avXperten

DVB T Modtager

En DVB T eller DVB T2 modtager er løsningen til dig, der har et ældre, men velfungerende TV. Et ældre TV er udstyret med en MPEG2 tuner og kan således ikke modtage de digitale TV signaler, der nu om dage udsendes i MPEG4 format. En DVB T/T2 boks opgraderer dit fjernsyn, så det kan modtage disse signaler. Samtidig sikrer en DVB T/T2 modtager, at du kan modtage TV signalet i 1080P, så du kan nyde et klart og skarpt billede – også på en stor fladskærm. En billig løsning til dig, der fortsat vil se TV i en god kvalitet.

DVB T Modtager – Stort udvalg, se her

Der kan være flere grunde til at købe en DVB T modtager. T’et i betegnelsen DVB T står for terrestrisk og er en betegnelse for de signaler (både horisontale og vertikale) som du modtager til dit TV via en antenne.

Har du adgang til kabel TV er det en DVB C modtager, der skal anvendes. Et stort udvalg af DVB C bokse kan du finde i vores oversigt.

En DVB T boks kan tilsluttes både indendørs og udendørs antenner og medvirker til, at du kan modtage TV signaler i HD kvalitet. HD (High Definition) er en standard der sikrer dig TV signal i 1080P, hvilket sikrer klart og tydeligt billede – selv på en stor fladskærm.

I vores store udvalg af DVB T receivere vil du også se, at du kan få DVB T2 bokse. T2 er en videreudvikling af de ældre T-modeller og giver et endnu bedre og tydeligere TV billede.
Den største fordel ved at installere en DVB T/T2 boks er imidlertid, at disse bokse er udstyret med en MPEG4 tuner. Ældre fjernsyn er udstyret med MPEG2 tunere og kan således ikke modtage de gratis digitale TV signaler, som for eksempel Danmarks Radio udsender.

DVB T/T2 bokse kan anvendes alle steder

Hvis du ikke har mulighed for – eller har lyst til – at modtage dine TV signaler via en TV udbyder, der anvender kabel løsning – eller betale for en dyr løsning med opsætning af parabol og boks til denne, kan du stadig se de gratis kanaler, som DR sender. Har du samtidig et TV af ældre model, kan du med fordel forbinde dette med en DVB T/T2 modtager. Herved opnår du både at kunne se udsendelserne i HD kvalitet og samtidig være sikker på, at du kan modtage de digitale kanaler, der er blevet standard i Danmark.

Til montering i dit TV skal du anvende et Scart eller HDMI kabel afhængig af dit TV’s tilslutningsmuligheder. Både Scart og HDMI kabler finder du i vores produktoversigt.

Det er således ikke en nødvendighed at anskaffe et nyt TV for at kunne følge med i dagens nyheder. Er dit TV ældre og kun er i stand til at modtage MPEG2 signaler – men ellers velfungerende – kan du med fordel tilslutte en DVB T modtager til dette fjernsyn og du vil være sikret god modtagelse af TV signalerne, da denne sikrer, at du fremover kan modtage MPEG4 signalerne.

Kombinerer du en DVB T boks med en af vores antenner vil du kunne modtage gratis TV kanaler uden at være afhængig af en TV udbyder eller at skulle investere i en satellit modtager.

I vores oversigt finder du mange forskellige antenner – både til udendørs montering og mindre, diskrete stueantenner. Vi fører mange modeller – både passive og aktive antenner. De aktive antenner er udstyret med en forstærker, der gør modtagelse af TV signaler endnu bedre og kraftigere. Vær også opmærksom på afstanden til nærmeste sendemast og vælg en antenne, der rækker langt nok.

Flere fordele med DVB T/T2 modtagere

Mange af vores DVB T bokse leveres med en fjernbetjening, så du nemt kan skifte kanaler via boksen.

Vi fører også modeller, der kan modtage data via en USB nøgle. Dette gør det muligt at se JPEG billeder og høre MP3 musik, der er lagret på USB stikket. Det giver også mulighed for at afspille film, der er downloadet i AVI formatet.

Udsendelser kan også optages og ses senere. Med et USB stik monteret i DVB T/T2 modtageren kan udsendelser lagres på USB stikket og ses, når du har tid og lyst – og i samme gode kvalitet, som du oplever ved direkte TV.

DVB T/T2 boks i stedet for nyt TV

Et nyt TV, der kan modtage MPEG4 signaler kan være en betragtelig udskrivning. En DVB T/T2 boks er en langt billigere løsning, hvis du har et velfungerende TV.

Modtager du i forvejen dine TV signaler via en antenne, kan du med fordel købe en af vores DVB T/T2 bokse, hvorved du – uden investering i nyt fjernsyn – er sikret den fremtidige TV modtagelse.

Det er en løsning, der vælges af mange, der ikke har det store behov for at have mange TV kanaler, men alligevel vil have muligheden for at se danske udsendelser – og ikke mindst danske nyheder.

Har du for eksempel et TV i dit kolonihavehus eller sommerhus, hvor der måske ikke er andre muligheder for at modtage TV signaler end anvendelse af indendørs eller udendørs antenne, har du måske ikke lyst til at købe et nyt dyrt fjernsyn. En ny flot fladskærm kan virke meget indbydende for indbrudstyve. Her kan løsningen være at beholde et ældre – og ikke så eftertragtet TV – for at minimere risikoen for indbrud. Monterer du en DVB T/T2 boks til dette ældre TV, vil du stadig kunne se alle udsendelser i god kvalitet – men har måske minimeret risikoen for indbrud, når kolonihavehuset eller sommerhuset står tomt.

E-mærket

 

Betalingskort