NASA vil Skabe Baser på Månen via 3D Printning!

NASA vil Skabe Baser på Månen via 3D Printning!
Billede: canva.com
17. januar 2023 kl 12.12
Skrevet af: Sebastian G. Kristensen

NASA's langsigtede plan for udforskningen af månen, inkluderer brugen af avancerede 3D printere.

Disse 3D printere skal bruges til at skabe konstruktioner og materialer til at bygge små huse, veje m.m. som skal gøre forskningen mere effektiv og nemmere for astronauterne.

I følge NASA er dette tiltag en vigtig del i hele menneskets udforskning af andre planeter, og sikrer bedre forhold når de mange astronauter opholder sig på fremmede områder uden for vores atmosfære.

3D Printning skaber rummets infrastruktur

Virksomheden "ICON", fra Austin i Texas, USA, har fået tildelt opgaven om at skulle skabe teknologi der kan 3D printe større konstruktioner til brug ved rumfart.

ICON skal skabe et system som er designet til at bruge de ressourcer som findes på månen, og være i stand til at omdanne dem til byggematerialer.

Dette projekt vil sikre fremtiden for bygning af baser og infrastruktur på månen, og danne vejen for fremtidig forskning og udforskning.

ICON har allerede skabt en enorm prototype af en bygning som blev skabt i første omgang til at kunne bruges på Mars, men NASA har nu set muligheden for også at bruge samme type design på månen.

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg