avXperten

Netværk Switch D-Link (5 Port 10/100 Mbps)

På lager (Leveringstid: 1 hverdag)
()

D-Link DES 1005D er en ikke administreret Netværk Switch med 5 x 10/100 Mbps porte.

D-Link DES-1005D giver dig mulighed for hurtigt at slutte flere computere sammen for at dele filer og mapper, eller at tilslutte den til en router til at dele en internetforbindelse.

DES 1005D er en plug-and-play Switch i miniformat, der er lynhurtigt sat op. Switchen har et tidløst design, som gør den ideel for hjemmebrugeren eller til det lille kontor.

Switchen har 5 stk. 10/100Mbps TP porte, som automatisk finder den korrekte hastighed.

Switchen bruger meget lidt strøm, max 2,5 W og er derfor meget grøn i brug.

Portene i Switchen registrerer selv netværkets hastighed og justeres automatisk mellem 10BASE-T og 100BASE-TX, samt mellem fuld og halv duplex, så du kan få den maksimale hastighed ud af alle enheder, der er tilsluttet netværket.

Switchen har auto MDI / MDIX Crossover. Alle porte understøtter automatisk MDI / MDIX crossover, og eliminerer behovet for crossover kabler eller uplink-porte. Hver port kan sættes direkte til en server, hub, router eller switch ved hjælp af regulære straight-through parsnoede Ethernet-kabler.

En Netværk Switch er det stykke udstyr, der formidler kontakten mellem computerne på et netværk. Det er derfor en central og vigtig del af din opsætning. Størrelsesmæssigt kan Netværk Switches variere fra femports plug-and-play modeller til 48 ports modeller til store kontorer og lignende.

Der skelnes også mellem om det er administrerede eller ikke-administrerede netværk. Når du skal vælge, skal du vurdere, hvor megen kontrol over netværket, du har brug for at have.

D-Link er et firma, der har mere end 30 års erfaring med at bygge netværk. Fra en relativt beskeden start i Taiwan er virksomheden vokset i løbet af de sidste 30 år til et global brand, der tilbyder de nyeste og bedste netværksløsninger uanset om det er til hjemmet eller professionelt brug.

Switchen har ekstern strømforsyning som medfølger, men du kan også strømføre via usb-stik.

Specifikation:
- Bredde: 10.4 cm.
- Dybde: 6 cm.
- Højde: 2.8 cm.
- Egenskaber: Datatransport, Layer 2 switching, auto-sensing per device, auto-negotiation, auto-uplink (auto MDI/MDI-X), gem og send.
- Enhedstype: Switch - 5 porte, ikke administreret.
- Interface: 5 x 100Base-TX - RJ-45.
- MAC adresse table størrelse: 2K indtastningshukommelse.
- Overensstemmelsesstandarder: IEEE 802.3, IEEE 802.3u, IEEE 802.3x.
- Overensstemmelsesstandarder: Plug and Play, FCC Klasse B-certificeret, VCCI Class B ITE.
- Porte: 5 x 10/100.
- Statusindikatorer: Strøm, link/aktivitet.
- Strømenhed: Ekstern strømforsyning.
- Strømforbrug ved drift: 1.6 Watt.
- Undertype: Fast Ethernet.

Varenummer: 13413

Alle priser er inkl. 25% moms.

E-mærket

 

Betalingskort

 

 

 

MenuKontaktKurvSøg