Fitness armbånd

Et fitness armbånd måler din aktivitet også når du sover eller udøver sport. Med et fitness armbånd holder du let styr på din træning

Læs mere om Fitness armbånd

Stort udvalg af fitness-armbånd

Hos avXperten finder du et stort udvalg af fitness-armbånd af højeste kvalitet. Blandt vores fitness-armbånd ses stor variation, hvad angår pris, design og funktionalitet, så uanset hvad dine behov er, bør du kunne finde minimum et par armbånd, som imødekommer disse.

Det er nok ikke så overraskende, at de dyre armbånd ofte kan lidt mere end de billigste. Det betyder dog ikke nødvendigvis, at du får mest glæde af et dyrt armbånd. Det afhænger nemlig ene og alene af dine behov. Hvis disse imødekommes af et af de billigere, vil det være fjollet at betale en masse ekstra for en masse funktioner, som du ikke får brugt alligevel.

Vi har forsøgt at skrive fyldestgørende produktbeskrivelser til samtlige af vores fitness-armbånd, så du kan lære hvert enkelt armbånd at kende dybdegående. Hvis du – trods de informationsrige produkttester – alligevel har spørgsmål af den ene eller anden art, skal du være mere end velkommen til at tage kontakt til vores kundeserviceafdeling på 86 32 71 71. Åbningstiderne er alle hverdage mellem 09:00 og 16:00.

Hvis du foretrækker at få rådgivning via en mailkorrespondance, kan dette også sagtens lade sig gøre. I givet fald skal du sende en mail til info@avxperten.dk.

Hvad skal du overveje, når du investerer i fitness-armbånd?

Herunder gennemgår vi de forhold, som du bør overveje, når du investerer i et fitness-armbånd. Hvis du gør dig tanker om disse forhold, øger du uden tvivl chancen for at investere i det, for dig, perfekt fitness-armbånd.

- Brugervenlighed

Hvor tech-kyndig er du? Hvis du ved, at du sædvanligvis har besvær med nyere teknologi, anbefaler vi, at du undgår de mest komplekse fitness-armbånd.

Vi har forsøgt at sammensætte et udvalg af fitness-armbånd, der alle er intuitive og lette at betjene, så du går ikke helt galt i byen, hvis du køber dit fitness-armbånd hos os.

Når dette er sagt, er det klart, at nogle af vores armbånd er lettere at betjene end andre. Hvis du vil vide mere om, hvilke der er for de mindst tech-kyndige, så giv os endelig et kald på 86 32 71 71.

- Funktionalitet

Hvad skal dit fitness-armbånd kunne? Stort set ethvert fitnessarm kan vise tid, kalorieforbrænding og distance, så hvis dette er tilstrækkeligt for dig, skal du ikke tænke sig meget mere over det her parameter.

Hvis du derimod ønsker et fitness-armbånd med indbygget puslmåler og/eller GPS, er det ingenlunde ligegyldigt, hvilket armbånd du investerer i.

- Robusthed

Hvis du udelukkende har tænkt dig at bruge armbåndet, når du står på løbebåndet eller cross-traineren, så belastes det ikke særligt meget, og du bør derfor ikke aktivt sørge for at finde et meget robust armbånd.

Det gør du til gengæld, hvis armbåndet skal bruges i situationer, hvor det belastes. Det kan være i voldsomt vind og vejr eller lignende.

Der findes heldigvis en masse ekstremt robuste fitness-armbånd på markedet, så uanset hvor store krav du stiller til dit kommende armbånds robusthed, skal du nok kunne finde minimum en håndfuld, som imødekommer disse.

- App

Stort set ethvert fitness-armbånd har en medfølgende app. Det er super vigtigt, at du undersøger, hvorvidt appen er tilgængelig på din telefons styresystem. Appen har nemlig stor betydning for, hvor stor glæde du får af dit fitness-armbånd.

Du gør ligeledes også klogt i at tjekke bedømmelsen af appen. Nogle af apps’ne er nemlig mildt sagt noget makværk, som du ikke er tjent med. Hvis appen til det fitness-armbånd, du overvejer at købe, sables ned, anbefaler vi faktisk, at du køber et andet armbånd, hvor den tilhørende app får mere ros end ris.

Hvad er et fitness-armbånd?

Et fitness-armbånd har mange forskellige navne. Det kaldes nemlig også for en aktivitetsmåler, et fitness-ur, en aktivitetstracker, et aktivitetsarmbånd samt et aktivitetsur. Det kan godt være lidt forvirrende med alle de betegnelser, men det er altså stort set samme produkttype, der refereres til, når disse benyttes.

Et fitness-armbånd kan – ikke så overraskende – monteres om ens håndled. Armbåndet fodrer en med centrale, vigtige informationer omkring ens træning.

Der er forskel på, hvad de forskellige fitness-armbånd kan, men typisk vil du i hvert fald kunne se klokken, kalorieforbrænding, tiden, du bruger på en øvelse, samt eventuel distance på en løbe- eller gåtur på dit fitness-armbånd.

Et fitness-armbånd er for dig, der godt kan lide data. Med et sådant armbånd kan du nemlig følge præcist med i, hvad effekterne af din træning er.

Et fitness-armbånd kan sagtens motivere til mere træning. Det kan nemlig virke meget styrkende for motivationen, at man kan se effekterne af ens fysiske udskejelser. Med et fitness-armbånd er det også lettere at sætte sig mål og holde styr på, hvorvidt disse indfries.

