UDSALG - Klik her og se de mange gode tilbud

TV ophæng 10 - 32 tm

Mangler du et TV ophæng? Hos avXperten finder du et stort udvalg af TV ophæng. Find dit nye TV ophæng i dag og modtag det i morgen.

Filtrér
Sortering

Læs mere om TV ophæng 10 - 32 tm

Hvad er VESA?

Kig med i vores video herunder, hvor du lærer alt om VESA og Tv-ophæng generelt, så du får nemmere ved at vælge.

Vægbeslag til TV - se det store udvalg

Har du lige købt et splinternyt TV til dit hjem, men mangler et skærmophæng? I givet fald er du kommet til det rette sted.

Vi har nemlig et utal af lækre TV-ophæng af meget høj kvalitet. Vi har TV-ophæng i mange forskellige størrelser og udtryk. Derfor kan du stensikkert finde et ophæng, der tilfredsstiller både dine praktiske og æstetiske behov.

Hvad skal du overveje, når du køber et TV-ophæng?

Når du er på udkig efter et nyt vægbeslag, så er der selvfølgelig flere ting, som skal tages til overvejelse.

I vores store udvalg finder du en lang række forskellige produkter af vægophæng, hvor der naturligvis er en lang række forskellige designs, typer og funktioner i de forskellige produkter.

Noget, vi bryster os af hos os, er, at vi tilbyder vægophæng med både dreje-, kip- og udtrækfunktion.

Vi er derfor ganske sikre på, at vi har mindst et TV-ophæng, der kan levere alt det, du forlanger af de kommende TV-ophæng

Vægbeslag til alle størrelser

Det første og vigtigste, du skal have styr på, når du skal købe et nyt vægophæng, er, hvor mange tommer dit fjernsyn er.

Der findes nemlig vægbeslag til alle størrelser skærme, men det er vigtigt, at du får købt det til den rigtige størrelse, ellers risikerer du, at du slet ikke kan få hængt din skærm op, eller at det ser kluntet ud på din væg.

Vægophæng bliver oftest brugt til de lidt mindre skærme; det er dog vigtigt at understrege, at der findes skærmophæng til selv de tungeste TV. For nogle er det bare mere populært at benytte en fod og et bord til de store skærme.

Når du har søgt efter et skærmophæng, uanset om det er på internettet eller i en fysisk butik, så har du helt sikkert stødt på VESA-begrebet. VESA er målene mellem hullerne til skruerne bag på dit fjernsyn.

Der er derfor lavet forskellige standard VESA-mål for at gøre det lettere at finde det rigtige vægophæng til dit fjernsyn.

Der findes altså forskellige standard VESA-mål; derfor er det vigtig at finde ud af, hvilket VESA-mål dit fjernsyn er, inden du køber dit vægophæng. Standardmålene for VESA lyder på alt fra 75x75, 100x100 og hele vejen på til 800x400 mm, alt efter hvor langt der er imellem skruehullerne bag på dit fjernsyn.

Gode råd til at finde dit vægophæng

Det er ikke altid størrelsen på dit fjernsyn, der er afgørende for, hvilket vægbeslag du skal have. Tommerne på dit fjernsyn er kun vejledende, og det er VESA-målet bag på dit fjernsyn, der er altafgørende for, hvilket vægbeslag du skal investere i.

Når du har fået styr på alt forberedelsen og købt dit vægbeslag, er der også nogle gode råd at hente, inden du hænger det op på væggen.

Det er eksempelvis en god ide at have en tanke om, hvor du vil placere fjernsynet og vægophænget.

Højden kan være svær at finde, da mange folk ønsker en forskellig højde til deres fjernsyn - det er dog vigtigt, at fjernsynet ikke hænger i en højde, hvor du skal sidde med din nakke i en unaturlig position.

Det er ligeledes en god ide at finde ud af, hvilken type væg du har, der hvor du ønsker at placere dit vægbeslag. Der er nemlig forskel på, hvordan de forskellige vægtyper skal håndteres, både med hensyn til hvordan du sætter dit vægophæng op, og hvad væggene kan holde til.

Slutteligt er det også en god ide at finde ud af, om du ønsker et slankt eller bredt vægbeslag - det er meget individuelt, hvordan man ønsker det, og hvordan det ser bedst ud i forskellige lokaler.

Dertil er det også forskelligt, om du ønsker et vinklet vægophæng, som du kan dreje rundt i forskellige vinkler. Et vinklet vægophæng er med til at give en større fleksibilitet, og du kan se fjernsynet fra flere forskellige positioner, og er med til at gøre lidt mere naturligt, da du i nogle

Herunder finder du vores store udvalg af TV-ophæng.

Bemærk, at der er vigtigt, at du har styr på, hvad dit TV vejer, så du kan vælge et TV-ophæng, der er i stand til at bære dette.

E-mærketKøbsgaranti op til 50.000 DKK

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Over 11.500
Varer på lager
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
E-mærket
Godkendt siden 2007