne.

Trin 4: Find Dine AirPods

I Bluetooth-indstillingerne vil du se en liste over de enheder, der er parret med din Apple-enhed. Find dine AirPods på listen og tryk på den lille "i" ved siden af AirPods-navnet.

Trin 5: Tilpas Indstillingerne
Nu vil du se en side med forskellige indstillinger for dine AirPods. Her kan du tilpasse forskellige funktioner. For at slå Siri fra, skal du deaktivere "Tilbagekald Siri" ved at skubbe skyderen til "fra" positionen.

Trin 6: Bekræft Handlingen

Din AirPods er nu indstillet til ikke at aktivere Siri automatisk. Du vil blive bedt om at bekræfte denne handling, da det kan påvirke, hvordan du bruger dine AirPods. Tryk på "Bekræft" eller "Deaktiver Siri" for at fuldføre processen.

Trin 7: Færdig!

Siri er nu deaktiveret på dine AirPods, og du kan vende tilbage til at bruge dem som normale trådløse hovedtelefoner.

Hvis du på et tidspunkt beslutter, at du gerne vil aktivere Siri igen på dine AirPods, skal du blot gentage trinene og aktivere "Tilbagekald Siri."

Tips og overvejelser inden du slår Siri fra

 1. Brug "Hej Siri" Til Din Fordel:
  "Hej Siri" -kommandoen er en praktisk måde at aktivere Siri på, når du har brug for det. Overvej at beholde denne funktion aktiveret, da det gør det nemt at udføre opgaver som at sende beskeder, lave opkald eller få vejledning, uden at skulle tage din telefon op.
 2. Tilpas Siri-Kommandoer:
  Du kan tilpasse, hvordan Siri reagerer på dine kommandoer. Gå til indstillingerne på din iOS-enhed, naviger til Siri og Søg, og vælg "Siri Stemme og Feedback." Her kan du ændre Siri's adfærd, så den reagerer mere præcist på dine kommandoer.
 3. Lær Siri's Følsomhed:
  Siri kan blive udløst ved en række forskellige lyde, såsom lignende ord eller tale fra andre mennesker. Det er en god idé at lære Siri's følsomhed og reaktion for at undgå utilsigtede aktiveringer. Du kan også prøve at ændre dit udtale og toneleje for at minimere fejlaktige aktiveringer.
 4. Foretag Opdateringer:
  Opdater din iOS-software regelmæssigt. Apple arbejder konstant på at forbedre Siri's ydeevne og minimere fejl, så opdateringer kan hjælpe med at løse eventuelle problemer med utilsigtede aktiveringer.
 5. Brug Særlig Opmærksomhed I Støjfulde Miljøer:
  Siri kan være mere følsom over for støj, især i travle eller støjende omgivelser. Vær forsigtig, når du bruger Siri i sådanne situationer og overvej at deaktivere Siri midlertidigt, hvis det bliver et problem.
 6. Deaktivér Siri På AirPods For En Bestemt Tid:
  Hvis du ved, at du vil være i en situation, hvor du ikke ønsker Siri-aktivering, kan du midlertidigt deaktivere det på dine AirPods og aktivere det igen, når det er nødvendigt. Dette kan gøres via indstillingerne som beskrevet tidligere.
 7. Deling Af AirPods:
  Hvis du deler dine AirPods med andre, skal du sørge for, at de er klar over, at Siri er deaktiveret for at undgå forvirring. Forklar, hvordan man deaktiverer og aktiverer Siri igen, hvis det er nødvendigt.
 8. Aktiver Siri Fra Din Enhed:
  Selvom du har deaktiveret Siri på dine AirPods, kan du stadig aktivere det direkte fra din iOS-enhed, hvis det er nødvendigt. Tryk og hold på startknappen på din iPhone eller brug "Hej Siri" -kommandoen for at aktivere Siri på enheden.
 9. Fejladvisering:
  Siri er en avanceret stemmeaktiveret assistent, og nogle gange kan det fejlagtigt reagere på lyde eller ord, der ligner kommandoer. Vær tålmodig og forvent, at der kan være lejlighedsvise fejl.
 10. Overvåg Softwareopdateringer:
  Apple udsender regelmæssigt opdateringer til deres iOS-software, der kan forbedre Siri's ydeevne og præcision. Hold din enhed og dine AirPods opdaterede for at nyde de seneste forbedringer.
 11. Gendan Fabriksindstillingerne:
  Hvis du nogensinde vil starte forfra eller oplever alvorlige problemer med dine AirPods, kan du overveje at nulstille dem til fabriksindstillingerne. Dette kan hjælpe med at løse potentielle problemer med Siri og andre funktioner.
 12. Kundesupport:
  Hvis du fortsætter med at have problemer med Siri på dine AirPods eller har spørgsmål om deres funktioner, kan du altid kontakte Apple's kundesupport eller besøge en Apple Store for yderligere assistance.

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg