Valve Index Guide! » [Alt om Virtual Reality fra Valve]

VR kom frem for nogle år siden og er siden da begyndt at dukke op mange steder, som på blandt andet museer og andre oplevelsessteder, hvor du kan betale dig at prøve et VR sæt for en stund, men nu er de altså også blevet nemmere for privatpersoner, at få fat på til hjemmet.

Hvad er VR? VR står for virtual reality, som er en simuleret virkelighed, hvor man bruger et headset som er en form for brille med en skærm og ofte lyd i, som kan få dig til at føle at du er et helt andet sted, alt efter hvad skærmen i brillen viser.  

Her i indlægget giver vi dig et indblik i hvad Valve Index egentlig er for noget, hvad det kræver at bruge det og hvordan du kan få mange timers sjov ud af det.  

Valve Corporation

Valve Corporation er en Amerikansk videospil udvikler, forlægger og digital distributionsfirma, som også er kendt som Valve software, selvom de også producere hardware.  

De står bag en række kendte video spil som Counter Strike, Half-Life og Left 4 Dead, som er nogle af deres helt store bedrifter. 

Nu har de udviklet et VR headset ved navnet Valve Index, som de udkom med i Juni 2019. 

Hvad er Valve Index?

Valve Index er Valve Corporations VR headset og tilbehør, som bruges som en form for spilkonsol, til at spille videospil i virtual reality. 

Sættet består af Valve Index headset, controllers og en base station som er en lille enhed der skal sikre dig en endnu mere præcis spiloplevelse, ved at den registrerer hvor meget rum du har at gøre godt med og så snakker den sammen med dit headset og controllere, så du får et bedre billede på skærmen i brillen. 

Valve Index kan købes hos online spil shoppen Steam i forskellige sæt og hvor du kan købe Valve Index delene for sig selv. 

Du kan blandt andet købe Valve Index headset og controller for sig selv hvor et headset koster lige omkring de 4.000 kr., hvor controllerene koster omkring 2.200 kr. og en base station har en pris på ca. 1.180 kr..

Sæts kan også købes på Steam og hvis du vil købe det hele samlet, altså headset, controllers og 2 base stations, skal du af med lige omkring 8.000 kr. 

Prisen indikere nok også meget godt at dette VR sæt er for de mere seriøse gamere, hvor mindre kan gøre det for andre som måske ikke går helt så meget op i det. 

Dette er altså et VR sæt af super høj kvalitet og er klart et af de bedste som man nemt kan skaffe sig som privatperson. 

Vil man gerne have den ultimative VR oplevelse, så er Valve Index lige et VR sæt for dig, da den med den rigtige computer kan nå en virkelig god ydeevne og fantastisk grafik. 

Valve Index 2?

Som det ser ud nu så er der endnu ingen rygter om Valve Index 2, men eftersom at Valve Index udkom d.28 Juni 2019, er det stadig et forholdsvis nyere produkt og derfor kan vi forvente at der går noget tid før Valve Index 2 kommer på tale, hvis det overhovedet kommer på tale. 

Kræver Valve Index en Computer?

Det er nødvendigt at du har en computer for at du kan bruge Valve Index og den skal kunne leve op til nogle bestemte krav for at du kan spille på Valve Index over din computer. 

Herunder kan du se minimumskrav for din computer og det anbefalede for at få en rigtig god spiloplevelse. 

Minimumskrav:

Systemkrav

Windows 10

Processor

Dual Core with Hyper-Threading

Hukommelse

8 GB RAM

Grafik

NVIDIA GeForce GTX 970, AMD RX480

Netværk

Bredbåndsinternetforbindelse

Yderligere krav

Ledig displayport (Version 1.2) og USB (2.0+) port krævet

Anbefalet:

Processor

Quad Core+

Grafik

NVIDIA GeForce GTX 1070 eller bedre

Yderligere anbefalinger

Ledig USB (3.0+) port



Med Valve Index får du Half-Life: Alyx med gratis når du køber headsettet, så du allerede fra start har et spil du kan gå i gang med. 

Half-Life: Alyx er et 2020 første person skydespil, lavet til VR konsoller af høj kvalitet.  

Combine-imperiet har overtaget jorden og din karakter er en datter er en forsker, for far og datter er grundlæggere af en modstandsbevægelse, som laver optakt til en at starte en revolution.