For eksempel kan man sige til sig selv, at man i hvert fald vil forbrænde 600 kalorier i løbet af et træningspas og let holde styr på, hvorvidt dette lykkes.

Hvad kan et fitness-armbånd?

Vi har allerede været inde på dette felt, men nu går vi altså i dybden med, hvilke muligheder man har med et fitness-armbånd.

Helt grundlæggende kan et fitness-armbånd give forbrugeren indblik i dennes daglige aktivitet. Det være sig i form af informationer om tilbagelagt distance, antal forbrændte kalorier og centrale informationer om søvn.

Der er forskel på de mange fitness-armbånd, der findes på markedet. Nogle kan væsentligt mere end andre; derfor er det også svært med et enkelt afsnit om et fitness-armbånds funktionalitet.

Der findes en masse avancerede armbånd, der understøtter forskellige former for motion og sport, og som vil kunne give interessante data i henhold til løb, cykling, svømning eller golf.

En del af de mere avancerede fitness-armbånd viser også forbrugerens puls. Ligeledes har en del af de avancerede fitness-armbånd indbygget en GPS, hvorfor denne kan tracke din færd uden hjælp fra din telefons GPS. Med et sådant armbånd vil du dermed ikke være afhængig af at have din telefon med på en løbetur.

Til ethvert fitness-armbånd findes der en dertilhørende app til telefonen, hvorfra mange af de forskellige funktioner styres. Du bør altid tjekke bedømmelsen af et fitness-armbånds app, inden du investerer i armbåndet. Appen er nemlig ret så afgørende for, hvor meget glæde du får af armbåndet, og det er desværre ikke alle apps, der scorer 5 ud af 5 fra brugerne.

Hvad er forskellen på et fitness-armbånd og et smartwatch?

Fitness-armbånd og smartwatches har en hel del ligheder, hvorfor mange ofte forveksler disse to enhedstyper. Der er dog forskelle.

Med et smartwatch man nemt se og reagere på e-mails, SMS’er, opkald og meddelelser på de sociale medier, mens et fitness-armbånd har fokus på aktivitetsovervågning.

Dog bør det nævnes, at en del smartwatches har indbygget funktioner, som man typisk forbinder med fitness-armbånd.

Derfor kan det være fristende bare at købe et af disse smartwatches, så man får hele pakken. Det bliver dog mindre fristende, når man tjekker priser. Smartwatches er nemlig typisk markant dyrere end fitness-armbånd, så hvis man ikke har brug for de mange smartwatch-funktioner, bør man helt sikkert vælge et fitness-armbånd.

Hovedargumentet for at købe et fitness-armbånd

Hvert eneste år dør omkring 38 millioner mennesker af livsstilrelaterede sygdomme, hvoraf mange knytter sig til for lidt motion.

Vi har altså globalt set et problem med sundhed, og selvom hyppig motion ikke alene er nok til at gøre et menneske sund, er det de første mange skridt på vejen mod at være et sundt individ.

Med et fitness-armbånd kan du holde styr på, hvor fysisk aktiv du er. Det bliver meget let for dig at sætte daglige mål og holde øje med, hvorvidt disse indfries.

Et fitness-armbånd er typisk en rigtig god motivationsfaktor, da det er så dejligt forløsende for forbrugeren at se, at han/hun når sine mål. Der findes ligeledes armbånd, man kan indstille til at lave larm, hvis man rører sig for lidt i løbet af en dag.

Det helt store argument for at købe et fitness-armbånd er derfor, at et sådant er meget effektivt i forhold at få lavet al den motion, som man overvejer. Det er så meget lettere at få gået de 10.000 skridt dagligt, hvis man kan se, hvor langt i forløbet man er.,

Sådan får du mest ud af dit fitness-armbånd

Hvis du skal have mest muligt ud af dit fitness-armbånd, er det vigtigt, at du sætter dig nogle mål. Disse mål kan beskæftige sig med alt fra kalorieforbrænding til distancer, du tilbagelægger, samt den tid, du bruger på at løbe en given distance eller forbrænde x antal kalorier.

Hvis du har noget at arbejde henimod, vil du uden tvivl være mere inspireret og motiveret. Så hvis du ved, at du ønsker at kunne løbe 5 kilometer på 20 minutter, vil det formentlig fungere yderst motiverende for dig, at du via dit fitness-armbånd kan følge dine forbedringer og se, at du nærmer dig målet, desto flere løbeture du kommer på.

Har du spørgsmål angående vores fitness-armbånd?

Hvis du har spørgsmål af den ene eller anden art til vores fitness-armbånd, skal du være meget velkommen til at give os et kald på 86 32 71 71. Du kan få fat på os alle hverdage i tidsrummet 09:00-16:00.

Hvis du ønsker at få besvaret dine spørgsmål over mail, kan dette også sagtens lade sig gøre. I givet fald skal du sende en mail til info@avxperten.dk.

Et fitness armbånd måler din aktivitet også når du sover eller udøver sport. Med et fitness armbånd holder du let styr på din træning og din øvrige aktivitet døgnet rundt. Fitness armbåndet forbindes til din smartphone via Bluetooth og i den gratis App der hører til armbåndet, kan du følge dit aktivitetsniveau og lave en række indstillinger på dit fitness armbånd. Armbåndet tæller eksempelvis hvor mange skridt du tager, og hvor langt du har gået/løbet.

E-mærketKøbsgaranti op til 50.000 DKK

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Over 11.500
Varer på lager
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
E-mærket
Godkendt siden 2007