NVIDIAs AI Chatrobot: Kan Finde Alle Lokale Filer!

NVIDIAs AI Chatrobot: Kan Finde Alle Lokale Filer!
Chat with RTX - Via blogs.nvidia.com - Alle rettigheder forbeholdt Nvidia Corporation
15. februar 2024 kl 09.37
Skrevet af: Sebastian G. Kristensen

Chatbots bruges af millioner af mennesker rundt om i verden hver dag, de fleste kender allerede til Chat GPT og NVIDIA har nu udviklet deres egen version, understøttet af deres grafikkort.

NVIDIAs AI, “Chat with RTX” er en lokal, hurtig og personlig AI. Fordi algoritmen kører lokalt på din computer, skal du ikke tænke på om dine filer bliver stjålet eller om du har adgang til internettet.

Chat with RTX, som nu er gratis at downloade, er en teknisk demo, der personaliserer en chatbot med eget indhold fra lokale filer, gjort via en NVIDIA GeForce RTX 30 Serie GPU eller højere.

Da Chat with RTX er en demo, kan der derfor være mulighed for at NVIDIA introducere nye koncepter som en måde hvor brugere kan identificere specifikke gemte billeder på eller få chatbotten til at skrive/skabe filer.

NVIDIA bruger dit grafikkort til at vælge forskellige filer sikkert på din egen pc uden at bruge en ekstern chatbot. Du kan finde alt fra tekstfiler, pdf-filer, regneark og derudover kan du også finde specifikke ting blandt tusindvis af filer, som en dato eller en specifik begivenhed.

Sådan fungerer Chat with RTX

I stedet for at søge gennem noter eller gemt indhold, kan man blot skrive spørgsmål.

For eksempel kunne man spørge "Hvad handlede de grafer, som jeg downloade i går om?" og Chat with RTX vil scanne lokale filer, og give svaret med kontekst fra filer.

Chat with RTX understøtter forskellige filformater, herunder .txt, .pdf, .doc/docx og .xml. Man kan også inkludere oplysninger fra YouTube-videoer og afspilningslister.

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg