UDSALG - Klik her og se de mange gode tilbud

TV ophæng 42 - 80 tm

Er du på udkig efter vægbeslag til et fladskærms tv? Hos avXperten kan du købe vægbeslag, der passer til alt fra 23 til 60 tommers fladskærme.

Filtrér
Sortering

Læs mere om TV ophæng 42 - 80 tm

Hvad er VESA?

Kig med i vores video herunder, hvor du lærer alt om VESA og Tv-ophæng generelt, så du får nemmere ved at vælge.

Vægbeslag til fladskærme billigt her

Er man træt af at have sit TV stående tæt på jorden, og kunne man godt tænke sig at have det hængende i stedet for. Så har man heldigvis et bredt udvalg her på siden.. Hos os er du garanteret konkurrencedygtige priser, og dette er naturligvis uden at gå på kompromis med kvaliteten, som er vores mærkesag.

Produktet i sig selv er ikke den store raketvidenskab, hvilket også gør det nemt for mange at komme i gang med at få sat op. Det er normalt beslag til fladskærmsmodeller som man finder herinde på siden, fordi det også er en af de mere foretrukne former for TV i dag. Er du til de store af slagsen, mere specifikt 42- 80 tommer, så er det lige her du finder de bedste og kompatible vægbeslag.

Få fjernsynet op i den rigtige højde

Det er heldigvis meget forskelligt, hvordan folk indretter deres hjem i dag, og hvordan ens udstyr er sat op, er op til en selv. Derfor har folk også brug for forskellige mål, vægtkapacitet, farve og så videre, når det kommer til TV ophæng og lignende udstyr. Det gør det meget mere behageligt i nogle tilfælde at se TV, hvis man førhen har været vant til at have sit TV stående i en lavere position. Udover det kan det også give et meget mere elegant look, når man hænger fjernsynet op med et TV beslag. Det kan give et lidt mere stilet og elegant look, når man vælger at bruge et tv beslag til sit fjernsyn i dag, da TV’et på denne måde ikke optager en masse af rummet.

Med dit skærm ophæng følger der ikke de store problemer, men har man ingen erfaring med at sætte det op. Så kan det i nogle tilfælde være værd at overveje at få hjælp fra en professionel. Det kan eksempelvis være at væggen er for svag til det TV, som man ønsker at hænge op. Det kan ende med, at ens vægophæng falder ud af væggen, og så står man med håret i postkassen. Sørg endelig for væggen kan holde til den vægt, som man ender med at montere til ophænget – er du i tvivl, så søg altid hjælp hos en professionel. Vi hjælper selvfølgelig glædeligt med dine spørgsmål og tvivler omkring vægbeslag.

Få et stationært ophæng eller et med vinkel på

Når du monterer dit TV i stuen foran sofagruppen, kan man for det meste nøjes med et stationær vægbeslag. Det vil sige at beslaget ikke har mulighed for at bevæge ens TV, hvis det er man ønsker at se det bedre fra en anden vinkel. Som sagt kan dette ofte anses for at være det mest foretrukket, hvis man ved man kommer til at se sit TV fra samme vinkel hver dag. Så er man sikker på at det bliver hængende hvor det skal, og vedholder den bedste vinkel i ens egen optik. For mere fleksibel brug af ophænget, kan man også vælge en model med udtræk på. Så kan du nemmere justere som du har lyst til.

Som tommelfingerregel siger man gerne, at midten af skærmen bør hænge i øjenhøjde når man befinder sig i sin favorit TV-siddeposition. Så sæt dig i din nuværende sofa, mål øjenhøjden, og find ud af hvordan dit fjernsyn skal hænge og i hvilken højde. Man skal dog være forsigtig med, at sætte TV i en alt for høj højde. Grundet den anstrengelse det kræver at kigge opad i længere tid af gangen, kan dette ikke anbefales.

Få det beslag som kan bære dit TV

I de moderne tider er der rigtig mange forskellige slags størrelser, når det kommer til TV computerskærme, mobiltelefoner og så videre. Så når du skal finde et beslag, der skal kunne håndtere et TV af din kaliber. Så er det vigtigt at vælge det ophæng, som har de rigtige mål med sig. I dag kan du få modeller som kan tage 10-32 tm, 32-42 tm eller helt op til 42-80 tm. Alt efter hvad man er i besiddelse af rent tommemæssigt, bør man vælge det ophæng som matcher kriterierne. Listen har kun en vis bredde og længde den kan gå til, og er det ikke nok må man en klasse op.

Hoteller, kursuscentre, resorter og mange andre steder, finder du et behov for større Tv-skærme end normalt. Det kan være af forskellige årsager, men ikke desto mindre er behovet der. Hertil, og i andre i tilfælde hvor man har ekstra store TV skærme, er kompatible TV beslag især nødvendige

Dit TV kræver det rette beslag, og har man et større et af slagsen. Så er det også en fordel at få investeret i et ordentligt et, som passer til vægt og størrelse og dermed ikke falder ud af væggen eller taber Tv’et.. Du kan få beslag som tager helt op til 42-80 tm, som gerne skulle dække langt de flestes behov – selvfølgelig afhængig af TV’ets størrelse og vægt. Sørg for at montere det i den rigtige højde, for at du ikke påfører dig selv yderligere anstrengelser. Ønsker du fleksibiltet mht. TV’ets placering, så kan du købe en model som kan justeres i vinkel og retning.

VESA mål
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
Vælg alle
Max vægt (kg)
Min:
Max:
Skærmstr.
0
0
0
0
0
Vælg alle
Type
0
0
Vælg alle
Brand
0
0
0
0
0
Vælg alle
Pris (kr)
Min:
Max:
E-mærketKøbsgaranti op til 50.000 DKK

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Over 11.500
Varer på lager
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
E-mærket
Godkendt siden 2007