avXperten

DMP Justerbart Loftbeslag til TV (25kg) 40-65 cm

På lager (Leveringstid: 1 hverdag)
()

Min. afstand til loft: 40 cm
Max. afstand til loft: 65 cm
Max. Bærevægt: 25 kg
Skærmstørrelse: 13-30"
VESA: 75x75 / 100x100
Egenvægt: 1900 g
Tilt: 0-20 grader
Farve: Sort

Justerbart loftophæng / loftbeslag til ophængning af fladskærm fra loft.
Dette justerbare ophæng til loft anvendes til at ophænge fladskærme som har en vægt op til 25 kg.

Det er muligt at forøge eller forkorte afstanden til loftet. Min. afstand til loft: 40 cm. Max. afstand til loft: 65 cm.

Kabler fra fladskærmen kan nemt skjules. Kablerne føres blot gennem det justerbare loftophæng og ud på oversiden. Derved opnår man en flot ophængning uden synlige kabler.

Dette loftbeslag til LCD / TFT kan drejes hele 360 grader. Den monterede fladskærm kan derfor betragtes fra enhver vinkel det ønskes. Skærmen kan låses fast i den ønskede position.
Dette justerbare loftophæng har meget få synlige skruer og er velegnet til ujævne lofter.

Loftbeslaget har tilt funktion. Skærmen kan vippes 20 grader ud og ind, hvilket gør det meget nemt at sætte kabler til fladskærmen. Samtidig kan en tiltet skærm sommetider give en mere behagelig synsvinkel, idet at skærmen kan monteres højere end normalt.Dette loftbeslag til LCD / TFT kan anvendes til alle skærme som har en VESA afstand på 75x75 eller 100x100.

Hvis loftbeslaget kombineres med en af nedenstående VESA adaptere kan loftbeslaget desuden anvendes til skærme som har en VESA afstand på 200x100, 300x100, 300x200, 200x200:
VESA 200 Adapterplade
VESA 300 Adapterplade
VESA 200 Adaptersæt
VESA 300 Adaptersæt
VESA 400 Adaptersæt

Loftophænget er udformet således at fladskærmen er sikret en optimal luft til- og fra-strømning for ventilation af fladskærmen.
Den ultimativt bedste ophæng til loft løsning til dig der ønsker en let, hurtig, diskret og meget fleksibel ophængnings-løsning til din fladskærm.

Dette loftbeslag er udstyret med en sikkerhedswire som yder dobbelt sikring med nedfald. Loftbeslaget har desuden et integreret anti-bøje system, som sikrer bevægelse i tilfælde af af stød eller skub.

Der medfølger komplet monteringspakke (skruer, møtrikker og beslag).Display Mount Pro (DMP) vægbeslagene er en serie af vægbeslag i høj kvalitet.
Alle DMP vægbeslag er udviklet af de bedste råmaterialer og udført i et flot design.
DMP sortimentet består udelukkende af stilrene højkvalitetsprodukter.
avXperten har indkøbt et stort parti DMP vægbeslag, direkte fra producenten, så vi kan tilbyde dem til en meget attraktiv pris.

Varenummer: 1533

Alle priser er inkl. 25% moms.

E-mærket

 

Betalingskort

 

 

 

MenuKontaktKurvSøg