MrBeast: Nu Vil Han Lave Legetøj!

MrBeast: Nu Vil Han Lave Legetøj!
Billede: Moose Toys og MrBeast logo. Via prnewswire.com. Alle rettigheder forbeholdt Moose Toys og MrBeast
15. februar 2024 kl 11.59
Skrevet af: Sebastian G. Kristensen

YouTuber, filantrop, og influenceren, Jimmy Donaldson, bedre kendt som MrBeast, har med sine 239 millioner subscribers på YouTube, og fundraising-indsats fået en masse opmærksomhed.

MrBeast samarbejder med det australske legetøjsfirma Moose Toys for at lancere et mærke af actionfigurer, som er baseret på hans blå panter-lignende logo.

Det er ikke første gang at MrBeast begiver sig ud i produktsalg. Han har en produktlinje af chokoladebarer og snacks kaldet Feastables, samt en kæde af virtuelle restauranter kaldet MrBeast Burger.

Legetøjsrovdyr og aldrig-set-før innovation

Der er endnu ikke mange detaljer frigivet omkring den nye produktlinje, men actionfigurerne kommer til at være en sammensmeltning af rovdyr, og omfatter samleobjekter og actionfigurer i en række forskellige skalaer, designs, og farvekombinationer.

Moose Toys er positive omkring det nye samarbejde, og firmaets CEO, Paul Solomon, mener at det er den mest ventede lancering i år.

Solomon kalder MrBeast vildt ikonisk og den største influencer på planeten, hvilket der kan være noget sandhed i, eftersom at MrBeast i efteråret 2022 blev den YouTuber med flest subscribers i verden.

I en pressemeddelelse kalder Moose Toys det nye mærke af legetøj for en “kategoriforstyrrer”, hvilket hentyder til at de nye produkter kommer til at ryste markedet.

Det forventes at legetøjet bliver lanceret til efteråret, og MrBeast vil inkludere produktlinjen på hans YouTube kanal.

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg