avXperten

Netværk Switch D-Link (16 Port 1000 Mbps)

På lager (Leveringstid: 1 hverdag)
Midlertidigt udsolgt (Leveringstid: Uge 34)

D-Link DGS 1016D er en prisvenlig Netværk Switch (ikke administreret) med 16 x 10/100/1000 Mbps porte.

DGS 1016D er en kraftig Gigabit Ethernet Switch, der giver dig mulighed for hurtigt at slutte flere computere sammen for at dele filer og mapper, eller at tilslutte den til en router til at dele en internetforbindelse.

D-Link DGS 1016D er en superhurtig Switch med 16 porte, som du nemt sætter op. Switchen har et flot hvidt design og den er perfekt til mindre virksomheder og kontorer.

Switchen har 16 stk. autosensing 10/100/1000Mbps porte, som automatisk finder den korrekte hastighed, der gør det muligt for virksomheder at anvende høje båndbredder til en yderst fordelsagtig pris.

Portene i Switchen registrerer selv netværkets hastighed og justeres automatisk, så du kan få den maksimale hastighed ud af alle enheder, der er tilsluttet netværket. Med denne switch er du sikret hastigheder op til 2000 Mbps pr port i fuld duplex mode. Når en port er tom reducerer switchen power til porten for at spare strøm.

Switchen yder 802.3 flowkontrol på hver port, så den minimerer tab, når portens modtagende buffer er fuld. Dette giver dig en mere pålidelig forbindelse til alle dine enheder.

D-Link 16-port 10/100/1000 Switch er en del af D-Links nye serie af SOHO-enheder, som bruger D-Links Green Technology, der sparer energi, mindre varme, og en længere levetid uden at ofre ydeevne eller funktionalitet. En energieffektiv strømadapter (EnergyStar Level V kvalificeret), minimeret brug af skadelige stoffer (RoHS-kompatible), og genbrugsemballage gør denne switch virkelig miljøvenlig.

En Netværk Switch er det stykke udstyr, der formidler kontakten mellem computerne på et netværk. Det er derfor en central og vigtig del af din opsætning. Størrelsesmæssigt kan Netværk Switches variere fra femports plug-and-play modeller til 48 ports modeller til store kontorer og lignende.

Der skelnes også mellem om det er administrerede eller ikke-administrerede netværk. Når du skal vælge, skal du vurdere, hvor megen kontrol over netværket, du har brug for at have.

D-Link er et firma, der har mere end 30 års erfaring med at bygge netværk. Fra en relativt beskeden start i Taiwan er virksomheden vokset i løbet af de sidste 30 år til et global brand, der tilbyder de nyeste og bedste netværksløsninger uanset om det er til hjemmet eller professionelt brug.

Specifikation:
- Bredde: 28 cm.
- Dybde: 18 cm.
- Højde: 4,4 cm.
- Egenskaber: Datatransport, komplet duplex ydeevne, auto-sensing per device, auto-uplink (auto MDI/MDI-X).
- Enhedstype: Switch - 16 porte, ikke administreret.
- Fugtighedsgrad ved brug: 5-95% (ikke kondenserende).
- MAC adresse table størrelse: 8K indtastningshukommelse.
- Max. Driftstemperatur: 40 °C.
- Min. Driftstemperatur: 0 °C.
- Overensstemmelsesstandarder: Plug and Play.
- Overensstemmelsesstandarder: IEEE 802.3x.
- Porte: 16 x 10/100/1000.
- Strømenhed: Ekstern strømforsyning.
- Strømforbrug ved drift: 27,5 Watt.
- Undertype: Gigabit Ethernet.
- Vægt: 1,59 kg.

Varenummer: 13418

Alle priser er inkl. 25% moms.

E-mærket

 

Betalingskort

 

 

 

MenuKontaktKurvSøg