Apple arbejder på ur til ekstremsport!

Apple arbejder på ur til ekstremsport!
Billede fra Pixabay
5. april 2022 kl 11.11
Skrevet af: Lars Ulrick Lousdal

Drømmer du også om at dykke dybt ned under havets overflade med et lækkert Apple Watch på håndledet? Så har du måske snart chancen. Apple arbejder nemlig på et særligt ur, der er velegnet til ekstremsport!

Flere troværdige amerikanske kilder har allerede meldt ud, at Apple arbejder på et ur, som er specialdesignet til ekstremsport.

Apple vil eftersigende lave et ur, der er vandtæt på de helt dybe dybder. 

Derfor skulle uret især være velegnet til folk, der er vilde med at dykke ned på bunden af havet. Men også til bjergbestigere, der befinder sig højt over havets overflade under barske vejrforhold.

Designet til ekstremsport

Ifølge troværdige medier som Bloomberg vil Apple netop designe sit nye ur, så det egner sig til ekstremsport som for eksempel bjergbestigning og dykning.

Det skal altså være et ur, der er hårdført nok til at kunne begå sig i ekstreme højder eller dybder.

Flere kilder forventer, at den nye ekstremsportsudgave af Apple Watch kommer til at være så modstandsdygtigt, at det kommer på højde med legendariske ure som Casio G-Shock.

Apples plan er nemlig at kunne konkurrere endnu mere med andre store spillere som Garmin og Casio, der også producerer fede ure til ekstremsport.

Flere medier melder, at Apple allerede har ansøgt om nye patenter, der skal sikre, at det nye ekstremsportsur bliver i stand til unikke ting.

Forventningen er foreløbigt, at Apples nye ur til bjergbestigning og dykning bliver klar i løbet af året.

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg