De bedste APRILSNARER fra tech-verdenen

De bedste APRILSNARER fra tech-verdenen
Billede fra HyperX
5. april 2022 kl 10.30
Skrevet af: Lars Ulrick Lousdal

Internettet elsker at drille os med falske nyheder hvert år på den første april. Her er nogle af de bedste aprilsnarer fra tech-verdenen i 2022.

Mange gamere har ofte fået at vide, at de burde gå mere udenfor og få frisk luft i stedet for at isolere sig derhjemme foran computeren.

HyperX er kendt for sit gode gaming-udstyr og kom med en ret sjov nyhed den første april.

Her præsenterede gaming-firmaet et nyt, græsbeklædt tastatur med følgende ord:

"Nu kan du kombinere det bedste fra to verdener. Med det nye tastatur kan du game, mens du mærker græsset under dine fingerspidser. Så er du i kontakt med naturen." 

HyperX meddelte desuden, at det nye natur-tastatur ville blive lanceret op til Jordens Dag den 20. april, hvor hele verden fejrer Jorden og sætter fokus på miljøproblemer.

Rediger dit tweet

"Vi arbejder på en redigeringsknap". 

Sådan skrev Twitter på sin egen konto den første april. Mange havde måske håbet, at det populære sociale medie var seriøse med forslaget. Opslaget fik 1,3 millioner likes.

Men som brugeren Daniel Regha kommenterede på opslaget, ville det måske ødelægge hele ideen med Twitter, der netop lever af umiddelbare og uredigerede tweets.

Rumrejse med rutefly

Det canadiske flyselskab WestJet lagde en præsentationsvideo op på Twitter den første april, hvor de fortalte om deres nyeste destination: rummet.

I videoen ser man et almindeligt fly, hvor en astronaut sidder på et flysæde og drikker champagne. Man ser også et forelsket par gå på en strand med udsigt til Jorden i det fjerne.

Der var selvfølgelig tale om en sjov aprilsnar. 

WestJet gjorde dog et ret overbevisende forsøg. De havde nemlig bygget en særlig hjemmeside, hvor folk kunne booke en oneway-billet til rummet. 

Prisen for en flybillet til det ydre rum lød på knap tre millioner kroner.

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg