Meta Quest Pro: Mark Zuckerberg fremviser nyt VR Headset

Meta Quest Pro: Mark Zuckerberg fremviser nyt VR Headset
Billede: canva.com
13. oktober 2022 kl 09.22
Skrevet af: Sebastian G. Kristensen

Mark Zuckerbergs "baby", Metaverse, har igen været på banen, og lancerer nu deres mest avancerede (og dyreste) VR headset nogensinde.

Det nye headset henvender sig især til digitale arbejdsmiljøer, kunstnere og designere.

En af de største features, er tilføjelsen af såkaldt "mixed reality", som kan blande elementer fra den virtuelle verden med den virkelige.

Dette er genialt til fx arkitekter, designere m.m. som kan få mere præcise resultater for hvordan deres opfindelser/produkter ser ud i den virkelige verden, uden at skulle skabe fysiske prototyper.

Omdrejningspunkt for Metaverse?

Det er ikke nogen hemmelighed, at Meta og Mark Zuckerbergs "Metaverse" har haft meget spredte meninger, og popularitet.

Mange mener at dette projekt er dømt til at fejle, da der simpelthen ikke er god nok teknologi til at udføre det som deres vision er på nuværende tidspunkt.

Dog må det siges, at hvis den nye Meta Quest Pro kan overholde det de lover, kan det meget vel være et godt skridt i den rigtige retning.

Til normale forbrugere, vil dette nye headset dog være knapt så relevant, både grundet den utrolig høje pris på 1500 USD, lige omkring 11.500 kr., men også grundet funktionerne.

Er du fx VR gamer, er de nye "Mixed Reality" funktioner ikke specielt relevante for dig, da de mere henvender sig til udvikling i digitale miljøer.

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg