Microsoft Mesh: Teams Møder i 3D og VR

Microsoft Mesh: Teams Møder i 3D og VR
Billede: virtuelle billeder fra Microsoft Mesh universet - via microsoft.com, alle rettigheder forbeholdt Microsoft Corporation.
31. januar 2024 kl 11.03
Skrevet af: Sebastian G. Kristensen

De sidste par år er fjernarbejde og hybride arbejdspladser blevet mere almindelige, og derfor har behovet for virtuelle mødesteder og samarbejdsplatforme udviklet sig markant.

Den 24. januar lancerede Microsoft 3D møder i Microsoft Teams. Firmaets mixed reality-platform, Microsoft Mesh, er ved at blive integreret i Microsoft Teams og lader folk samles i virtuelle rum - med eller uden et VR-headset.

Hvad kan Microsoft Mesh tilbyde?

Med Microsoft Mesh er det muligt at mødes i virtuelle rum, enten de færdiglavede rum fra Microsoft eller tilpassede rum til egne behov.

Rummene kan tilbyde små selskabsspil, som ærteposekast og ice-breaker spil, så man kan lære nye kollegaer bedre at kende.

Det er også muligt at lave en 3D figur til at repræsentere sig selv, hvilket giver en mere personlig og interaktiv oplevelse.

Med spatial audio er det muligt at have flere diskussioner og samtaler samtidig i det virtuelle rum, uden at forstyrre andre til stede i rummet.

I Microsoft Mesh er det muligt at bruge samme funktioner som i Microsoft Teams, såsom adgang til delt indhold til samarbejde, kommunikere via Teams chat, og bruge live-reaktioner.

På nuværende tidspunkt er det kun Meta Quest VR headset som er understøttet af Microsoft. Men Microsoft Mesh kan benyttes uden et VR headset.

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg