Apple Vision Pro: Derfor Returneres De!

Apple Vision Pro: Derfor Returneres De!
Apple Vision Pro - Via Apple.com - Alle rettigheder forbeholdt Apple Inc.
19. februar 2024 kl 10.05
Skrevet af: Sebastian G. Kristensen

Apple Vision Pro ser ud til allerede at være udfaset for mange som et produkt der ikke lever op til deres forventninger.

Flere brugere rapporterer blandt andet hovedpine, komfortproblemer og mangel på et incentiv til egentlig at bruge produktet flere gange dagligt.

En af de helt store ulemper ved Apple Vision Pro er den høje pris, komparativt med Meta Quest 3, så fungerer produkterne næsten på samme vis, men Vision Pro koster omkring 5 gange mere.

Apple Vision Pro vs Meta Quest 3

Mark Zuckerberg, grundlægger af Facebook, udtalte sig kritisk for Apple Vision Pro og især for den pris Apple vælger at sælge produktet for til nærmest ingen forskel for Meta Quest 3.

Der er selvfølgelig intet tvivl om at Mark Zuckerberg ikke er objektiv, da han reklamere for sit eget produkt Meta Quest 3, men generelt set er Apple Vision Pro ikke et produkt som er alle pengene værd ift. andre produkter på markedet som tilbyder det samme.

For de små ændringer Apple tilbyder og de mange som de ikke tilbyder har Vision Pro været en retning mod innovation for førstegenerations forbrugere, men et skridt tilbage for langt de fleste.

Apple har tidligere brugt tidligere modeller som en guideline til hvad de vil producere i fremtiden.

Apple har i dette tilfælde eksperimenteret meget med at gøre virkeligheden sømløs med AR-universet, og det tyder på at det er noget de vil arbejde videre på frem for at skabe et VR-univers som Meta har gjort meget ud af.

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg