UDSALG - Klik her og se de mange gode tilbud

DisplayPort til Mini DisplayPort

En Displayport til Mini Displayport Adapter er en lille, USB lignende anordning, der kan forbinde to forskellige typer af Display Port kabler med hinanden.

Læs mere om DisplayPort til Mini DisplayPort

  Displayport til Mini Displayport Adapter

  Selvom udtrykket Mini Displayport Adapter lyder kompliceret, så er det faktisk et både simpelt og smart koncept. Det lille stykke elektronik, der også kendes under forkortelsen DP til mini DP, er nemlig en adapter der giver mulighed for at forbinde en Mini Displayport med en normal størrelse Displayport. Det er ikke altid, at det er nødvendigt for dig at bruge en adapter i forbindelse med en filoverførsel fra for eksempel din computer til en anden enhed. Problemet med ports der ikke passer sammen opstår for det meste, når computeren skal forbindes med en helt anden form for apparat, eller når to forskellige typer af computere skal sammenkobles. Her er det langt fra normen, at de to displayports er ens, og derfor kommer en Displayport til Mini Displayport Adapter dig til kæmpe nytte.

  En Displayport til Mini Displayport Adapter er en lille, USB-stik-lignende anordning, der kan forbinde to forskellige typer af Display Port kabler med hinanden og dermed til deres respektive elektroniske enheder. Med en stikport der passer til et mini DP kabel og et stik der passer til en normal størrelse Displayport indgang, giver denne adapter dig muligheden for at forbinde to apparater med uens porte i en ligeværdig forbindelse. Via denne forbindelse er der mulighed for tilkobling. Denne tilkobling muliggør filudveksling af blandt andet musik, billeder og tekster.

  Sådan bruger du din Displayport til Mini Displayport adapter

  For at bruge din Mini Displayport Adapter, skal du bruge en mini displayport ledning. Denne ledning følger ofte med, når du køber et apparat som benytter sig af denne form for forbindelse. Har du for eksempel en computer med en Mini Displayport, er du sikkert allerede den heldige ejer af et mini DP kabel, der passer til denne computer. For at forbinde din computer med en anden enhed, som for eksempel et fjernsyn, behøver du nu kun en Displayport til Mini Displayport adapter. Adapteren giver dig mulighed for at forbinde din mini displayport ledning med et stik til en normal størrelse Displayport.

  Som det fremgår af de forskelligt klingende navne, så er den helt store forskel på en Displayport og en Mini Displayport størrelsen af indgangen og de dertilhørende stik. En normal Displayport har samme størrelse som en helt standard 2.0 USB-indgang, imens en Mini Displayport har samme design, men i langt mindre størrelse. Dette gør det umuligt at kombinere et Displayport-stik med en Mini Displayport, og ønsker du at gøre dette, bør du derfor som det første investere i en adapter.

  En hjælp til dig med Macbook

  Ejer du en Macbook, så vil du med stor sandsynlighed stå med netop det problem, som er beskrevet ovenfor. Rigtig mange Macbooks er nemlig udstyret med en Mini Displayport. Dette er et designmæssigt valg baseret på blandt andet pladsbesparelse og æstetik. Og imens den langt mindre stik-indgang er en stor fordel når det kommer til din Macbook, så vil den skabe besvær når du skal forbinde din computer til andre enheder. Apparater som normale pc’er og fjernsyn vil nemlig ofte have en normal størrelse Display Port. Dette gør en umiddelbar forbindelse via et mini DP kabel umulig.

  Vores Display Port til Mini Displayport adaptere er altså blandt andet et smart tilbud til dig, som er Macbook bruger. Bare fordi du ejer et specifikt og unikt produkt, er der nemlig ingen grund til at gå på kompromis med mulighederne for udveksling af filer. En displayport adapter er lille og handy, og den kan let ligge i tasken eller penalhuset. Så kan den hurtigt findes frem, når der opstår en situation hvor der skal skabes forbindelse til en anden enhed.

  Mange elektroniske enheder er udstyret med en Display Port. Disse porte giver mulighed for at udveksle filer via et medfølgende kabel. Men når enheder med henholdsvis normale Displayporte og Mini Displayporte skal forbindes, opstår der problemer. De to former for porte har nemlig ikke samme størrelse, og kan dermed ikke tilsluttes samme type stik. Det er derfor nødvendigt at bruge en Displayport til Mini Displayport adapter til at sammenkoble de to apparater. På vores hjemmeside har du muligheden for at købe en sådan adapter og på den måde altid have en hurtig mulighed for filudveksling ved hånden.

  E-mærketKøbsgaranti op til 50.000 DKK

   

  Betalingskort

   

   

   

  Samlet score: 4.7 af 5

  avXperten
  MenuKontaktKurvSøg
  Over 11.500
  Varer på lager
  Robotstyrede priser
  Sikrer dig en god pris
  60 dages returret
  Vi hjælper altid!
  Dag-til-dag levering
  Alle hverdage, året rundt
  E-mærket
  Godkendt siden 2007