avXperten

TV ophæng 10 - 32 tm

Vægbeslaget til dit TV er en vigtig del af lokalets indretning. Der findes hundredvis af forskellige vægbeslag, og derfor kan det godt være et svært at vælge det helt rigtige vægbeslag til din stue, soveværelse eller hvor dit TV nu skal placeres. Udover vægbeslagets udseende er der, også andre ting man skal finde informationer omkring, når man skal vælge sit vægophæng. Det er vigtigt at have styr på hvad ens TV vejer, hvor stort det er, og hvilket VESA-mål som ens fjernsyn har.

Vægbeslag til TV, se det store udvalg

Har du lige købt et splinternyt TV til dit hjem, men mangler et skærmophæng, så kan du med fordel købe en af vores kvalitets TV-ophæng her.

Når du er på udkig efter et nyt vægbeslag, så er der selvfølgelig flere ting, som skal tages til overvejelse. I vores store udvalg finder du en lang række forskellige produkter af vægophæng, hvor der naturligvis er en lang række forskellige designs, typer og funktioner i de forskellige produkter. Noget vi bryster os af hos os er, at vi tilbyder vægophæng med både dreje, kip og udtræk funktion. Så, uanset hvad din præference er, så finder du det her.

Vægbeslag til alle størrelser

Det første og vigtigste du skal have styr på, når du skal købe et nyt vægophæng, også kaldet tv beslag, er hvor mange tommer dit fjernsyn er på. Der findes nemlig vægbeslag til alle størrelser skærme, men det er vigtigt, at du får købt det til den rigtige størrelse, ellers risikere du, at du slet ikke kan få hængt din skærm op eller at det ser kluntet ud på din væg. Vægophæng bliver oftest brugt til de lidt mindre skærme, det er dog vigtigt at understrege, at der findes skærm ophæng til selv de tungeste TV. For nogle er det bare mere populært at benytte en fod og et bord til de store skærme.

Når du har søgt efter et skærm ophæng, uanset om det er på internettet eller i en fysisk butik, så har du helt sikkert stødt på VESA begrebet. VESA er målene mellem hullerne til skruerne bag på dit fjernsyn. Der er derfor lavet forskellige standard VESA-mål, for at gør det lettere at finde det rigtige vægophæng til dit fjernsyn. Der findes altså forskellige standard VESA-mål, derfor er det vigtig at finde ud af hvilket VESA-mål, dit fjernsyn er inden du køber dit vægophæng. Standardmålene for VESA lyder på alt fra 75x75, 100x100 og hele vejen på til 800x400 mm alt efter hvor langt der er imellem skruehullerne bag på dit fjernsyn.

Gode råd til at finde dit vægophæng

Det er altså ikke altid, hvor stort dit fjernsyn er, der er afgørende for hvilket vægbeslag, du skal have. Tommerne på dit fjernsyn er kun vejledende og det er VESA-målet bag på dit fjernsyn, der er altafgørende for hvilket vægbeslag, det er som du skal ud og investere i.

Når du har fået styr på alt forberedelsen, og har købt dit vægbeslag, er der også nogle gode råd at hente, inden du hænger det op på væggen. Det er eksempelvis en god ide at have en tanke om, hvor du vil placere fjernsynet og vægophænget. Højden kan være svær at finde, da mange folk ønsker en forskellig højde til deres fjernsyn - det er dog vigtigt, at fjernsynet ikke hænger i en højde, hvor du skal sidde med din nakke i en unaturlig position hverken for højt eller lavt.
Det er ligeledes en god ide, at finde ud af hvilken type af væg du har der, hvor du skal placere dit vægbeslag. Forskellige typer vægge skal nemlig tackles på forskellige måder, med hensyn til hvordan du sætter dit vægophæng op og hvad væggene kan holde til. Slutteligt er det også en god ide at finde ud af, om du ønsker et slankt eller bredt vægbeslag - det er meget individuelt, hvordan man ønsker det, og hvordan det ser bedst ud i forskellige lokaler. Dertil er det også forskelligt, om du ønsker et vinklet vægophæng, som du kan dreje rundt i forskellige vinkler. Et vinklet vægophæng er med til at give en større fleksibilitet, og du kan se fjernsynet fra flere forskellige positioner, og er med til at gøre lidt mere naturligt, da du i nogle

E-mærket

 

Betalingskort

 

 

 

MenuKontaktKurvSøg