Nu kan du SUPERLIKE på Netflix!

Nu kan du SUPERLIKE på Netflix!
Billede fra Pixabay
12. april 2022 kl 10.53
Skrevet af: Lars Ulrick Lousdal

Kan du lide, hvad du ser? Eller er du dediceret VILD med det? Nu introducerer streaminggiganten en ny superlike-funktion, som giver dig mere af dit favoritindhold.

Når du har set en fantastisk serie på Netflix, fortæller du sikkert om den til hele din familie, samt alle dine venner og kollegaer. 

Måske deler du endda din mening om serien på sociale medier. For alle må da bare vide, at lige netop den her serie er vanvittigt god!

Netflix giver dig nu en hjælpende hånd med at finde dine allermest elskede film og serier. De har nemlig introduceret en slags superlike-funktion.

— Læs også: Mikrochip-implantat lader dig betale med HÅNDEN! 

Ny Netflix-likeknap

Fremover kan du bruge den nye Netflix-likeknap, som består af to opadvendte tommelfingre i stedet for én. 

Ved at superlike dit yndlingsindhold på Netflix med to opadvendte tommelfingre, fortæller du Netflix, hvad du er vild med og ønsker at se mere af.

Du finder den nye feature ved siden af den nedadvendte tommelfinger, som du bruger til at fortælle Netflix, at du synes dårligt om det, du lige har set.

Den enkelte opadvendte tommelfinger eksisterer stadig, men nu er dens funktion blot at fortælle streamingtjenesten, at du kan lide filmen eller serien.

Netflix meddeler, at de har introduceret deres nye superlike-funktion for at finde ud af, hvad brugerne virkelig elsker at se. 

På den måde kan algoritmerne meget nemmere skræddersy indholdet, så det passer perfekt med dine præferencer.

— Læs også: Træt af lange film? Netflix lancerer ny kategori!

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg