avXperten

Cover iPad Pro 10,5tm - Zeta Slim (Magnet) Sort - Puro

På lager (Leveringstid: 1 hverdag)
()

Puro Zeta Slim iPad Pro 10,5tm cover med magnetflap i klassisk sort design.

Ultra tyndt beskyttelsescover til Apple iPad Pro i holdbar mikrofiber konstruktion.

Dette ultra tynde og beskyttende flip cover har magnetisk frontflap med aktiverings-/dvale-funktion. Coveret kan foldes og bruges som stand for din iPad Pro 10,5tm.

Dette iPad Pro 10,5tm Zeta Slim cover fra Puro er robust bygget i ultra tynd case, der er konstrueret til at beskytte enheden mod stød og ridser. Coveret har hård bagside, som modstår stød og fri adgang til alle betjeningsfunktioner.

På trods af det solide design er coveret ultralet. Når du bruger coveret som stand er der plads til et tastatur. Coveret er udstyret med magnetflap, som tænder og slukker for displayet. Den er praktisk og nem at bruge og er samtidig designet til horisontal eller vertikal placering takket være ståfunktionen. Puros Zeta-kollektion er kendetegnet ved et cover med hård bagside og en alsidig frontflap.

Stand-up-funktionen tillader at din iPad Pro står op, mens du ser film eller bruger tastatur. Zeta Slim beskytter helt mod stød og ridser takket være en intern struktur i mikrofiber.

Apple iPad Pro 10,5tm måler 250,6 x 174,1 x 6,1 mm og vejer 477 g. Dette Puro cover er designet så det passer perfekt til iPad Pro 10,5tm.

Specifikation:
- Farve: Sort.
- Type: iPad cover.
- Model: Puro Zeta Slim.
- Passer til: Apple iPad Pro 10,5tm.
- Materiale: Mikrofiber.

Varenummer: 15899

Alle priser er inkl. 25% moms.

E-mærket

 

Betalingskort