Mangler du gaming udstyr til at skabe din ultimative spil oplevelse, så kan du finde det hos avXperten, eksempelvis en ny gaming stol så du kan sidde behageligt imens du spiller. 

12 fede VR Spil til Valve Index

Udover Valves eget Half-Life:Alyx kan du også få en række andre spil der er kompatibel med Valve Index.  

Herunder får du en liste over nogle af de mest populære VR spil eller mest interessante forventede spil i 2020/2021, som du kan spille på Valve Index.  

#1: After The Fall

Dette VR spil kan spilles som multiplayer og scenen er sat i en postapokalyptisk verden, mere specifikt finder det sted i et isbelagt LA, i USA.  

En form for Zombie spil, hvor din karakter er immun overfor hvad end har gjort de andre til Zombie monstre og det er nu op til dig at redde menneskeheden. 

#2: Lonn: VR Cyberpunk 

Dette er et lovende action Cyberpunk VR spil, som forventes at udkomme meget snart, muligvis allerede i 2020. 

I spillet er din karakter en tidligere Bounty hunter ved navn Lonn, hvor du skal bekæmpe Megalo, som har evnerne til at overføre bevidsthed over i en anden persons krop og han har sit helt eget billede af hvordan han vil ændre verdenen, som du skal stoppe ham i at gøre.

#3: Crunch Element

I dette spil kan man ødelægge alle vægge og det går ud på at infiltrere bygninger, hvor du kan planlægge lige nøjagtig hvordan du vil udføre dit angreb.  

#4: LOW-FI

Endnu et cyberpunk spil hvor din karakter er sherif i bydelen 303, som er det fattige område, hvor robotter der er ved at ruste og ikke opnåede en høj singular intelligens, bor blandt mennesker der er for fattige til at blive en del af platformen. 

Du bestemmer selv hvordan historien udfolder sig, om du er en god og retfærdig sherif eller om du er korrupt. 

#5: Population: One 

Et VR spil i Battle royal stil, hvor du spiller multiplayer og spillet går ud på at overvinde dit modstanderhold. 

Sammen med dit hold må i kæmpe for at overleve til det sidste og bekæmpe alle andre hold i banen. 

#6: Tarzan VR

I dette spil får du lov til at være abernes konge i karakteren som Tarzan, som giver dig et hav af muligheder for at rigtig leve dig ind i junglens verden, hvor du både skal svømme, svinge dig i lianer, klatre træer og kæmpe dig igenne Junglens hårde landskab. 

#7: Predator VR 

Her bliver du smidt ind i verdenen af action i 1980'ernes blockbuster film Predator, hvor du spiller i multiplayer som jæger eller den der bliver jagtet. 

#8: The Room VR: A Dark Matter 

The Room serien er kendt fra mobil apps, hvor spillet går ud på at løse innovative puslespil og nu kan du leve dig helt ind i rummet i VR versionen af spilserien. 

#9: The Walking Dead: Saints and Sinners 

De fleste kender efterhånden til The Walking Dead om det er spilserien eller TV serien. 

I dette spil lever din karakter en overlevende i en zombie apokalyptisk verden og scenen er sat i New Orleans ruiner, hvor du skal kæmpe for overlevelse, undslip zombier, håndter din mad beholdning og skaf føde. 

#10: The Walking Dead Onslaught 

Endnu et The Walking Dead spil, som fører dig ind i universet af TV serien, The Walking Dead, hvor du vil møde kendte karaktere fra serien og giver dig muligheden for at spille dem, heriblandt er hovedkarakteren Rick Grimes.  

#11: The Wizards: Dark Times 

Lev dig ind i rollen som troldmand og kast fortryllelser for at overvinde dine fjender, hvor der er 11 fortryllelser at lære. 

Du kaster fortryllelser ved at lave hånd gesture, så du rigtig kan føle dig som en magtfuld troldmand. 

#12: Panther VR

Valve Index bruger får muligheden for at spille dette snige-spil, hvor du sniger dig igennem fjendens base og laver stille angreb mod fjenderne som de dukker op, men du kan også vælge at gøre det højlydt og give den fuld gas igennem fjendens områder. 

Du kan købe de fleste af spillene på spil platformen Steam, hvor du også kan købe Valve Index. 

Når man skal spille i multiplayer er det vigtigt med en god internetforbindelse, du kan læse mere om hvordan du forbedrer dit internet i vores indlæg 9 tips til bedre Wi-Fi i hjemmet.

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg