Ny Arc Browser: Kombinerer Browser, Søgemaskine & AI

Ny Arc Browser:  Kombinerer Browser, Søgemaskine & AI
Billede via Arc.net, rettighederne er forbeholdt The Browser Company
1. februar 2024 kl 12.46
Skrevet af: Sebastian G. Kristensen

En ny browser er kommet til iPhone og iPads. Det er “The Browser Companys” nye browser, navngivet Arc Search, som kombinerer browser, søgemaskine og AI til noget nyt og anderledes.

Formålet med browseren er bl.a. at gøre færden og søgning på nettet mere intuitivt, samt give dig bedre resultater hurtigere.

Arc - Browsing uden de mange faner

Arc Search bruger AI til at browse på nettet for dig. Den laver en hurtig scanning på nettet for ens søge input, og giver dig et tilpasset webside lignende resultat.

Arc Search gør det derfor muligt at søge information på nettet uden at det er nødvendigt at gå igennem en masse faner. Derudover samler Arc Search information fra minimum seks faner på en side.

Hvis man ikke ønsker at bruge AI, men bare lave en almindelig søgning, kan man vælge at trykke ‘enter’, som man ville gøre på Safari eller Chrome, og resultaterne bliver vist som normalt.

Ifølge The Browser Companys grundlægger og CEO, Josh Miller, så skulle Arc Search være hurtigere end Chrome og Safari. 

En anden ny funktion er, at inaktive faner i Arc bliver arkiveret automatisk efter en dag. Dette kan tilpasses efter behov, så de kan blive arkiveret efter 12 timer, tre dage eller en uge.

Det vides endnu ikke hvornår Arc kommer til Android, men Arc til Windows er på nuværende tidspunkt i beta.

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg