DVI Kabel

Med et DVI kabel kan du overføre digital video. Både DVI-I og DVI-D. Du kan også få DVI adaptere og DVI forlænger kabler. HDMI til DVI med lyd.

Læs mere om DVI Kabel

Find dit næste DVI-kabel hos os

DVI-teknologien er ofte overset inden for overførsel af billeder fra en maskine til en anden. Det er den - desværre - fordi mange mennesker tror, at HDMI er den bedste og eneste løsning. Men DVI og HDMI kan forskellige ting, og det kan være en ganske udmærket og passende løsning at vælge DVI frem for andre former for forbindelseskabler. Er du på jagt efter et kabel, som kan overføre et billede fra for eksempel din computer til et fjernsyn eller en computer til en AV-projektor, så behøver du ikke lede længere. Mellem vores store udvalg kan du nemlig helt sikkert finde det, som du skal bruge.

DVI står for Digital Video Interface, og udgør en kabelforbindelse, som udelukkende overfører billede. Derfor er den god til for eksempel at vise et diasshow eller projicere en power point op på en større skærm. Den er også god til at forbinde DVD-maskiner og lignende teknologi som for eksempel et fjernsyn. Det er den i kraft af, at den kun behøver et enkelt kabel og en enkelt port til at etablere forbindelse. I modsætning til forbindelse som også overfører lyd, er den derfor nem og hurtig at tilslutte.

Et DVI-kabel bør du altid have liggende

Blandt vores udvalg af DVI-produkter finder du de helt simple kabelforbindelser. Disse kabler er alle nogenlunde ens. Forskellene er primært længderne på kablerne. Alt efter længderne har du mulighed for at forbinde apparater, som er længere væk eller tættere på hinanden. Hver ende af kablerne har DVI-stik, og kan derfor primært forbinde to apparater, som også begge har DVI-porte. Disse kabler er ideelle for dig, som bruger DVI-stikket forholdsvis regelmæssigt i din hverdag eller i dit arbejdsliv.

Blandt vores klassiske DVI-kabler finder du blandt andet også de lidt mere avancerede DVI-I kabler. I modsætning til DVI-D-kabler indeholder disse kabler muligheden for at splitte. Kabler overfører som alle andre af DVI-typen billedfiler, men de kan både overføre dem digitalt og analogt. Dette giver muligheden for en bedre kvalitet og mere avancerede forbindelsesmuligheder, når det kommer til de filer som overføres. For at gøre brug af muligheden for både digital og analog overførsel, skal du bruge en splitter.

Skab flere forbindelsesmulighede med en DVI-forlænger

For længere forbindelsesmuligheder kan det være en god idé at investere i en forlænger til dit DVI-kabel. Forlængere giver mulighed for at skabe forbindelse imellem apparater, som står langt væk fra hinanden. Dette kan være en kæmpe fordel i en lang række situationer. For eksempel kan du ønske at forbinde en stationær computer i ét rum med en DVD-maskine i et andet. Eller du kan ønske at forbinde en projektor til en bærbar computer på et bord langt væk. Lige meget hvad kan en forlænger levere en fremragende løsning på problemet med for korte DVI-kabler.
Når du forlænger et DVI-kabel via en forlænger skal du være opmærksom på, at overførslen potentielt kan blive forringet af den forøgede længde på kablet. Dette problem kan du heldigvis let komme uden om med en DVI over CAT5 forbinder. En CAT5 forbinder dit originale DVI-kabel med forlængeren, og sørger i processen for at bevare den gode, stærke og hurtige forbindelse. Til samme formål kan du også med fordel bruge en repeater. Begge muligheder er helt valide. En repeater-boks er ofte lidt større, men også lidt stærkere. Det er derfor op til dig, hvad du finder mest praktisk at benytte dig af.

Optimér din DVI-forbindelse med en splitter

Et DVI-kabel er som udgangspunkt designet således, at det kun kan kreere en ensidet forbindelse. Det betyder nærmere forklaret, at det kun kan forbinde en enhed med en anden. I langt de fleste tilfælde vil dette være tilstrækkeligt. Særligt til hjemmebrug er det sjældent, at du har brug for at kunne vise indholdet af mere end én skærm af gangen. Men nogle gange kan behovet alligevel opstå, typisk i arbejdssituationer hvor du måske gerne vil kunne veksle imellem to computere på én gang. Her er det rigtig smart at tilkøbe noget udstyr, som kan gøre en forbindelse med flere enheder mulig.
Blandt vores udvalg af udstyr til DVI-forbindelser tilbyder vi nogle forskellige hjælpemidler til at skifte mellem enheder under en tilkobling. En af disse er den smarte splitter-funktion. En splitter fungerer i bund og grund som en fordelingsmaskine. Her kan du sætte et enkelt stik ind, og på den anden side udlede to nye kabler til to maskiner. På den måde kan du for eksempel koble en projektor-skærm til to computere, som du så lynhurtigt kan veksle imellem. Du kan også koble en DVD-maskine til to forskellige fjernsyn eller to bærbare computere til én stationær skærm.

Få nemt og hurtigt styr på dine forbindelser med en switch

En anden maskine som vi udbyder, er en switch. En switch bevæger sig i same boldgade som en splitter, men her er der mulighed for trådløs registrering samt manuel forbindelse. Her kan du koble switch-maskinen til en enhed, som for eksempel et fjernsyn, og herefter koble dette til to eksterne enheder. Ved hjælp af switchen kan du så styre hvilken enhed, der skal være i brug. Dette kan du enten gøre ved hjælp af knapperne på maskinen eller ved hjælp af trådløs registrering.

En ny adapter kan give liv til gammelt udstyr

Sidst, men ikke mindst, finder du blandt vores udvalg også forskellige DVI-adaptere. Disse adaptere er yderst smarte og også besparende. Ofte kan du nemlig bruge en adapter til at tage kabler i brug, som du ellers ikke troede passede til noget af det du havde. Ønsker du at forbinde et apparat uden DVI-indgang med et DVI-kabel, kan du altså vælge at anskaffe dig en adapter for alligevel at kunne etablere en filoverførsel. Vores DVI-adaptere kommer i en række forskellige udgaver, som alle passer til forskellige kabeltyper.

Du kan både få DVI-D og DVI-I kabler. Den ene type er til rent digitale forbindelser (DVI-D) og den anden til både analoge og digitale forbindelser (DVI-I). Begge typer fås i flere forskellige længder her. DVI kan overføre video men kan også overføre lyd med et HDMI til DVI kabel med lyd. Vi har også et stort udvalg af DVI adapter kabler samt DVI forlængerkabler.

E-mærket

 

Betalingskort

 

 

 

avXperten
Kundeservice 09.00 - 16.00
MenuKontaktKurvSøg
Over 11.500
Varer på lager
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
30 dages returret
Vi hjælper altid!
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
E-mærket
Godkendt siden 2007