Apple afslører måske Macbook med M2 til juni

Apple afslører måske Macbook med M2 til juni
Billede fra Pixabay
11. april 2022 kl 08.20
Skrevet af: Lars Ulrick Lousdal

Ifølge en af de mest troværdige kilder vil Apple lancere en kraftfuld Macbook til juni, når techgiganten afholder sit næste store event.

I begyndelsen af juni afholder Apple sit årlige Apple Worldwide Developer Conference (WWDC22). 

Udviklingskonferencen plejer være Apples anledning til at præsentere en række spændende nyheder, og vi har uden tvivl meget at glæde os til.

Den meget troværdige amerikanske Apple-kender, Mark Gurman, melder nemlig nu, at Apple vil lancere hele to Macbooks til juni-arrangementet.

Gurman har længe gjort det klart, at Apple vil sende to nye Macbooks ud på markedet i 2022, og WWDC22 bliver angiveligt det helt perfekte tidspunkt at præsentere dem på.

— Læs også: Apple arbejder på FOLDBAR iPhone

Macbook Air med M2

For et par år siden var det netop til WWDC, at Apple præsenterede overgangen fra de tidligere Intel-chips til Apples egne kraftfulde chips.

Det er ikke længe siden, at Apple introducerede verden for Apple M1 Ultra-chippen, og nu ser det ud til, at den nye Macbook Air sandsynligvis får den endnu mere kraftfulde M2-chip.

Forventningen til den nye Macbook Air er - udover M2-chippen - at den får et spritnyt design. Desuden bliver det muligt at købe den i flere forskellige farver.

Derudover kan vi også se frem til et forbedret kamera og MagSafe-kompatibilitet.

Mark Gurman melder også, at Apple vil lancere en opdateret Mac mini, 24-tommer iMac samt en ny Macbook Pro i løbet af 2022.

— Læs også: Apple afslører måske store nyheder til juni

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg