EU Vandt: iPhone med USB-C er på vej!

EU Vandt: iPhone med USB-C er på vej!
Billede: canva.com
27. oktober 2022 kl 11.58
Skrevet af: Sebastian G. Kristensen

"Vi havde ikke noget valg" lyder det fra Apples Senior chef for global marketing.

EU har i nyere tid vedtaget en ny ordning, som skal gøre USB-C til standard i en lang række enheder, heriblandt smartphones, tablets, høretelefoner m.fl. 

Apple har af denne årsag udviklet deres nye iPhones, så de også kan bruges sammen med USB-C kabler til både opladning og overførsel af data.

Apple: Vi er ikke glade

To top ledere fra Apple diskuterede de nye regler ved en konference i Laguna Beach, og sagde at de "ikke ligefrem er glade for de nye regler", men må se sig nødsaget til at følge dem.

EU er for stort et marked til at Apple blot kan ignorere det, og derfor føler de sig altså tvunget til at ændre på deres enheder, så de passer sammen med USB-C i EU.

Greg Joswiak, senior Marketing leder for Apple sagde derudover at "Vi mener at det ville være bedre miljømæssigt, samt for vores kunder hvis regeringer ikke var så præskriptive".

Der er uden tvivl ikke begejstring fra Apples side, og de stikker en del til EU da de mener at denne beslutning ikke som sådan er til stor gavn for deres kunder.

Dog er der mange forbrugere som er glade for de nye regler, da man nu kan bruge samme kabel til alle enhederne derhjemme.

Apple, og andre virksomheder, skal inden 2024 have omdannet deres nye enheder, så de passer til USB-C kabler.

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg