Apple Event 2022: Liste over Alle nye afsløringer!

Apple Event 2022: Liste over Alle nye afsløringer!
Billede: canva.com
8. september 2022 kl 13.36
Skrevet af: Sebastian G. Kristensen

Årets eftertragtede Apple event var spækket til med en lang række afsløringer bestående af nye produkter i de velkendte serier fra Apple.

Især iPhone modellerne og et løftet slør for en ny generation af Apple AirPods Pro har fanget manges opmærksomhed.

Herunder får du en liste over alle de nye afsløringer som set til årets Apple event.

Liste: Alle nye afsløringer fra Apple eventet 2022

Der er blevet afsløret en masse nye spændende enheder fra Apple hos deres event i 2022, her kan du læse kort om dem alle:

  • iPhone 14. Den nye standard iPhone model, som egentlig minder meget om iPhone 13. Gør brug af samme A15 chip som før, men med en ny 5-kernet GPU til øget ydeevne i forhold til forgængeren. Kameraet er stadig 12MP, men med en større sensor til bedre fotos i lav belysning.
  • iPhone 14 Plus. Samme features som standard iPhone 14, men med en større skærm.
  • iPhone 14 Pro/Pro Max. Den nye sere af Pro Iphone modeller, kommer med smarte A16 “bionic” mikrochips, samt et imponerende 48MP kamera. Disse nye Pro modeller er efter sigende det ypperste nogensinde designet af Apple, og prisen er stadig temmelig høj for at afspejle dette.
  • Apple Watch 8. Nye smarte features i forhold til Apple Watch 7, som eksempelvis ny temperatursensor, bedre batterilevetid, og meget mere.
  • Apple Watch SE. Ny, og billigere alternativ til Apple Watch brugere, som har en række af de samme features som Apple Watch 8, men fås til en mindre pris.
  • Apple Watch Ultra. “Pro” versionen af Apple Watch 8. Kommer med en avanceret GPS tracking, utrolig lang batterilevetid og meget mere.
  • AirPods Pro 2. Kommer med den nye H2 chip, samt nye lyd-drivers og forstærkere til fantastisk lyd. Derudover kan du nu bruge din iPhone til at designe et specifikt lydmønster via frontkameraet. ANC/støjreducering er også blevet forbedret, og de nye AirPods har en batterilevetid på ca. 6 timer under aktivt brug.

Du kan se hele eventet på Apples egen YouTube kanal, og lære mere om de forskellige produktserier:

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg