Gennemsigtig Laptop Fra Lenovo: Gimmick eller Genial?

Gennemsigtig Laptop Fra Lenovo: Gimmick eller Genial?
Billede af gennemsigtig bærbar fra Lenovo. Via news.lenovo.com. Alle rettigheder forbeholdt Lenovo.
26. februar 2024 kl 09.46
Skrevet af: Sebastian G. Kristensen

I denne uge afholdes MWC 2024 fra mandag den 26. februar til torsdag den 29. februar i Barcelona, Spanien.

Lenovo vil under MWC 2024 løfte sløret for deres nye gennemsigtige laptop, som de tilsyneladende håber på at sælge til især personer og virksomheder, som arbejder med digital kunst.

Fremtidens Bærbar? Gennemsigtig skærm og integreret AI

Lenovos seneste projekt, Project Crystal, blev præsenteret på årets MWC. Project Crystal er en konceptenhed med verdens første gennemsigtige micro LED-skærm.

Den 17,3-tommer skærm kan justeres mellem gennemsigtig og solid, hvilket giver brugerne mulighed for at beskytte deres privatliv.

Bærbaren er integreret med AI og et bagkamera, der gør det muligt for computeren at genkende objekter placeret bag bærbaren og vise dem på skærmen.

Det fysiske tastatur er erstattet af et touchscreen-tastatur, som kan omdannes til et tegnebræt med en understøttet stylus pen.

Lenovo markedsfører denne enhed mod især digitale kunstnere.

På trods af de innovative funktioner er der stadig plads til forbedringer og videreudvikling af konceptet, herunder skærmens opløsning.

Lenovo valgte at gå med en micro LED-skærm med en opløsning på 720 pixels frem for en OLED-skærm.

Lenovo erkender, at konceptet endnu ikke er klar til kommerciel udgivelse, men sigter mod at inkorporere deres teknologier i en rigtig bærbar computer inden for de næste fem år.

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg