LEGO Islands i Fortnite: Nye Co-op Gamingoplevelser!

LEGO Islands i Fortnite: Nye Co-op Gamingoplevelser!
Billede fra Lego Islands Fortnite, via lego.com - alle rettigheder forbeholdt LEGO A/S
6. marts 2024 kl 12.35
Skrevet af: Sebastian G. Kristensen

LEGO har introduceret LEGO Islands, som bringer familievenlige aktiviteter til Fortnite.

De første to LEGO-øer er LEGO Raft Survival og LEGO Obby Fun, som nu er tilgængelige via Fortnites Discover-menu, og byder spillere på forskellige udfordringer.

LEGO Raft Survival

Med inspiration hentet fra det klassiske LEGO Pirates-tema, skal spillere i LEGO Raft Survival navigere gennem haj-inficerede farvande om bord på små flåder.

Samtidigt skal spillerne undgå kanonkugler, affyret fra Barracudaskibet, mens de hjælper hinanden med at samle træ og skatte som ressourcer til at bygge nye flåder.

LEGO Obby Fun

LEGO Obby Fun er Fortnite's første officielle forhindringsbane med et LEGO-tema. Banerne er designet af rigtige LEGO-designere og er inspireret af populære LEGO-temaer som LEGO Friends, LEGO City, LEGO NINJAGO og LEGO DREAMZzz.

Spillere skal navigere gennem forhindringsbaner af klodsbyggede platforme fyldt med hotdogs, pizzaer, enhjørninger og meget mere, enten alene eller sammen med op til ni venner.

Begge spil opfordrer til co-op gameplay, hvor spillerne skal hjælpe hinanden igennem udfordringerne for at nå målstregen.

Ifølge LEGO Group kommer der mange flere oplevelser med LEGO-tema til Fortnite i løbet af 2024.

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg