Intel Grafikkort: Nye Benchmarks viser lovende tal!

Intel Grafikkort: Nye Benchmarks viser lovende tal!
Billede: ShortCircuit, YouTube
4. oktober 2022 kl 08.36
Skrevet af: Sebastian G. Kristensen

Intel har i længere tid luftet deres indtrædelse på markedet for grafikkort, og håber på at kunne hamle op med store konkurrenter som NVIDIA og AMD.

Deres nye A7 grafikkort, henholdsvis A770 og A750 er endelig blevet testet, så vi kan se hvor de ligger i forhold til andre lignende grafikkort på markedet.

Udover selve den grafiske kraft, har de nye Intel grafikkort andre egenskaber som er meget spændende, især når det gælder streaming.

Intel A770 og A750 benchmark resultater

Udover at de nye grafikkort fra Intel er utrolig flotte i deres udseende, er det selvfølge deres ydeevne som er vigtigst for alle brugerne.

Geekbench har udført en benchmark-test på henholdsvis Vulkan og OpenCL API'erne.

Testen viste fælgende resultater i en gaming test:

Grafikkort benchmark resutlater - Udført af GeekBenchGrafikkort benchmark resutlater - Udført af GeekBench

Ud fra testen ses det allerede nu, at de nye Intel grafikkort ikke er helt i top når det gælder performance.

A770 grafikkortet svarer mere eller mindre til et 3060 kort fra NVIDIA, som dog er utrolig effektivt, men altså ikke det bedste af det bedste.

Benchmark testen dækker over selve den grafiske kraft og ydeevnen af grafikkortene, men der er en anden egenskab som mange håber på bliver så god som den lyder.

De nye Intel grafikkort er efter sigende i stand til at streame på samme niveau som andre high-end grafikkort, men med den halve bitrate.

Det vil i teorien sige, at du fx kan streame med en væsentlig dårligere internetforbindelse, samt se streams i højere opløsning end førhen, hvis du har en dårlig internetforbindelse.

Netop denne egenskab kan gøre de nye grafikkort fra Intel utrolig populære, hvis samtlige streamere, og seere af streaming ønsker denne egenskab.

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg