avXperten

Vandtæt Bluetooth højtaler - (Streetz) Sort

På lager (Leveringstid: 1 hverdag)
()

Vandtæt Streetz Bluetooth højtaler med genopladeligt batteri der søger for musik i 6 timer i sort farve.
Rækkevidde: 10 meter

Smart vandtæt Bluetooth højttaler fra Streetz. Perfekt til brug på stranden, badeværelset, ved poolen eller et helt 4 sted, hvor du gerne vil nyde din musik.

Bluetooth højttaleren fra Streets er udført i et vandtæt og robust design gør at højttaleren ikke tager skade af vand, sand, eller mudder. Højttaleren kan blot skylles over med vand, og er herefter lige så god som ny.

Mange benytter i dag deres SmartPhone eller iPhone til at afspille musik fra. Enten musik der ligger på telefonen eller ved at streame musikken direkte.

Men med en Smart Bluetooth Højtaler kan du nemt og enkelt forbinde din SmartPhone eller iPhone til Bluetooth højttaleren trådløst og nyde musikken i hele 5W.

Denne kvalitets bluetooth højtaler har en spilletid på helt op til 6 timer, så den er ideel til strandturen, polen eller giver dig mulighed for mange brusebade med musik, kun fantasien sætter grænser for anvendelsesmulighederne.

Ud over at fungere som højtaler, så du kan nyde musikken fra din SmartPhone eller iPhone, kan Bluetooth Højttaleren også fungere som håndfri telefon sæt.

Bluetooth højttaleren har en integreret knap til at modtage og afslutte opkald, så du nemt og enkelt kan svare dine opkald mens du hører musik. Musikken stopper naturligvis når du besvarer et opkald og går i gang igen når du lægger på.

Micro-USB ladekabel til opladning medfølger. NB. Bluetooth højtaleren bør være fuldt opladet inden førstegangsbrug.

Specifikationer:
- Effekt: 5W
- Bluetooth: 2.1 + EDR
- Batteri: 500Ah Lithium batteri
- Dimensioner (LxBxH): 84x84x56mm
- Farve: Sort
- Vægt: 245g.
- Rækkevidde: Op til 10 meter
- Vandtæt IPX5.
- Høj volumen og god kvalitet
- Trådløs Bluetooth tilkobling
- Spilletid op til 6 timer

Varenummer: 12124

Alle priser er inkl. 25% moms.

E-mærket

 

Betalingskort