Alt om NVIDIA Shield » (Alle specifikationer, fordele m.m.)

Der findes efterhånden mange TV bokse, stik og dongles til streaming, men kun Nvidia Shield giver adgang til GeForce NOW over TV. 

Hvad er Nvidia shield? Nvidia Shield er Nvidias TV boks enheder til streaming af eksempelvis film, serier, musik og spil, hvor de har modellen Nvidia Shield TV og Nvidia Shield TV Pro. 

Vil du vide hvad Nvidias TV enheder har at byde på? Så læs med herunder, hvor vi fortæller dig om begge enheder og Nvidias egenskab til at benytte GeForce NOW.

Nvidia Shield TV

Den billigste af de to Shield enheder fra Nvidia, men ikke desto mindre en super god TV dongle, til streaming. 

Herunder ser du specifikationer på Nvidia Shield TV:

Opløsning

4K UHD

HDR

Dolby Vision, HDR 10

Porte

LAN, HDMI

RAM

2GB

Stemmestyring

Google Assistant

Processor

Nvidia Tegra X1+

Fjernbetjening

Fysisk og App

Lyd

Dolby Atmos og Dolby Digital Plus

Lagring

8GB

På Nvidia's hjemmeside henviser de selv til deres partnere som sælger Shield TV til 1299 kr.

Nvidia Shield TV PRO

Nvidia Shield TV Pro er opgraderingen af Nvidia Shield TV, som derfor har større lagringsplads og 1GB mere RAM

Herunder ser du specifikationer på Nvidia Shield TV Pro:

Opløsning

4K UHD

HDR

Dolby Vision, HDR 10

Porte

LAN, HDMI,USB 3.0

RAM

3 GB

Stemmestyring

Google Assistant og Alexa ready

Processor

Nvidia Tegra X1+

Fjernbetjening

Fysisk og App

Lyd

Dolby Atmos og Dolby Digital Plus

Lagring

16GB

På Nvidia's egen hjemmeside henviser de til deres partnere for køb, som sælger deres Shield TV Pro til 1699 kr. 

Android på Nvidia TV

Nvidia TV bruger Android TV som brugerflade, så man får altså layout og navigation som Android TV. 

Brugerfladen giver dig hurtig adgang til dine streaming apps, hvor en række af dine apps og deres indhold også bliver vis på brugerfladen, så du eksempelvis hurtigt kan se anbefalet indhold, eller se videre på dine foretrukne serier.  

Du kan læse meget mere om hvad Android TV er, i vores indlæg Android TV - Alt hvad du skal vide om Android TV {ét sted}.

Nvidia Shield Google Assistant

Nvidia Shield har indbygget Google Assistant, så den kan bruges til alle Google Assistant funktionerne, hvor man kan stille spørgsmål eller give kommandoer til stemmestyrings assistenten. 

Du kan bland andet styre dine smart home enheder med Google Assistant over dit Nvidia Shield TV. 

For at fuldende Google smart home ecosystemet, kommer Nvidia Shield TV og Nvidia Shield TV Pro med Google apps som Google Play Movies & TV, Google Play Store, Google Play Music og Google Play Games, så alt nemt kan fungere sammen med din Google Assistant. 

Hvis du vil lære mere om stemmestyrings assistent og smart home, kan du læse vores indlæg Hvad er Smart Home » Bedste Guide til at forstå Smart Home. 

Nvidia Shield Apps

Med Nvidia Shield kan du få mange populære streaming-apps i Danmark, såsom Netflix, Viaplay, HBO, Google Play Film og Serier, Amazon Prime Video, Spotify, YouTube, Twitch, YouSee, Plex og mange flere. 

Med Nvidia TV eller TV Pro kommer du altså ikke til at kede dig, da der er stort udvalg af underholdende apps.

Nvidia shield fjernbetjening

Begge TV enheder kommer med den samme fjernbetjenings model, som er en lang trekantet formet fjernbetjening. 

Fjernbetjeningen kan selv registrere når man tager den op og den tænder dermed bagbelysningen i knapperne, lige så snart den du samler den op, så du let kan se hvilke taster du trykker på, selv i mørke. 

Fjernbetjeningen kommer som de fleste andre fjernbetjeninger, med forud installerede knapper, som betyder at Nvidia har tildelt hver knap en bestemt funktion. 

Dog giver de dig altså en helt særlig mulighed for at ændre knapperne i indstillinger, hvis du ønsker at en knap skal have en anden funktion end den funktion som de har tildelt knappen.  

Nvidia Shield fjernbetjening App

Du kan hente en app til din mobil eller tablet som fungere som en fjernbetjening til dit TV. 

Appen giver dig en virtuel mus og virtuelt tastatur, så du hurtigere kan navigere på dit Nvidia Shield TV eller TV Pro. 

Med denne app bliver din GeForce NOW spiloplevelse også en helt del nemmere og åbner dine apps super hurtigt. 

Appen fås til iOS og android enheder og kan derfor hentes i gennem Apple App Store eller Google Play Store.  

GeForce NOW på Nvidia TV

Nvidia TV og TV Pro giver adgang til en helt særlig funktion som er Nvidias egen spil cloud-streaming tjeneste GeForce NOW. 

Med GeForce NOW på Nvidia TV kan du spille spil helt uden en spillekonsol, det eneste det kræver er en god internetforbindelse og en controller. 

Du streamer spil som du allerede ejer på Steam eller Uplay, over en server så ingen af dine spil skal installeres nogle steder for at du kan spille dem. 

Til gaming på computer med GeForce NOW kræver det at du har computermus og keyboard eller en kompatibel controller, samt en hurtig og stabil internetforbindelse.  

Trænger du til at forbedre din internethastighed så du kan prøve GeForce NOW? Så finder du et stort udvalg af WiFi forstærkerenetværkskablerroutere og meget mere til netværket hos avXperten. 

GeForce NOW på Nvidia TV er en smart og billigere løsning til dig som gerne vil game, men som ikke vil bruge penge på de dyre konsoller og på samme tid giver det dig mulighed for at spille på tværs af dine konsoller, uden at købe det samme spil til flere enheder.  

På denne måde for du nærmest en spillekonsol og TV boks i en og samme enhed og cloud-gaming som GeForce NOW er, er muligvis fremtiden indenfor gaming, så det kommer vi nok til at se meget mere af. 

Du kan læse en detaljeret guide til hvad GeForce NOW er og hvordan det fungere, i indlægget GeForce NOW « Lær om Cloud-gaming og Geforce NOW her!.

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg