Audi præsenterer storbyvenlig arbejdsbil!

Audi præsenterer storbyvenlig arbejdsbil!
Pressebillede fra Audi
19. april 2022 kl 13.49
Skrevet af: Lars Ulrick Lousdal

Den tyske bilgigant har lige afsløret sit bud på fremtidens storbyvenlige bil, der er designet til at fungere som både bil, hjemmekontor og soveværelse.

I dag har Audi løftet sløret for en ny konceptbil Urbansphere, der er designet specielt til storbyboere. 

Bilen er tænkt som et selvkørende kontor, hvor folk kan få ro og plads til at arbejde - væk fra storbyens pulserende tempo.

Den store personbil har seks sæder og tilbyder et behageligt tilflugtssted, hvor man kan slappe af, sove eller arbejde.

Hjemmekontor og biograf

Fremtidens bil har flere funktioner end selve fragten fra a til b, mener Audi. 

Den nye Urbansphere tilbyder derfor passagerne et væld af muligheder under kørslen i kabinen, som bliver den største nogensinde i en personbil fra Audi.

Med et tryk på en knap transformerer bilen sig let og elegant fra hjemmebiograf til kontor, så man nemt og enkelt kan veksle mellem underholdning og arbejde. 

Faktisk er det også muligt at bo i bilen, fordi sæderne kan omdannes til senge. Og det er ikke tilfældigt, lyder det fra bilfabrikanten:

"Fremtidens bil er ikke kun et spørgsmål om transport, men i højere grad hvordan man bruger tiden i bilen undervejs," udtaler Markus Duesmann, der er formand for Audi.

Selvkørende soveværelse

Den nye konceptbil fra Audi er designet som et mobilkontor i befolkningstætte storbyer, hvor trafikken er tung, og der kan være langt hjem.

Bilen er eldreven og udviklet til at være selvkørende, så man uden problemer kan tage en lur eller arbejde hårdt, mens vognen kører mod næste forretningsmøde.

— Læs også: Lexus lancerer luksuriøs elbil!


E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg