Apple Event 2020 - Nyt Apple Watch og iPad på vej

Det nye Apple Watch 6 er officielt på vej til butikkerne, sammen med et billigere alternativ, Apple Watch SE og to nye iPads. 

Disse nye produkter blev offentliggjort til Apple´s event, som blev livestreamet i går aftes, d. 15 september.

Som forventet var der altså ikke nogen ny iPhone 12 at se til eventet, så den afsløring må vi vente på lidt endnu.

I stedet for iPhone 12 kom det nye Apple 6 Watch i rampelyset, og stak afsted med opmærksomheden.  

Vi giver dig herunder en opsummering af, hvad de nye produkter har at byde på, samt de vigtigste informationer du sikkert gerne vil vide. 

Se og høre også meget mere om de nye iPhones i vores video med David Guldager herunder:

Apple Watch Series 6

Det nye smartwatch har fuld fokus på sundhed og overrasker med den nye sensor, der skal kunne måle iltniveauet i blodet, på den som har uret på.

Apple skriver på sin hjemmeside, at den nye funktion skal hjælpe dig til at forstå, hvor godt din krop optager ilt og hvor meget ilt der sendes rundt i kroppen, så du kan blive klogere på dit fysiske velvære.

Udover iltmængden i blodet skal uret også kunne måle din hjerterytme og skal hjælpe med at opdage uregelmæssige puls, via en EKG-app.

En anden app som skal hjælpe til bedre helbred, er den nye Søvn-app som skal guide dig til bedre sovevaner og holder derfor øje med hvordan du sover om natten.

Apple Watch 6 skal selvfølgelig også hjælpe dig til bedre træning, hvor du kan måle udbyttet af din træning og blive inspireret til at bevæge dig.

Uret skal blandt andet minde dig om at du bevæge dig og du kan dele dine aktiviteter med venner og familie og invitere dem til at konkurrere i aktivitetsudfordringer.

Udover fitness og helbred, kan du selvfølgelig også bruge uret til at lytte til musik, lydbøger eller podcasts og som på mobilen kan du ringe, skrive, betale med Apple pay, få hjælp af Siri, bruge GPS og meget mere.

Når det kommer til kraft, så er det nye Apple Watch 6, 20% hurtigere end Apple Watch Series 5 og det er den grundet den nye S6 processor, som uret er udstyret med.

Derudover påstår Apple, at uret har en batterilevetid på 18 timer og at en opladning kun tager lidt under halvanden time.

Uret kommer i mange forskellige farver og rem designs, som man kan sammensætte som man ønsker på Apples hjemmeside.

Det kræver iPhone 6s eller nyere telefon model med iOS 14, at parre telefonen til et Apple 6 Watch.

Derudover skal man have samme udbyder tilknyttet til Apple Watch og iPhone for at benytte Cellular.

Apple Watch Series 6 Pris og Udgivelsesdato

Apple Watch 6 kommer i forskellige prisklasser, og starter på priser fra 3.299kr. 

Her er valg af urrem, størrelsen på urkassen, og om det er GPS eller GPS + Cellular afgørende for prisen.

Uret kan allerede nu forudbestilles, men udkommer først i Danmark d. 22 september.

Apple Watch SE

Udover det nye Apple Watch Series 6, kommer nu også et Apple ur i en lidt anden prisklasse.

Det er det nye Apple Watch SE, som skal være et billigere alternativ til Series 6 modellen, hvor lidt flere måske kan hoppe med på Apple smartwatch vognen.

SE er uden de nye funktioner som Apple Watch 6 tilbyder, såsom mulighed for aflæsning af ilt i blodet og EKG- app understøttelse.

Derudover er der ikke de store forskelle at bide mærke i, udover at skærmen på SE ikke er konstant aktiv, i modsætning til Series 6 uret.

De to smartwatch modeller har altså samme design muligheder og samme software.

Uret kommer i mange forskellige farver og rem designs, så du kan designe dit ur ved at mixe og matche som du ønsker.

Igen kræver iPhone 6s eller nyere telefon model med iOS 14, at parre telefonen til et Apple Watch SE.

Derudover skal man som sagt have samme udbyder tilknyttet til sit Apple Watch og iPhone for at benytte Cellular.

Apple Watch SE Pris og Udgivelsesdato

Prisen starter ud ved 2.299kr. og igen er prisen afgørende ud fra valg af urrem, størrelsen på urkassen, og om det kun er GPS eller GPS + Cellular som man vælger.

