Acer Overrasker: Predator Skærme med Ultra-Wide Curves og 3D

Acer Overrasker: Predator Skærme med Ultra-Wide Curves og 3D
Billede af Acer Predator Z57 og SpatialLabs View. Via Acer.com / Alle rettigheder forbeholdt Acer Inc.
24. januar 2024 kl 10.43
Skrevet af: Sebastian G. Kristensen

Ved CES 2024, som blev afholdt d. 7. til 12. januar, overraskede Acer med deres to nye ambitiøse gaming skærme. De to nye imponerende skærme er henholdsvis den store 57” Predator Z57 og den lidt mindre Predator SpatialLabs View 27” gaming skærm.

Ultra-Wide Curves giver Fuld Fordybelse i Spillet

Predator Z57 er Acers ultra-wide curved gaming skærm. Med en imponerende opløsning på hele 7680 x 2160, svarer denne ultra-wide skærm til to 4K skærme, men med et enkelt uafbrudt panel.

Den buede skærms 1000R wraparound-visning fylder hele dit synsfelt, når du sidder foran skærmen, hvilket leverer en fordybende spiloplevelse, som standard skærme og endda multiskærm-opsætninger ikke helt kan matche.

Samsung har allerede en lignende skærm på markedet. Deres Odyssey G9 57” skærm har også en opløsning på hele 7680 x 2160 og 1000R wraparound-visning.

Forskellen er dog, at Acers skærm har over dobbelt så effektiv lysstyrke, men Samsungs Odyssey G9 vinder til gengæld på mængden af Hz, med hele 240 hvor Acer’s model kun har 120.

Acer har oplyst at Predator Z57 vil ramme markedet i løbet af i år, men den præcise dato og pris kendes ikke endnu. Den amerikanske pris kommer til at ligge på $2.499, hvilket svarer til ca. 17.000 kr.

Ny Acer 3D Skærm Helt uden Briller!

Predator SpatialLabs View 27 er en mindre, men ikke mindst lige så imponerende skærm.

Skærmen er en forbrugerorienteret gaming skærm version af Acers eksisterende professionelle SpatialLabs glass-free 3D-skærme.

Med indbygget eye-tracking kameraer bruger skærmen Acers SpatialLabs-software til at gengive spil i fuld 3D uden at det kræver specielle briller.

Det gør den til en af de eneste 3D skærme på markedet, som kan bruges uden forstyrrende briller, som førhen har været et stort problem for mange brugere.

Eye-tracking funktionen justerer automatisk 3D-gengivelserne, og tilpasser det, så det passer til din position, selvom du rykker eller vipper dit hoved ubevidst under dit spil.

Acer har ikke oplyst hvornår Predator SpatialLabs View 27 vil ramme det danske marked, men den vil ramme det amerikanske marked i juni og vil koste $1.999, hvilket svarer til cirka 13.700 kr.

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg