avXperten

Vogels SOUND 4301 gulvstander til Sonos PLAY 1

På lager (Leveringstid: 1 hverdag)
()

Eksklusivt Vogels Sounds SOUND 4301 gulvstativ til dine Sonos PLAY:1 højttalere i rigtig lækkert og tidsløst design. Sort finish.

Leder du efter et eksklusivt og lækkert gulvstativ til dine Sonos PLAY:1 højttalere?
Så er dette sorte Vogels Sounds SOUND 4301 gulvstativ en oplagt mulighed i meget høj kvalitet.

Vogels Sounds SOUND 4301 gulvstativet bruges sammen med en Sonos PLAY:1 højttaler som er en integreret del af Sonos smarte højttalersystem, der streamer al din musik til ethvert rum i dit hjem - eller til alle rum - på en gang.

Sonos PLAY:1 højttaleren monteres nemt og enkelt på stativet, og med den integrerede kabelskjuler med indlagt strømforlængerkabel opnår du et lækkert og kabelfrit udtryk.
Med sin højde på 82 cm får du højttalerne placeret i en højde hvor lyden bliver gengivet i ørehøjde når du sidder ned. På denne måde sikres du den bedste lydoplevelse i sofaen eller andre steder hvor du ønsker at sidde ned.

Kvalitetsstativ fra hollandske Vogels som i mere end 40 år har introduceret produkter og løsninger i allerhøjeste kvalitet indenfor beslag til TV, højttalere, tablets og meget mere.
Vogels er en familieejet virksomhed, og ledes i dag af grundlæggerens datter Gerdi Vogels.Pakken indeholder 1 styk sort Vogels Sounds SOUND 4301 gulvstativ.

Leder du efter vægbeslag til dine Sonos PLAY:1 højttalere har vi også dem på vores hjemmeside.

Specifikationer:
- Vogels Sounds SOUND 4301 gulvstativ.
- Højde: 82 cm
- Bæreevne: 1 styk Sonos PLAY:1 højttaler
- Vægt: 3,2 kg inkl. emballage
- Farve: Sort

Varenummer: 12434

Alle priser er inkl. 25% moms.

E-mærket

 

Betalingskort

 

 

 

MenuKontaktKurvSøg