Uret kan allerede bestilles på Apples hjemmeside nu, og udkommer officielt d.22 september i Danmark.

iPad Air 2020

iPad Air er især skabt til kreativitet, med en A14 Bionic chip, skal den gøre iPad oplevelsen endnu bedre, for folk der ønsker et kreativt outlet.

Der er mulighed for at optage i 4K og redigere videoer direkte på iPad Air.

Den nye model understøtter også Apple Pencil, så man kan tegne, male og illustrere endnu mere præcist.

A14 chippen gør også at grafikken og ydeevnen er forbedret og skaber en endnu bedre oplevelse, når man vil lave musik, tegne, male, redigere billeder og video, eller være kreativ på anden måde på sin iPad Air

Udover at understøtte Apple Pencil, så understøtter den også Apple Magic Keyboard, så den er handy til både arbejde og studie.

Apple påstår, at der skal være batteri tid nok til at klare en hel dags brug uden opladning, og gør den igen til en god kandidat til arbejds- og studiebrug.

Der er tænkt på miljøet i designet, for iPad Air´s kabinet er nemlig fremstillet af 100% genanvendt aluminium, sammen med en række andre elementer i iPad Air som også er 100% genanvendte materialer.

Den nye model fås i 5 farver, space grey, sølv, rosaguld, himmelblå og grøn.

iPad Air 2020 Pris og udgivelsesdato

Den nye iPad Air har en startpris på 4.999kr., det er prisen hvis man vælger 64GB udgaven med kun mulighed for Wi-Fi, og prisen lyder på 6.099kr. hvis valget i stedet falder på Wi-Fi + Cellular.

Dyrere bliver det, hvis man vælger 256GB udgaven med Wi-Fi, så starter prisen på 6.399kr.og kan koste op til 7.499kr. hvis man vælger Wi-Fi + Cellular i stedet. Med i prisen er et års abonnement til Apple TV+.

Når du bestiller en iPad Air fra Apples hjemmeside, kan du få gratis indgravering med i købet, så du kan få en mere personlig iPad med eksempelvis dit navn eller initialer på.

iPad Air 2020 er sat til at udkomme til Oktober og kan endnu ikke forudbestilles.

iPad 2020

iPad 2020 er generation 8 i iPad rækken og er udstyret med en A12 Bionic processor, sammen med en Neural Engine, som ifølge Apple, gør det til den hurtigste standard iPad til dato.

Designet på den nye iPad minder meget om forgængeren, med en 10,2 tommers Retina display, muligheden for at vedhæfte et keyboard og Touch ID knappen.

Ifølge Apple er den nye A12 Bionic chip 40% hurtigere end den foregående iPad.

Kombinationen af A12 chippen og Neural Engine, skal ifølge Apple selv gøre den nye iPad op til 2 gange hurtigere end sammenlignelige Pc'er, 3 gange hurtigere end Android tablets og hele 6 gange hurtigere end Chromebooks.

Der er fokus på multitasking med den nye iPad 2020, den skal nemlig gøre det muligt at bruge flere apps på samme tid så man ikke behøver åbne og lukke apps for at finde nye informationer.

iPad 2020 understøtter Apple Pencil, som gør det muligt at skrive i hånden direkte på din iPad, samt smart keyboard understøttelse for bedre skriveoplevelse.

Derudover understøtter den parring med en PS4- eller Xbox-controller så du kan spille nye Apple arkade spil på din iPad.

Selvfølgelig kan iPad 2020 også bruges til de klassiske ting som se film, redigere og optage billeder og video, tegne og meget mere.

iPad 2020´s kabinet er ligesom iPad Air 2020 lavet af 100% genanvendt aluminium og kommer i 3 forskellige farver, sølv, space grey og guld.

iPad 2020 Pris og Udgivelsesdato

Prisen starter på 2.799kr. hvis man vil have 32GB med Wi-Fi, og for 3.899kr. kan du få den med Wi-Fi + Cellular.

Vil du have den med noget mere lagringsplads kan du få 128GB for Wi-Fi til 3.599kr. eller med Wi-Fi + Cellular til 4.699kr.

Igen kan du vælge gratis indgravering hvis du ønsker det, så du kan få navn, initialer eller andet skrevet på din iPad.

Den kan allerede nu forudbestilles og den udkommer d.18 september, så man behøver ikke vente længe før man kan sidde med en ny iPad i hænderne.

Hos avXperten kan du finde et stort udvalg af Apple tilbehør og produkter blandt andet, AirPods, Apple Watch holdere, iPhone tilbehør, Apple TV og meget mere.

Mangler du et cover til din iPad? Vi har et stort udvalg, som b.la. indeholder iPad covers til børn.

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg