Samsung: Første “Smart Ring” Snart på Markedet

Samsung: Første “Smart Ring” Snart på Markedet
Billede: via news.samsung.com - alle rettigheder forbeholdt Samsung
27. februar 2024 kl 10.03
Skrevet af: Sebastian G. Kristensen

I denne uge afholdes MWC 2024, også kendt som Mobile World Congress, fra mandag den 26. februar til torsdag den 29. februar i Barcelona, Spanien.

I år har Samsung fremvist deres nyeste kropsbårne smartenhed, nemlig Galaxy Ring.

Samsung sigter mod at udnytte forskellige enheder, herunder smartphones, smartwatches og nu smarte ringe, for at styrke deres position på markedet for sundhedsteknologi.

Galaxy Ring: Kan Overvåge din sundhed

Galaxy Ring kan efter sigende spore dit helbred ved hjælp af funktioner som pulsmåling, søvnovervågning, måling af respirationsfrekvens, analyse af bevægelse under søvn og en "vitalitetsscore", der kan vurdere fysisk og mental parathed.

Samsung overvejer også at tilføje en funktion for kontaktløs betaling til ringen.

Den indsamlede sundhedsdata kan ses i Samsung Health-app'en, hvilket giver brugerne et indblik i deres sundhed og produktivitet.

Samsung arbejder på at gøre det muligt at overvåge blodsukker på en ikke-invasiv måde samt at måle blodtryk på alle deres kropsbårne enheder.

Samsung planlægger også at integrere AI ind i deres sundhedsservice for at give bedre indsigt i ens sundhed, samt personlig sundhedsrådgivning, baseret på den data, som er indsamlet fra enheder, såsom Galaxy Ring.

Galaxy Ring forventes at ramme markedet i juli i år.

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg